Talentatul actor și cântăreț a implinit 22 de ani și face cinste cu videoclipul piesei „Vagabondul”, un remake al cunoscutei melodii interpretate de Gheorghe Dinică.

 

Videoclipul, regizat de Alexandru Nagy și produs de Niciozifarafilmare, spune povestea unui frizer ucenic ce visează cu ochii deschiși la o carieră strălucită, dar și la iubire. Cu semnătura lui Radu, această reinterpretare a piesei îndrăgite de generații întregi aduce un suflu nou și actual, capturând atenția publicului prin creativitate și emoția refrenului.


„În primul rând vreau să vă mulțumesc mult pentru toate urările primite pe YouTube, Instagram, TikTok… n-am primit niciodată atâtea urări!”


“Sunt mega fericit că am reușit să lansăm fix de ziua mea; e cea mai tare surpriza! M-au păcălit că nu e gata… a fost super mișto; de abia aștept să-l vedeți și să-mi scrieți părerea voastră. Sunt fericit pentru tot ce am realizat în ultimul an. Uite, tocmai m-am întors dintr-o tabără de creație… aș vrea să vă arăt acum toate piesele pe care le-am făcut, dar trebuie să mai am răbdare ”, spune Radu-Ștefan Bănica


 

 

Pe lângă lansarea videoclipului „Vagabondul”, o altă surpriza, sosită din Londra, este Ioana, partenera lui Radu-Ștefan Banica.

 

Single-ul “Vagabondul” este disponibil pe Spotify, YouTube, Deezer, Apple Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.