Doar două săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul sezonului trei Lia – Soţia soţului meu, astfel că aceştia au urmărit în număr foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului. Serialul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production s-a impus ca lider de piaţă , atât la nivelul publicului comercial, cât și pe segmentul comercial feminin. Peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional au urmărit aseară răsturnările de situaţie din cele mai noi episoade ale proiectului.

Astfel, conform Kantar Media, cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu au condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse ȋntre 21 și 54 de ani, cu 6.5 puncte de rating şi 21.8 cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV cu 6.4 puncte de rating şi 21.6% cota de piaţă. Şi la nivelul publicului comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1, cu difuzarea serialului Lia – Soţia soţului meu a condus clasamentul audienţelor cu 7.9 puncte de rating şi 24.8% cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV cu 6.3 puncte de rating şi 19.7% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:02, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau Lia – Soţia soţului meu.

                Telespectatorii au urmărit aseară cu sufletul la gură o nouă încercare disperată a lui Gianni Rocca (Andrei Aradits) de a se răzbuna pe Petru Vornicu (Ştefan Floroaica). „Dacă eu ȋţi dau drumul, o să accepţi că Lia face parte din familia mea?”, l-a ȋntrebat aseară Gianni, iar Petru nu a ezitat să răspundă: „Am mai trecut ptin asta, atunci când tatăl meu a omorât-o pe mama mea!”. Nevrând să renunţe cu niciun chip la Petru, Alice (Ioana Blaj) a ȋncercat să ajute, ȋn felul ei, pentru ca la final să ȋi mărturisească Otiliei (Ilinca Goia): „Trebuie să ȋnvăţ să trăiesc fără el. Azi era să omor doi oameni din cauza lui. Asta e Petru. Nu mai sunt eu când vine vorba de el, e o boală. Şi trebuie să mă vindec, dar nu pot dacă ȋl văd ȋn fiecare moment. Trebuie să plec de aici, să mă mărit cu Răzvan! Altfel nu mai rezist!”.

Tot aseară, un nou personaj și-a făcut apariţia ȋn serialul de la Antena 1, venind să tulbure și mai mult povestea. Actorul Valentin Sichim ȋl va interpreta pe Tase, noul iubit al lui Gabi (Doiniţa Oancea): „Tase apare ȋn viaţa lui Gabi atunci când aceasta caută pe cineva care să ȋi ofere iubire. Insă ce nu știe ea, e că Tase ȋi poate distruge fericirea!”. Ce se va ȋntâmpla cu povestea dintre cei doi, dar, mai ales, dacă va reuși Gianni Rocca să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru, telespectatorii vor putea afla urmărind ultimele două săptămâni ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, Femei 21-54 Urban si National
Perioada 9 mai 2024

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.