EMAA prezintă „f r a t e l e. a b i s” – un album ca o călătorie interioară. Cu versuri pline de profunzime și muzică care transcende genurile, „f r a t e l e. a b i s” este despre experiențele și emoțiile umane. Fiecare piesă este ca o fereastră către sufletul artistului, oferind ascultătorilor o privire intimă în universul său emoțional. Albumul în sine pornește cu un tribut adus tristeții, trece prin stări angoasante și dezamăgire și se deschide apoi, recăpătând încredere și acceptare, devenind cald și optimist. Este un album care te îmbie să te pierzi în sunetele sale și să te redescoperi pe tine însuți. Mai mult decât atât, acesta vine însoțit de 3 colaborări de excepție alături de Killa Fonic, NOUA UNSPE și Satoshi. 

 

Albumul ,,f r a t e l e. a b i s” a fost scris de EMAA, alături de Killa Fonic, NOUA UNSPE, Satoshi, PRNY, CST, Armand Popa, indivis0n, Costel Dominteanu (DOMINO), Cezar Gună, Alexandru Turcu, Bogdan Gridan, Iustin HVNDS, Bodea Costin, ironic și Andrey Baydin.

„Aproape doi ani de scris și un parcurs plin de contradicții, <<f r a t e l e.  a b i s>>  este primul meu album complet. Simt că am străbătut lumi cu adevărat diverse, cu ferestre și perspective multiple, care m-au îndepărtat și au pus între mine și ceilalți un gol imens, o supărare frustrantă. Aceleași lumi m-au și adus înapoi, mai vie, mai prezentă și poate mai blândă decât mă așteptam să pot fi vreodată. Sunt extrem de recunoscătoare pentru toți cei care iau mereu parte la toată nebunia în sine și fără de care cu siguranță nimic din toate astea nu s-ar fi simțit la fel de plin, la fel de întreg.” ne spune EMAA. 

 

Mai mult decât o simplă experiență muzicală, acest album marchează o inițiativă amplă a proiectului EMAA de a promova arta în toate formele ei. Concertul de lansare de la clubul Control, programat pentru 20 aprilie, este însoțit de o expoziție specială, unde artiștii la început de drum și cei independenți au fost invitați să își exprime viziunea asupra conceptului ,,f r a t e l e. a b i s”. De asemenea, două piese de pe album sunt însoțite de animații speciale, adăugând o dimensiune vizuală intrigantă. Astăzi, începem prin a prezenta lucrarea de licență a Alinei Gheorghe, absolventă a UNATC, care a creat vizualul pentru piesa ,,e r o s & t h a n a t o s”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.