Probă cu surprize pentru domni aseară, la Power Couple România – La bine și la greu! Provocarea de a-și salva partenera de la ananghie a avut o rezolvare care i-a surprins: nicio cheie nu putea deschide lacătul pentru a o elibera și nicio unealtă nu putea sparge lanțurile. Gestul salvator la proba de aseară era acela de a-și apăra iubita cu propriul corp de jetul puternic de apă care venea spre ea la expirarea timpului. Urmează proba doamnelor, puse la grea încercare: misiunea fiecăreia dintre ele va fi să găsească, în doar câteva minute, cheia camerei în care partenerul ei se află în compania altei femei.

În ediția de ieri a reality show-ului, trei din șase concurenți au avut prezența de spirit necesară pentru câștigarea probei – Sorin Gonțea, Emi Popescu și Cosmin Natanticu, cel care
s-a situat, alături de soția sa, Eliza, pe primul loc, după investiția ei de 1.000 de euro. Competiția se întețește în această seară, când aflăm primul cuplu propus spre eliminare în etapa a patra.

Diseară, de la ora 20:30, Power Couple România trece de la filmul de acțiune al băieților la… o telenovelă în care concurentele au misiunea ingrată de a-și împiedica partenerul să calce strâmb. Astfel, ele au la dispoziție doar trei minute ca să găsească, într-un bazin plin cu un lichid deloc îmbietor, cheia camerei în care partenerul lor se află cu o altă femeie. Detaliul cel mai important: doamnele au voie să ia cheia doar cu dinții! Cât de departe sunt dispuse ele să meargă, împinse de gelozie? ”Eu sunt foarte geloasă. Am înnebunit când o admiratoare a ținut morțiș să facă o poză cu Lino la sală! La fel va fi și la probă, dacă fata pune mâna pe el sau stă în brațele lui”, a mărturisit Delia, logodnica lui Lino. ”Cât de geloasă sunt? Destul de geloasă!”, a dezvăluit și Oana Matache, înainte de probă. Urmează, așadar, o telenovelă în șase acte – fiecare concurentă poate avea un alt deznodământ pentru scenariul din această seară. Cum se va desfășura proba fetelor telespectatorii vor descoperi pe Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30, în ediția Power Couple România în care Dani Oțil va anunța și primul cuplu propus spre eliminare în etapa a patra a competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.