„Ring Ding Ding”, interpretată de Karmen și Andrei Bănuță, este o piesă electrizantă despre puterea de a lăsa în urmă relațiile toxice, spre binele propriu. Este vorba de acel gen de relații în care încrederea și iubirea nu au primat niciodată, ci mai degrabă egoismul și superficialitatea, iar această piesă pune accentul pe momentul conștientizării lipsei de reciprocitate, celebrând alegerea de a te lăsa dus de val pentru a trece peste dezamăgirea cauzată de legătura ce tocmai a eșuat. 

 

Protagoniștii videoclipului sunt chiar cei doi artiști, iar Isabella Szanto, regizorul acestuia, a transpus încărcătura emoțională a versurilor într-o poveste vizuală plină de intensitate, ce pare că te poartă într-un clip R&B autentic. 

 

,,<<Ring Ding Ding>> e de acum a voastră și abia aștept să văd cât de mult vă bucurați de ea! Sper din toată inima că vă va captiva la fel de mult ca pe mine și Andrei, cu care cred că am făcut o echipă excelentă. Nu uitați și de videoclip, enjoy!” ne spune Karmen. 

 

,,Sunt tare bucuros că piesa ajunge astăzi la oameni, pentru că mi-am dorit mult ca ea să se lanseze. Sper să le placă și ascultătorilor la fel de tare cum mi-a plăcut mie și să le dea același vibe care mi-a rămas întipărit în minte încă din momentul în care am ascultat-o pentru prima dată.” ne spune Andrei Bănuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.