Alessiah revine cu prima lansare din acest an –„Call You Back” feat. The Code, cu un clip filmat la Dubai

Streaming Link: https://Alessiah.lnk.to/CallYouBackPR

Alessiah lansează primul single din 2024 – „Call You Back” alături de producătorul The Code, o piesă care îmbină elemente de pop și dance, oferind ascultătorilor o călătorie sonoră captivantă.

„Call You Back” este o poveste despre vulnerabilitate, despre relații complicate și despre cum fiind captivi într-un ciclu toxic, ajungem să sunăm înapoi persoana care știm că ne face rău, dar nu putem rupe cercul vicios.

Alessiah și The Code au mai lucrat în trecut și la alte piese care au consacrat-o pe aceasta ca artist, cum ar fi „Summer Feeling”, „Nostalgia” sau ”I Know”, unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale.

Așa cum ne-a obișnuit, Alessiah ne prezintă clipuri din destinații wow, ale căror imagini ne taie răsuflarea, precum Japonia, Spania sau Nigeria. De această dată, artista a filmat videoclipul piesei în însoritul Dubai, în regia lui SAN, alături de David Mogan ca DOP și surprinde perfect energia molipsitoare piesei.

Link YouTube: https://youtu.be/5kLe_8lIryo

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste din România. Alessiah a lansat până în prezent peste 30 de melodii și remix-uri, printre care “Summer Feeling”, “Nostalgia”, “On My Way”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live alături de Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek, Manuel Riva sau Minelli, printre alții, în sesiuni de compoziție locale și internaționale. Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. De-a lungul timpului, Alessiah a colaborat cu artiști precum Alpha P, DJ-ul croat Arien, Iselin Solheim, Kenn Colt, Thyponyx si multi altii pentru proiectele lansate. La finalul anului trecut, Alessiah a lansat piesă alături de Vanotek, care este cel i-a compus primele melodii și mentorul ei când a început drumul în această carieră. În același timp, Alessiah și echipa ei au acordat o atenție deosebită videoclipurilor, încercând de fiecare dată să surprindă publicul cu imagini noi, din diferite locații, filmând din Japonia până Zanzibar, Nigeria, Spania sau Italia, iar acum în Dubai.

 

 

 

 

SELENA GOMEZ a revenit cu o melodie flirty – „Love On”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/LoveOnPR

Selena Gomez, artista cu numeroase discuri multi-platină, nominalizată la GRAMMY®, și-a lansat noul ei single „Love On” prin Interscope Records.
„Love On” este primul single al lui Gomez din 2024, în timp ce ea continuă să lucreze, în studio, la mult așteptatul album „Rare”.

„Love On” este o melodie pop, inspirată de tot timpul petrecut de Selena la Paris anul trecut. De-a lungul versurilor, Gomez subliniază romantismul stilului de viață parizian și fiorul împărtășirii unei noi iubiri. Piesa este produsă de The Monsters & Strangerz și Isaiah.

Regizat de regizorul francez Greg Ohrel, videoclipul pentru „Love On” a avut premiera globală pe MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop și pe rețeaua globală de canale MTV, precum și pe panourile publicitare Paramount Times Square.

Urmărește videoclipul inspirat de dragostea Selenei pentru Franța:
https://www.youtube.com/watch?v=mNHNktxbjdk

Selena Gomez a dominat topurile în 2023 cu hit-ul „Calm Down” cu Rema, care a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Global, precum și în Top 40 Radio, Urban și Hot AC. Recent, cântecul a câștigat recordul pentru cele mai multe săptămâni petrecute vreodată în topul Billboard Pop Airplay. „Calm Down” a fost certificat triplu platină de către RIAA și a adunat peste 3,5 miliarde de ascultari. ​

 

 

Trupa Golan lansează piesa „Ride On” și anunță lansarea materialului – „III”

Streaming Link: https://golan.lnk.to/RideOnPR

Golan, unul dintre cele mai vibrante și inovatoare proiecte românești, lansează noul single „Ride On”, care face parte de pe cel de-al doilea EP al trupei – „III”.

Noul material reprezintă o continuare a călătoriei lor artistice, reprezentând o combinație îndrăzneață de sunete și emoții care vor captiva ascultătorii într-un mod unic și memorabil, prin intermediul muzicii lor electrizante.

EP-ul electro conține patru piese în stilul caracteristic trupei și reprezintă o explorare a diversității sonore și muzicale a trupei Golan. De asemenea, așa cum au obișnuit publicul, toate piesele regăsite pe EP sunt compuse și produse de membrii trupei, Mihai Ristea și Alexandru Burcea.

În Ianuarie 2023, Golan a lansat EP-ul „2” ca o continuare a celor doua albume de studio, „1” și „Intro”.

Golan are numeroase live-performance-uri, iar de-a lungul timpului a participat alături de Parov Stelar în cadrul turneului lor european și la festivaluri cunoscute la nivel internațional cum ar fi Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Saga, Eurosonic și multe altele.

 

 

Winael lansează piesa „Tell Me”, cu care încheie EP-ul său de debut

Streaming Link: https://Winael.lnk.to/TellMePR

Winael lansează cea de-a cincea piesă din carieră, „Tell Me”, cu care încheie și seria de lansări de pe EP-ul său de debut.

„Tell Me” combină elemente distincte din genurile pop și electronic pentru a crea o experiență auditivă memorabilă, iar Winael reușește să transmită emoții profunde și să îi captiveze pe ascultători încă de la primele acorduri.

Versurile în limba engleză cu inserții de spaniolă, îmbinate armonios cu elementele pop și dance, creionează și mai bine universul artistic al lui Winael.

Link YouTube: https://youtu.be/x36dYvFhV1A

Winel este un artist complet participând și în procesul de creație al pieselor, astfel că muzica și versurile sunt realizate de el împreună cu Mircea Mitescu, dar și producția pentru care a lucrat cu Flat Beats, iar mix & master-ul sunt Bunicu Magic.
Videoclipul în surprinde pe Winael încunjurat de dansatori și arată talentul pe care acesta îl are la dans, executând coregrafii cot la cot cu dansatorii profesioniști.

În EP-ul de debut, Winael a integrat toate piesele lansate după participarea sa la Vocea României, respectiv  „Cherry”, „Fella”, „Leila”, „Only You” și „Tell Me”,  demonstrând încă o dată versatilitatea sa artistică, pe care a aratat-o anul trecut și la emisiunea concurs. Winael este unul dintre finaliștii de la emisiune, care i-a cucerit sezonul trecut pe jurați, iar în urma prestației lui din blind-uri, a fost aplaudat în picioare de către toți cei cinci jurați. De-a lungul competiției, Winael a abordat diferite stiluri muzicale, demonstrând versatilitatea lui vocală, culminând cu piesa „De-ai fi tu salcie la mal”, interpretată impecabil având în vedere faptul că Winael nu stăpânește bine limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.