Pe 9 iunie, românii votează pentru viitorul României și al Europei! Observator transmite informațiile care contează, în fiecare oră, în direct, în edițiile Observator la 6, 13, 19 și la Observator Update. Reporterii Observator vor fi la urnele de vot, în toată țara, dar și în comunitățile din diaspora. La Roma se va afla Marius Pancu.

 

De la Bruxelles, Capitala Uniunii Europene, Bianca Iacob trasmite în direct, iar Cristi Popovici străbate ţara de la vest către București, cu opriri în: primul oraş liber de comunism al României – Timişoara, fosta capitală culturală a Europei – Sibiu, dar şi în oraşul care pune România pe harta industriei auto – Piteşti.

 

Printr-un demers jurnalistic unic în România, Observator a prezentat, începând din 17 aprilie, prin campania „Alege ce urmează„, marile realizări şi marile eşecuri ale ultimului deceniu şi jumătate, cum au reușit „ei”, alți europeni, şi cum ne-am poticnit „noi”, românii. Bianca Iacob și Cristi Popovici, reporteri Observator, au filmat cum arată viața pentru români, dar și pentru alți europeni, au descoperit personaje interesante, situații ieșite din comun, povești inedite și exemple de bună practică pe parcursul unei călătorii cu mașina, avionul, trenul, autobuzul, tramvaiul sau bicicleta, prin toată Europa, pornind din România. Scopul final – o mai bună înțelegere a motivelor pentru care e important să mergem la vot. De vot depinde viitorul și fiecare român alege nu doar nume pe o listă. Alege ce urmează!

 

Ce vrea România telespectatorii vor descoperi în Ediția specială prezentată de Alessandra Stoicescu, de la 21:45, la Antena 1. După închiderea urnelor, primele rezultate ale Exit Poll-uri vor fi comentate în direct de jurnalistul Doru Buşcu şi Andrei Ţăranu, profesor universitar dr. la Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA.

 

Romania votează! Alege ce urmează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.