Cine-i gata de vacanța de vară? DIVA sigur este! De aceea, în iunie te invităm să urmărești noi povești în care iubirea triumfă și care au loc în peisaje de vis, în cadrul seriei 31 de zile de vară. În total, în iunie, la DIVA difuzează povești TV de dragoste în fiecare seară din săptămână, de la ora 20:00.  În plus, în fiecare weekend, filmele romantice sunt programate pe post de dimineață până seară, demonstrând că DIVA este locul unde dragostea e la ea acasă.

 

În perioada 8-15 iunie sunt programate patru premiere pline de iubire. Scenariile au în centru o competiție profesională care se transformă în ceva mai personal, un inel de logodnă buclucaș, un loc de muncă exotic și un tur culinar absolut delicios! Aceste premiere trimit privitorii în locuri ca Polinezia Franceză, Cappadocia, Scoția, Finlanda, Tahiti, Aruba și Toscana. Prin urmare, dacă ai început deja să cauți bilete de avion și cazări pentru lunile calde care urmează, seria 31 de zile de vară îți va oferi inspirația perfectă!

 

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 20:00, urmărești premiera „Pașaport pentru dragoste” („Passport to Love”, 2024). În film, Nicole (Shae Robins) are un blog de călătorii de succes, iar la cea mai nouă destinație – Polinezia Franceză – îl cunoaște pe Kade (Mason D. Davis). Amândoi au închiriat aceeași casă de vacanță și acum trebuie să se descurce… Apoi se reîntâlnesc în Cappadocia, Scoția și Finlanda, de aceea promitem că filmul de față te va cuceri cu peisajele sale de vis: plaje exotice, cămile, verdeață cât cuprinde și munți acoperiți de zăpadă. Da, o să ți se facă dor de mare și de vacanță, dar mai sunt doar câteva zile până când vine oficial vara – nu-i așa? Și, dacă ți se par cunoscuți cei doi protagoniști, ai dreptate: au mai jucat împreună în „Dragoste identică” („Identical Love”, 2021), film difuzat de DIVA în premieră pe 31 mai, în cadrul seriei 31 de zile de vară.

A doua zi, pe 9 iunie, descoperi o „Dragoste în Tahiti” („Love in Tahiti”, 2023). Brielle (Lary Muller) face scuba diving și găsește mereu obiecte pierdute, pe care le înapoiază proprietarilor de drept. Ultima ei descoperire? Un inel pierdut de Marcus (Oran Stainbrook), care mai caută ceva în aceleași ape. Evident, este ocazia perfectă pentru ca Brielle să descopere ce-i lipsește în viață: dragostea. Pentru privitori, scenariul e perfect pentru o vizită virtuală în Tahiti, un loc paradisiac, compus din cinci arhipelaguri care acoperă o suprafață egală cu cea a Europei de Vest. La finalul filmului sigur vei căuta variante de vacanță acolo, deci trebuie să știi că aici nu vei găsi deloc șerpi sau insecte veninoase și că pe una dintre cele 118 insule și atoli (Fakarava) poți vizita o biserică făcută din coral. Filmul începe la ora 20:00, la DIVA.

După Tahiti, poposești în altă insulă feerică, în altă premieră romantică marca DIVA: a doua zi, de la aceeași oră, este programată „Dragoste în Aruba” („Love in Aruba”, 2021). În scenariu, Connor (David McConnell) angajează o bonă pentru fetița lui, în perioada în care lucrează în insula titulară din Caraibe. După ce intervievează 19 potențiale bone (!), o alege pe învățătoarea Amber (Sashleigha Hightower). Chimia dintre cea mică și eroina din poveste este una de zile mari și sigur îți va aminti de cea din alt film pe aceeași temă: celebrul muzical „Sunetul muzicii” (1965).

A patra premieră din perioada 8-15 iunie, la DIVA, este „Mai pune iubire” („Just Add Love”, 2022). Subiectul? April (Laura Mitchell) trebuie să-și rescrie cartea de rețete sănătoase și caută inspirația în Toscana (Italia). Aici, chef Roberto (Brad Johnson) o ajută nu doar să se reinventeze profesional, ci și să guste savoarea vieții. Filmată în Berat (Albania), povestea este ocazia perfectă pentru a-ți face poftă de gătit și de călătorit: orășelul amintit face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, având o arhitectură unică și o istorie bogată, marcată de perioadele bizantină și otomană. Poți urmări filmul pe 15 iunie, la ora 20:00.

Concluzia este că fie că urmărești DIVA în timpul săptămânii sau în weekend, seria 31 de zile de vară promite să-ți dea idei de vacanță, să te tenteze cu peisaje feerice și să te ajute să descoperi povești în care iubirea iese mereu învingătoare. Frumos, nu-i așa?

 

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.