Prezentatorul super show-ului de aventură “Insula de 1 milion”, ce va putea fi urmărit în curând, la Kanal D, face dezvăluiri tulburătoare despre viață să; De la anii copilăriei, drama pierderii mamei sale, viață în Canada și până la detalii despre cel mai aplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”, toate acesta for fi subiectele abordate în emisiunea moderată de Mihai Ghiță, la Kanal D2

 

Sâmbăta aceasta, de la ora 22:00, telespectatorii sunt invitați să descopere noi perspective asupra vieții îndrăgitului prezentator de televiziune Cosmin Cernat,  urmărind emisiunea „În oglindă”, difuzată la Kanal D2. Într-un interviu profund și emoționant moderat de Mihai Ghiță, Cosmin Cernat va dezvălui povești neştiute ale parcursului său, începând de la anii copilăriei și drama pierderii mamei sale, experiența vieții în Canada și  până la detalii  despre super show-ul ce va începe în curând, Kanal D, „Insula de 1 milion”.

Discret în legătură cu viață personală, Cosmin Cernat va răspunde cu generozitate întrebărilor adresa de interlocutorul său, Mihai Ghiță. Cu aproape 30 de ani de experiență în media, Cernat va împărtăși și momentele memorabile din cariera sa, evidențiind momentele cheie și obstacolele întâmpinate de-a lungul timpului.

Cosmin Cernat va face confesiuni tulburătoare despre pierderea mamei sale în lupta cu o boală necruţătoare, cancerul, drama pe care a trăit-o în copilărie și care l-a marcat profund.

“Mama mea a murit de cancer, în mai puțin de 40 de zile a dispărut, la doar 39 de ani. Tată a rămas văduv, eu aveam 6 ani atunci… A trebuit să mă crească împreună cu mamaia mea, Maria… Tatăl meu a fost <forţat> să stea în aceeaşi casă cu soacra și să mă crească, într-un bloc comunist… Mama era profesoară de fizică și de chimie, o fire mai aprigă, dar un om bun, am foarte puține amintiri cu ea…”, povestește Cosmin Cernat la “În oglindă”.

Durerea pierderii mamei sale l-a însoțit acut ani de zile, cu greu a reușit să gestioneze această suferință.  “Mi-a luat foarte mult timp să pot să vorbesc despre asta, dar am făcut-o pentru copiii mei”, spune Cosmin Cernat.

Un alt moment crucial din viața sa a fost “autoexilul” din Canada, locul  unde a simțit dorul de țara natală, dar și momentele de solidaritate și sprijin din partea comunității românești de acolo.

A fost o experiență, poate perioada de care sunt cel mai mândru din viața mea. Să te duci (….) având o sumendenie de avantaje în țara ta,  să o iei de la zero cu familia ta, la capătul lumii, e greu … Acolo ești în exil. Așa m-am simțit. Acolo plângi după o eugenie. Am plâns în brațele unor români din comunitatea din Canada”, povestește Cosmin Cernat despre anii în care a locuit departe de România.

Cosmin Cernat oferă și  detalii despre noua super producție, „Insula de 1 milion”, care se anunță a fi o aventură captivantă și plină de provocări, cel mai amplu experiment social televizat.

“Mă bucur că o să mă duc acolo  (n.r. – Republica Dominicană) și o să mai prezint încă un format de televiziune care va face istorie. În curând, la Kanal D, vă aștept la <Insula de 1 milion>; sunt același Cosmin Cernat, un pic mai cărunt, dar la fel de nerăbdător să ne reîntâlnim!”, spune Cosmin Cernat despre nouă emisiune, “Insula de 1 million”.

Vom avea în acest show concurenți care au 20 de ani, dar și concurenți care au peste 60 de ani, este un show pentru toată lumea; cu toții au o șansă. Mentalul, rezistența, inteligența socială și cea emoțională vor conta cel mai mult în acest show”, spune Cosmin Cernat despre emisiunea care va duce reality-ul de aventură la un alt nivel și pe care telespectatorii îl vor putea urmări, în curând, la Kanal D.

Nu pierdeți dezvăluirile făcute de Cosmin Cernat, o privire plină de sensibilitate în viața  unuia dintre cei mai iubiți și apreciați oameni de televiziune din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.