Cu încă zece nume, lista concurenților pentru „Insula de 1 milion” devine tot mai captivantă, aducând în prim-plan personalități diverse, cu pasiuni și profesii diferite. Printre aceștia se numără un șef bucătar, un antreprenor, un jurist, o fotbalistă și o luptătoare de kempo și MMA, pregătiți să își pună la încercare limitele fizice și psihice pentru uriașa miză pusă în joc – 1.000.000 de lei. Aceștia li se adaugă celor 10 concurenți anunțați anterior: Maria (kinetoterapeut), Argentina (proprietar magazin), Renata (cosmeticiană), Georgiana (șofer de tir), Elena (menajeră), Micutu (asistent medical), Filip (antrenor de kickboxing), Dumitru (pensionar), Variu (hairstylist), Szilard (instructor securitate diplomatică).

Alin (Calbău Vasile Alin) – Dorința de a reuși și pasiunea pentru aventură îl definesc pe Alin, un antreprenor și actor de 38 de ani din Fălticeni, Suceava. Cu o inteligență și ambiție de invidiat, Alin este determinat să câștige și să ofere o experiență autentică și captivantă publicului.

 Diana (Gomoi Diana) – Povestea Dianei este una plină de curaj și perseverență. Jucătoare de fotbal, aceasta face parte din echipa feminină de fotbal UTA Arad, și este profesoară de educație fizică și fostă jucătoare de fotbal la echipa Under 15 a României. A trebuit să înfrunte o accidentare la genunchi care i-a schimbat cursul vieții. La cei 20 de ani ai săi, are o dorință arzătoare de aventură, vrea să călătorească și, mai ales, să ajungă în Hawai.  Prin participarea la acest show, speră să își împlinească aceste aspirații.

 Vlădaia (Vlădaia Maria-Magdalena) este din București, are 26 de ani și este actriță și profesoară de actorie. Prezență radiantă, aduce cu sine un amestec de adaptabilitate, creativitate și umor. Participă la „Insula de 1 milion” pentru a experimenta și pentru a-și testa limitele. Cu pasiune pentru sport, dar și pentru călătorii și lectură, Vlădaia speră să descopere noi orizonturi și să își îndeplinească visul de a deschide o școală de arte și a-și extinde școala de actorie.

Ciprian (Sandu Ciprian) – La 23 de ani, Ciprian este influencer și pasionat de gaming și fitness. A traversat momente dificile în viața sa, dar s-a reinventat prin sport și determinare. Ciprian este motivat de dorința de a câștiga și de iubirea pentru aventură. Participarea lui la „Insula de 1 milion” este o dovadă a voinței sale de a trăi pe deplin fiecare experiență.

 Alex (Enciu Alexandru Petruț) – student la Academia de Studii Economice din București aduce în competiție o energie inepuizabilă și o dorință arzătoare de a câștiga. Cu determinare, Alex își propune să se testeze și să se dezvolte personal prin participarea la „Insula de 1 milion”. El speră să ofere publicului o experiență de neuitat și să-și atingă obiectivele.

 Adina (Miuleasa Adina Maria) are 24 de ani, s-a născut în Strehaia și locuiește în București.  E antreprenoare, cu o poveste de viață impresionantă. A fost însoțitoare de zbor, iar în prezent deține un magazin online de haine.  Adina este un exemplu de determinare și ambiție, iar prin participarea la „Insula de 1 milion”, își propune să își împlinească visul de a-și cumpăra o casă și a arată lumii că nu există obstacole prea mari pentru cineva hotărât.

Iulian (Olaru Iulian) – Șef bucătar pasionat și experimentat, Iulian aduce în competiție o combinație unică de talent și determinare. Cu o viață marcată de transformări personale și experiențe intense, Iulian este hotărât să își testeze limitele și să trăiască fiecare moment al competiției la intensitate maximă. Spune că s-a înscris în competiție pentru a-și îmbunătăți situația materială și pentru a contribui la bunăstarea celor din jur.

 Dragoș (Stanciu Dragoș Răzvan) – Agent imobiliar, model și antrenor de fitness, Dragoș este un concurent hotărât să câștige pentru a-și susține familia și pentru a-și urma visul de a avea propria afacere. Cu o pasiune pentru sport și o inimă mare, el participa la „Insula de 1 milion” pregătit să facă tot ce îi stă în putere pentru a-și îndeplini obiectivele.

Ana (Mavru Ana Maria) – este luptătoare de Kempo și MMA, campioană mondială, multiplă campioană națională, internațională și mondială, precum și vicecampioană europeană la kempo. Are 24 de ani, originară din comuna Peretu, județul Teleorman, și licențiată în Educație Fizică și Sport. Tânăra este convinsă că anii petrecuți în cantonamente o vor ajuta să ajungă cât mai departe în competiție. Cele mai mari visuri sunt acelea de a-și cumpăra o casă și de a avea grijă de cât mai multe animale; speră să le îndeplinească prin participarea la “Insula de 1 milion”.

 Ileana (Florea Ileana) – Ileana are 34 de ani, e din Craiova și este educatoare. Atunci când nu se ocupă de cei mici, la grădiniță, își dedică timpul acțiunilor de voluntariat pentru copii diagnosticați cu afecțiuni oncologice din cadrul spitalelor Fundeni și Marie Curie.  Participă la “Insula de 1 milion” hotărâtă să câștige, cel mai mare vis al său fiind acela de a alina suferința micuților din spitalul Marie Curie. Tânăra speră să facă acest lucru donând banii câștigați în această aventură extraordinară din viața sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.