După ce Alex Velea a scos pe toată lumea la dans cu piesa ,,Monali”, artistul lansează ,,Nu mai țipa”, o piesă profundă ce explorează durerea și conflictele dintr-un cuplu care se află în pragul despărțirii. Această piesă aduce în prim-plan povestea tulburătoare a unei relații dezechilibrate, în care tensiunile și reproșurile sunt la ordinea zilei.

 

Videoclipul piesei îi aduce în prim-plan pe Alex Velea și pe frumoasa Ilinca Vandici, care interpretează rolurile principale în acest scenariu emoționant. Cei doi formează un cuplu care se confruntă cu propriile lor greșeli și cu dificultățile inerente ale unei relații care s-a răcit treptat.

 

Piesa a fost scrisă de Alex Velea și Arkanian, iar producția a fost realizată de Andy Horjea, Ștefan Ioniță și Mario Morar. Videoclipul a fost regizat de Ciolpan și produs de Field Media.

 

,,<<Nu mai țipa>> e un omagiu adus iubirii. Chiar dacă personajele din videoclip se ceartă, cumva, și asta face parte din viața amoroasă. Dacă nu am avea parte de aceste dezamăgiri, nu am putea să ne dezvoltăm pe plan personal și n-am putea fi pregătiți pentru un nou capitol. Mă bucur foarte mult că am putut prezenta această piesă așa cum mi-am dorit și îi mulțumesc Ilincăi Vandici pentru că a acceptat să ia parte la acest proiect. De aici, tot ce mai are nevoie această piesă este ca oamenii să găsească momentul potrivit pentru a o asculta și să se îndrăgostească de ea. 

Pe această cale vreau să mulțumesc întregii echipe pentru suport și răbdare!” ne spune Alex Velea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.