Aseară, în CLANUL, povestea a luat întorsături neașteptate și i-a ținut pe cei de acasă cu sufletul la gură, pe toate planurile! Mișu a fost omorât, Magda și Sofia au trecut printr-un impas, Tudor a aflat că Vera nu mai este la închisoare, iar Pelicanu și Iulică și-au dat seama că au fost neglijenți. Cine va plăti… vedem în următorul episod, luni, de la 20:30.

 

CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 22:36, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 9.7 puncte de rating și 26.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.6 puncte de rating și 15.3% share. Aproape 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul.

 

Bebe și-a dat seama că nu mai are pe nimeni alături, însă, faptul că dușmanii săi nu știu că este în libertatea, îi dă putere să acționeze: „În afară de tine, nu am niciun om bun, Sergiule. Magda s-a luat cu Sofia Tobă și cu Pelicanu. S-a pus în capu la Clan și alte clanuri mici care mai e. S-au unit toți. Îi facem pe toți, Sergiule, îi facem să nu știe de capul lor. A călcat regulile, dă marfa sub preț și procentele de câștig le dă mai mari la toată lumea. Vrea să vază toți că pe vremea lui Măcelaru era rău și acu e lux. Am plan să-i facem”.

 

Pelicanu și-a adus aminte de vremurile bune cu Ginuța și, după o seară împreună, și-a dat seama că a uitat de transportul pe care trebuia să-l supravegheze: „Băi, Iulică, o dată am pus și eu viața personală înainte la profesie și am dat-o de gard”. Ce se va întâmpla cu cei doi, vedem în episodul următor.

 

Nu ratați CLANUL, luni, de la 20:30 la PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO, iar în reluare pe PRO Arena în fiecare duminică, de la 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.