Cabron, Smiley şi Puya marchează 20 de ani de prietenie şi de drum comun în industria muzicală cu lansarea melodiei „Departe de apus”, o piesă-manifest dedicată tuturor celor care ţintesc sus şi nu renunţă la visul lor înalt, indiferent de obstacole, prejudecăţi şi limitări, informează un comunicat Hahaha Produtions transmis, vineri, AGERPRES.

Cu un puternic mesaj motivaţional, „Departe de apus” aduce, pe lângă scânteia de care are nevoie fiecare om pentru a merge mai departe pe drumul său în ciuda piedicilor, şi povestea de film şi de succes al lui Edwin Petrea, „Il Fenomeno” din artele marţiale, aşa cum îl descrie antrenorul său Dorel Simion, considerat puştiul minune al sportului românesc, născut la Ploieşti, care la doar 15 ani este campion la şase sporturi de contact, câştigă toate concursurile de Kickboxing, Box, Lupte Libere, Kempo, Sport BJJ şi MMA şi are deja în portofoliu câteva sute de medalii şi cupe naţionale şi internaţionale, precizează sursa citată.

„Piesa ‘Departe de Apus’ are un mesaj puternic motivaţional, fiind fix ce ai nevoie să auzi când eşti căzut la pământ, iar oamenii din jurul tău nu te încurajează pentru a merge mai departe spre visul tău. Cred că fiecare dintre noi trebuie să ştie că un vis trebuie urmat până la capăt, indiferent de obstacolele pe care le întâlneşti. (…) În clip apare cel mai potrivit personaj pentru acest mesaj, Edwin Petrea – un tânăr foarte talentat de la mine din Ploieşti, un exemplu care ţinteşte cel mai sus. Este deja campion la şase stiluri diferite de luptă la numai 15 ani şi, e clar, este ‘Departe de apus’. Totul prin muncă multă, disciplină, familie alături şi un vis pe care-l urmăreşte zi de zi”, a afirmat Cabron, citat în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.