Vladimir Drăghia a fost prezent astăzi în platoul emisiunii „Follow us!”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, la Kanal D2, iar reality show-ul “Insula de 1 milion” a fost centrul de interes al întrevederii. Teo, Ilinca și Vladimir au discutat despre provocările tot mai intense din cadrul competiției prezentate de Cosmin Cernat din mijlocul junglei dominicane.

Insula de 1 milion este o emisiune la care mă uit. Eu ca un profan, tu ca un specialist!”,  i-a spus Teo lui Vladimir Drăghia, la incepututul emisiunii. Discuția s-a încins rapid, pentru că toți cei aflați la masă sunt pasionați de televiziune și de noul reality de la Kanal D.

„Fiind atât de mulți oameni acolo, de câștigat sunt cele mai multe șanse să câștige cel mai bun. Este suficient timp cât să se cunoască între ei, trec prin suficiente lucruri împreună … Timpul cerne și va fi greu să câștige cineva care nu merită „, a spus Vladimir Drăghia.  Acesta a remarcat și miza uriașă, cea mai mare sumă de bani oferită de o televiziune din România.

 

Vladimir Drăghia despre Jaguaru: “Mi se pare mai în formă ca niciodată, arată foarte bine. Mi-ar fi frică să mă întrec cu el acum”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.