Seara în care visul de a fi cunoscut de către întreaga țară poate deveni realitate. Scena care strălucește mai tare decât ai putea spera, odată ce ți-ai găsit curajul de a urca și ți-ai dedicat timpul pentru pregătire. Instituția care dă încredere talentului. Emisiunea care le oferă tuturor celor de acasă un motiv real de a nu se ridica din fața televizoarelor în fiecare vineri seară. De la 20.30, la PRO TV, începe o nouă ediție din sezonul #14fenomen Românii au talent.

Au trecut deja patru săptămâni de la momentul în care luminile s-au aprins și un univers fantastic a fost animat de dorința de autenticitate și evoluție, iar în scurt timp, telespectatorii vor avea parte de o întâlnire cu nemaivăzutul. În culise, Pavel Bartoș și Smiley vor aduce starea de bine, vor fura emoțiile concurenților și îi vor trimite spre șansa lor de a arăta ceea ce pot. De la masa juriului, Andi, Andra, Dragoș și Bobo așteaptă să fie impresionați pentru a spune acele DA-uri sperate sau chiar pentru a apăsa butonul auriu care trimite momentul direct în semifinale.

Speram la o viață mai prosperă. Speram să ajung ca Gheorghe Zamfir. Calea asta nu e foarte ușoară. Am concerte, dar sunt foarte puține”, va povesti un artist român, stabilit de mulți ani peste hotare, care a terminat Școala de Muzică cu 3 instrumente. În ciuda talentului său, simte că nu a demonstrat niciodată cât este de talentat, însă speră că acel moment a venit! Ce vor spune jurații, vom afla curând.

Are 29 de ani, este muncitor în domeniul construcțiilor și viața l-a încercat de multe ori. Deși are doar 11 clase, nu a cedat și nu s-a lăsat învins, iar acum vrea să vadă dacă muzica, cea care l-a salvat din multe clipe grele, l-ar putea face să ajungă și mai sus. ”Îmi plăcea să scriu versuri care rimează. Din instinct, scot telefonul, pun un instrumental și scriu. Doar așa mă relaxez”, va povesti el, înainte de a le arăta juraților ce a pregătit.

Să apar la televizor e o emoție diferită. Mi-e mult mai ușor să mă exprim prin dans decât prin cuvinte”, va admite o puștoaică de 13 ani, din Constanța, decisă să arate atât celor din sală, cât și telespectatorilor că munca ei în dansul contemporan contează și că ea poate face diferența în domeniu.

Concurenții sunt pregătiți, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, cea de-a cincea ediție a sezonului #14fenomen, Românii au talent, la PRO TV. Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.