Accidentări care te țin departe de teren. Momente de cumpănă în care te întrebi dacă mai poți fi util echipei tale și dacă mai ai cum să-ți revii la forma care te-a adus până în acest punct. Survivor All Stars este despre a învăța cum să te ridici, despre a-ți găsi mereu motivația și despre a reuși să ții capul sus. Concurenții demonstrează că sunt capabili să depășească orice provocare, iar cei de acasă îi răsplătesc, fiind alături de ei la fiecare pas. Show-ul continuă astăzi, de la 21:30.

Aseară, șirul victoriilor a mers mai departe pentru Faimoși, care au legat cel de-al patrulea joc în care scorul final a fost pozitiv pentru ei. Cu 10 la 7, membrii tribului roșu și-au adjudecat o masă copioasă și o distracție garantată, dar și o șansă foarte mare de a le demonstra adversarilor că sunt acum în cea mai bună formă de la începerea competiției și până în prezent.

Victoria a venit la pachet și cu numeroase discuții între membrii triburilor, iar acestea se vor dezvolta cu siguranță prin prisma provocărilor care vor urma zilele acestea. Dacă mai există loc de pace, între cei care cândva făceau parte din tribul albastru și actualii Războinici, rămâne de văzut.

În această seară, tribul albastru simte că motivația depășește orice limită! ”Jocul ăsta dacă-l vom câștiga, ștergem pierderile din urmă”, va spune Sorin Pușcașu, atrăgând încă o dată atenția asupra importanței probei pentru imunitate care-i așteaptă. Cine se va impune, urmează să aflăm!

Tot atunci, vom vedea cum evoluează lucrurile și pentru Alex Delea și Ana Porgras, cei doi concurenți nevoiți să stea pe bară, din cauza problemelor medicale. ”Sper să mă fac bine cât de repede se poate și să intru pe traseu”, va menționa Faimoasa care vrea să-și ajute echipa să continue șirul meciurilor câștigate.

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.