Încă de la prima oră a dimineții, pasagerii HiSky, au avut parte de muzică și distracție la 9000 metri înălțime. Misha Miller a ridicat show-ul până la cer, într-un concert surpriză  pe ruta București-Timișoara.

Zborul obișnuit a fost transformat într-o experiență memorabilă atât pentru cei 200 de pasageri, cât și pentru Misha Miller, care a cântat pentru prima oară la bordul unei aeronave.

,,Am două mari hobby-uri, muzica și călătoriile, iar concertul din avion unește cele două pasiuni ale mele. Primul concert în aer, wow! Am avut super mari emoții”, spune Misha Miller.

Pasagerii, cu ochii în telefon, somnoroși, nu știau la ce să se aștepte, dar odată ce Misha Miller a început să cânte, atmosfera s-a schimbat complet. Cu o simplă boxă, un microfon, o chitară și un cajon, Misha Miller și trupa sa au creat un show spectaculos în care hiturile „Un Minut”, „Brațele tale”, „Mama mia” și „Rakata”, au răsunat în înaltul cerului.

„I-am trezit cu piesa < Un Minut >, iar după un minut (râde), au scos telefoanele, ne filmau, pozau … unii dintre ei cântau, alții au dansat. A fost superb! Chiar dacă a fost super dimineață, oamenii s-au trezit instant când muzica a început să sune în difuzoare și s-au simțit ca la un adevărat concert”, spune Misha.

La sfârșitul zborului, pasagerii au rămas cu amintiri, telefoane pline de imagini și videoclipuri, pregătiți să împărtășească experiența lor pe rețelele de socializare.

,,Am decis să facem toată nebunia asta acum trei săptămâni. Ne-am organizat rapid cu cei de la HiSky, partenerii noștri în organizarea acestui mini concert  și vreau să le mulțumesc încă o dată pe această cale”, spune Misha.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.