Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 15.00, Antena Stars lansează emisiunea ,,Vacanță de vedetă”, singurul talk-show ce aduce în casele telespectatorilor informații utile despre cele mai fascinante și inedite destinații de vacanță, dar și tips&tricks și imagini exclusive din vacanțele vedetelor.  Laura Cosoi va fi gazda emisiunii ce va fi difuzată săptămânal la Antena Stars.

De la destinații exotice, la vacanțe cu autorulota și până la destinații de sailing, săptămânal, telespectatorii sunt invitați într-o călătorie care le va oferi toate informațiile pe care trebuie să le știe, atunci când își plănuiesc o vacanță.

„Au trecut mulți ani de când aștept un proiect care să-mi fie pe suflet și care să mi se potrivească și mă bucur foarte mult că am această șansă de a avea propria mea emisiune, care să mă reprezinte. Vacanță de vedetă este un proiect care îmi aduce satisfacții și în cadrul căruia mă reîntâlnesc cu oameni dragi și mă bucur că descoperim locuri noi, destinații fascinante de vacanță, iar magia asta a călătoriei este una fantastică. Noi călătorim, în mare parte, cu cei mici și mi se pare că cele mai frumoase salturi pe care copiii le au se întâmplă în timpul călătoriilor. Mereu am crezut că cele mai bune investiții pe care le putem face sunt călătoriile și sper că și publicul va regăsi energia bună din platou, cu fiecare ediție urmărită”.

Printre vedetele care i se vor alătura Laurei Cosoi în fiecare sâmbătă, de la ora 15.00 la Vacanţă de vedetă, de la Antena Stars se numără: Ileana Badiu, Mihai Petre, Răzvan Simion, Andreea Ibacka, Anca Ţurcaşiu, Adina Halas, Oana Roman sau Anamaria şi Tudor Ionescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.