Unificarea. Momentul atât de așteptat de către toți cei rămași în competiție. Ziua în care viața pe insulă ia o pauză și concurenții au bucuria de a face duș, de a-și schimba hainele, de a lua o masă copioasă și a dansa alături de colegi… a venit! Aseară, 12 curajoși, puternici și capabili să depășească orice provocare au avut parte de marea Unificare. Au lăsat în urmă triburile și au devenit o singură echipă.

Noaptea asta o să fie memorabilă. Cina s-a încheiat. Petrecerea s-a încheiat. Mergem la joc”, le-a spus Daniel Pavel concurenților, după ce aceștia tocmai terminaseră de mâncat. Fără să aibă timp de gândire, cei rămași s-au echipat și au avut parte de o surpriză: prima proba în care au jucat toți, în același timp și în care cine ajungea pe ultimul loc, pleca direct acasă.

După o probă încrâncenată, totul s-a încheiat pentru Ana Maria Pal. Torța a fost stinsă pentru fosta Faimoasă, nu înainte ca aceasta să transmită un ultim mesaj: ”nu mai zic nimic. Doar atât, plec acasă. Baftă colegi”. Încă șocați, cei 11 rămași au revenit spre insulă, cu un mesaj clar de la Daniel Pavel: ”Acum vă puteți considera un singur trib. Până data viitoare, vă gândiți la un nume. Sunteți în continuare în Survivor All Stars”.

Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:19. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.6 puncte de rating și 19.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.4 puncte de audiență și 15.1% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.2 milioane de români au trăit la intensitate maximă episodul Unificării.

Pentru cei rămași, de astăzi, totul se schimbă, vor locui pe aceeași insulă, vor împărți toate resursele și vor lupta pe cont propriu! Cum se vor comporta, ce discuții vor apărea, ce strategii sau alianțe se vor lega? Survivor All Stars a trecut la un nou nivel!

O zi lungă se află în fața noastră. Un singur simbol, unul singur în bătălia Imunității, capătă acest colan. Se bucură de toate drepturile care decurg din asta”, le va spune Daniel Pavel, înainte de jocul serii. Cine se va impune? Urmează să aflăm!

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.