Alexandra Stan a lansat melodia „Baietii”

Streaming Link: https://alexandrastan.lnk.to/BaietiiPR

Alexandra Stan pune punctul pe i și începe primăvara cu cea mai directă și sinceră declarație – „Îmi plac băieții”. Asumată, dar în același timp, vulnerabilă, Alexandra Stan a lansat melodia „Băieții”, în care relatează o serie de întâmplări despre interacțiunile pe care le au fetele cu băieții.

Prima melodie din 2024, „Băieții”, este compusă de către Alexandra, Bastien și Vlad Ciresan. „Mărțișorul muzical” deschide calea spre următoarele melodii în limba română de la Alexandra, cu povești inspirate despre dating, despre aplicații, despre replici de agățat și multe alte acțiuni.

Cunoscută pentru piesele dance-pop și pentru interpretările inedite, Alexandra Stan demonstrează din nou versatilitatea să că artistă. „Băieții” evidențiază evoluția să că artist, abordând un stil mai emoțional și reflexiv, păstrând în același timp rădăcinile sale pop.

Alexandra Stan este una dintre cele mai importante artiste de muzică dance din România. Cu peste 5 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, Alexandra Stan este un adevărat fenomen al industriei. Artista și-a făcut debutul în muzică cu single-ul “Lollipop”. Ulterior, hituri că “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)” au pus-o pe Alexandra pe harta muzicii internaționale. Totodată, „Mr Saxobeat” este cea mai ascultată melodie a unui artist român, pe Spotify, cu peste 500 milioane de stream-uri, și a reintrat în topul global Shazam, pe locul 108.
Cel mai recent album al Alexandrei este “Rainbows”, o colecție de 15 cântece, fiecare piesă prezentând o latură diferită a artistei, iar anul trecut a lansat piesă „Bobo”, a colaborat cu Vinai pentru piesă „Believe” și cu Mattn pentru piesă „Bitch is fire”.

 

 

Red Parlament și Alexandra Ungureanu aduc „Cosmos”-ul în muzică 

Streaming Link: https://Asculta.lnk.to/CosmosPR

Red Parlament și Alexandra Ungureanu lansează piesa „Cosmos”, o colaborare care îmbină vocile captivante ale Alexandrei și Doru, aducând în prim-plan o experiență muzicală cosmică.

„Cosmos” este o călătorie sonoră ce îmbină elemente muzicale cu profunzimea și pasiunea interpretării celor doi. Piesa vorbește despre sentimentele a doua persoane are au încheiat o relație de dragoste. Sentimente pe care le simțim în momentele unei despărțiri, comparate cu elemente prezente în cosmos.

Muzica și versurile au fost realizate de Doru Isăroiu, Gabriel Maga și Emanuela Oancea, producția și mix-ul tot de Gabriel Maga și masterul de Adi Colceru, iar pentru clip au lucrat cu Constantin Shinijikun.
Trupa Parlament se lansa în anul 1998 cu unul dintre hiturile pop-rock cele mai difuzate la radiourile din România de până atunci: Vine Vara!
Și întocmai, ca o vară plină de energie şi valențe solare, a venit și această trupa în peisajul muzical românesc, urmând să se impună în topuri în anii ce au urmat cu piese de pe albumul Trăiește-ți viața (E frumoasă foc și Valul). Trupa a rămas constanta în calitate și mesaj cu melodia „Suflet pierdut”, considerată una dintre cele mai frumoase balade românești.
Au susţinut sute de concerte remarcabile pe scenele cluburilor din toată țară, lăsând mereu impresia afinității depline față de muzică bună.
Între timp, trupa și-a schimbat numele în RED PARLAMENT, lansând mai multe single-uri proprii, printre care putem aminti “Amprente din iubirea mea”, “2 Străini”, „Îndrăgostit de prietenă ta”, „Iubiți că-n prima zi”, „10 păcate” sau „Romantic Story”.
Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Piese precum „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de tine”, lansate alături de trupa Sistem, au făcut ca timbrul Alexandrei să ajungă la sufletul ascultătorilor, iar colaborarea muzicală cu Crush a clasat-o pe Alexandra în fruntea topurilor muzicale cu hituri precum „Plâng nopțile”, „Aprinde dragostea”, „Hello”, „Cu tine în rai”, „Iubire de-o vara”, „I Need U More”.

În 2014, Alexandra Ungureanu lansează primul single solo, „Împotriva lor”, urmat de piese de succes precum „Nopți și zile”, „Cel mai frumos cadou” sau „Bate, bate”, un nou început în cariera Alexandrei. Piesa lansată alături de Marius Moga vorbește despre un proces de transformare personală a artistei, care a dus-o mai aproape de ea însăși și de rădăcinile ei. „Vântule”, „Mămucă” (alături de Skizzo Skillz) au fost următoarele povești muzicale ale artistei, continuând cu numeroase piese cu mesaj, cum ne-a obișnuit aceasta.

 

 

 

Victoria Nadine face echipă cu R3HAB pentru „Feel This Way”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/FeelThisWayPR

Victoria Nadine face echipă cu R3HAB pentru „Feel This Way”. După un an extrem de încărcat și de succes, prințesa pop Victoria Nadine revine cu cel de-al doilea single pentru 2024, de data aceasta în colaborare cu R3HAB. Piesa este un imn dance puternic care descrie sentimentul de iubire intensă în care pur și simplu nu te poți opri din a zâmbi.

„Am scris această melodie în LA împreună cu Emma DD, Grant și Joe London și am mers în studio cu mentalitatea „azi voi face o piesă dance”. A fost un proces foarte distractiv să scrii atât de liber și să te poți distra cu el și să te joci cu versurile. Asta a fost cu adevărat eliberator. Melodia este despre ceva la fel de simplu ca o pasiune care este foarte intensă. Senzația că sângele îți curge atunci când te gândești la această persoană sau ești lângă aceasta. Un sentiment de nedescris, simplu spus. Eram cu toții super încântați, ideea a venit destul de repede și cred că am spus cu toții după doar o oră, „acesta este un banger”, așa că am crezut devreme în asta.

Planul de la început a fost să propun asta DJ-ilor și să-mi păstrez vocea pe el. Am făcut câteva runde, iar R3HAB a fost un nume care a apărut des atunci când discutam cine s-ar putea potrivi să o facă. Întotdeauna am fost foarte concentrat pe prima mea colaborare cu un DJ care este cu cineva care cred că este grozav și pe care îl ascult, indiferent de cât de mare este artistul, așa că eram pregătit să fie puțin probabil ca totul să iasă din moment ce am nu ar lucra cu oricine și, desigur, nu toată lumea ar alege-o pe Victoria Nadine ca primă alegere. De fapt, nu credeam că va merge din prima încercare. Atingerea lui R3HAB asupra acestei producții a făcut-o să sune exact așa cum mi-am dorit să sune! Aceasta este cu adevărat o colaborare de vis și sunt foarte mândru de această melodie!”

 

 

 

 

Olly Alexander a lansat piesa “DIZZY”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/DizzyPR

Olly Alexander a lansat piesa “DIZZY”, prin care va reprezenta Marea Britanie la legendarul Eurovision Song Contest, ce are loc la Malmö, Suedia, pe 11 mai.

Scrisă de Olly și de producătorul electronic Danny L Harle, „Dizzy” este acea goană îmbătătoare pe care o simți cu cineva nou; emoțiile sale intense și sentimentul dramei pop, așa cum este scena mondială Eurovision. Videoclipul „Dizzy” explodează sentimentul de poftă și dor al piesei într-o performanță captivantă a lui Olly, cu scene caleidoscopice care estompează linia dintre fantezie și realitate. Într-o expresie celebrativă, universală, dar extrem de individuală a dorinței queer, primul single solo al lui Olly Alexander este o declarație artistică palpitantă a uneia dintre cele mai inovatoare vedete pop moderne din Marea Britanie.

Prezentând „Dizzy” astăzi, 1 martie, Olly comentează: „Am scris melodia vara trecută cu Danny L Harle, am început cu cuvântul „Dizzy” pentru că tocmai mi-a venit în cap și mi-a plăcut. Mă gândeam la lucruri distractive care te-ar putea face amețit și îmi amintesc că am spus „amețit de sărutările tale”, așa că am construit melodia în jurul asta. Eu și Danny credem că muzica ar trebui să te transporte într-un loc magic și am vrut să descriem acest loc magic în cântec; un loc de grădini frumoase, flori eterne și timp care se întoarce la nesfârșit într-o buclă extatică. Melodia este despre a simți o emoție atât de intensă pentru cineva, care îți întoarce complet lumea cu susul în jos și pe dos, ne-am inspirat de o mulțime de muzică pe care o iubim din anii 80, cum ar fi Stock Aitken și Waterman, Erasure, Adamski și, desigur, Pet Shop Boys.”

Arborând steagul așa cum numai el a putut, „Dizzy” marchează o nouă eră dinamică a lui Olly Alexander. Pe parcursul a trei albume de mare success cântărețul și actorul a obținut 2 albume #1 în Marea Britanie, 10 single-uri din Top 40 din Marea Britanie și a primit recent premiul BRIT Billion Award (cu 6,5 miliarde de stream-uri la nivel global). Cu Years & Years evoluând într-un proiect solo și, începând cu „Dizzy”, un nou capitol creativ, Olly a devenit o voce o dată într-o generație: show-ul lui Russell T Davies „It’s A Sin” a câștigat cea mai bună dramă nouă la Premiile Naționale de Televiziune, cu Olly nominalizat și pentru Actor Principal la Premiile BAFTA Television 2022.

 

 

 

 

Liam Payne a lansat piesa “Teardrops”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TeardropsPR

Liam Payne a lansat piesa “Teardrops”. Liam Payne pornește într-un nou capitol interesant, anunțându-și revenirea odată cu lansarea foarte așteptatului său single „Teardrops”, prin Capitol Records.

Single-ul face referire la pop-ul ritmic de la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 00, este despre prima suferință. Scris împreună cu Jamie Scott și JC Chasez (NSYNC), Liam spune despre single: „Teardrops este despre vulnerabilitatea durerii și provocarea de a depăși acele momente. Acest cântec marchează un nou început, sunt multe altele de urmat în 2024.”
Petrecând ultimul an în studio, Liam a lucrat îndeaproape cu colaboratorul de lungă durată Jamie Scott, descriindu-l ca un „proces de auto-reflecție de un an”. Cu mai multă muzică și mai multe anunțuri care urmează, 2024 va fi un an mare pentru Liam Payne.

Liam, care a vândut mai multe discuri de platină, a vândut peste 23 de milioane de single-uri și peste trei milioane de albume ca artist solo. Și-a lansat albumul solo de debut, „LP1”, în decembrie 2019, la Capitol Records, care a inclus single-urile de succes „Strip That Down”, „Polaroid” și „Familiar”. Lansând ultimul său single „Sunshine” în 2021, muzica sa a acumulat peste 5 miliarde de stream-uri.

 

 

 

 

J Balvin face echipă cu Jowell & Randy și De La Ghetto pentru “Triple S”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TripleSPR

J Balvin face echipă cu Jowell & Randy și De La Ghetto pentru “Triple S”. Este o piesă complet nouă produsă de Tainy și Subelo Neo, cu De La Ghetto și Jowell & Randy pentru a oferi un hit proaspăt infuzat cu ADN Reggaeton. Titlul melodiei este o abreviere pentru „Suelta, Soltera, Sin Nadie Que La Joda”, care este tradus vag în engleză „Single, Strong and Not to Be Messed With”.

Cel mai recent single este însoțit de o capodopera cinematografică regizată de Patricia Alfonso și Chris Cabrera și produsă de Eat My Shorts. Filmat la proprietatea luxoasă a renumitului arhitect din Miami Charles Sieger, Chateau Artisan, videoclipul urmărește o femeie lider a mafiei și anturajul ei de sclavi de încredere. Șefii mafiilor rivale ajung la conacul ei generos pentru o întâlnire, în timp ce confidenții ei bărbați își îndeplinesc planul principal, eliminând competiția, otrăvindu-le băuturile, făcând loc ca ea să devină șefa.

 

 

 

 

Kacey Musgraves a lansat single-ul “Too Good To Be True”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TooGoodToBeTruePR

Kacey Musgraves a lansat single-ul “Too Good To Be True”. Artista și-a anunțat revenirea mult așteptată pe scenă cu „Deeper Well World Tour” din 2024, promovat de AEG Presents. Turneul mondial principal începe în această primăvară, la Dublin, pe 28 aprilie, cu opriri în Europa și Marea Britanie, urmat de etapa nord-americană care începe pe 4 septembrie la State College, PA. „Deeper Well World Tour” marchează cel mai amplu turneu live al lui Kacey din cariera ei, cântând în marile orașe din SUA. Artiștii de susținere pentru „Deeper Well World Tour” includ Madi Diaz, Father John Misty, Lord Huron și Nickel Creek.

Odată cu anunțul „Deeper Well World Tour”, Kacey a dezvăluit și noua piesă. „Too Good to be True” prezintă lui Kacey, însoțită de un aranjament rar și cristalin, și de o vulnerabilitate dureroasă.

„Too Good to be True” este a doua piesă lansată înaintea viitorului ei al cincilea album, Deeper Well, care va fi lansat pe 15 martie. Înainte de lansarea discului, Kacey va face a treia apariție în Saturday Night Live pe 2 martie, urmată de spectacole la The Tonight Show cu Jimmy Fallon pe 14 martie și show-ul NBC TODAY pe 15 martie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.