După „No More Coca”, piesa lansată alături de artistul jamaican Richie Loop, Costi revine cu un nou single ce se va regăsi pe următorul său album, material ce va fi disponibil din luna mai. „No alcohol” este însoțit de un videoclip fresh în regia lui Alex Ceausu și face parte din materialul discografic ce poartă numele de “CONSTANTIN 1.0”, compus și produs de către hitmaker-ul Costi.


Compozitor, producător și muzician cu un impact semnificativ pe scena muzicală internațională, cunoscut pentru abordarea sa și pentru contribuțiile sale semnificative în industria muzicală, Costi este singurul artist român nominalizat de două ori la premiile Grammy. Cu o carieră impresionantă și multiple colaborări de succes, artistul continuă să surprindă publicul din întreaga lume.

A lansat hituri internaționale precum „Bouncing” (alături de Buppy Brown) sau „Reggae Dancer” și a colaborat cu artiști de renume precum Mohombi, Faydee și Shaggy pentru „(Habibi) I Need Your Love”, piesă ce a generat peste 400 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 37 de milioane de stream-uri pe Spotify. Un alt single ce a cucerit publicul și topurile de specialitate este „Go Down Deh”, lansat de Costi alături de Spice, Sean Paul și Shaggy, ce a generat peste un miliard de vizualizări pe YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.