Vineri, 9 februarie, matinalii de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani aniversează 16 ani de emisie live într-un mod inedit. Echipa le-a pregătit telespectatorilor cea mai matinală petrecere a anului, la Palatul Ştirbey Buftea, cu tematică inspirată din Great Gatsby, cu invitaţi speciali şi poveşti de colecţie.

                  Au spus prezent la marea aniversare care va fi transmisă live, la Antena 1, începând cu ora 08.00,  Ştefan Bănică, Pepe, Elvira şi Mihai Petre, Răzvan Fodor, Giulia şi Vlad Huidu, Eliza şi Cosmin Natanticu, Elena Gheorghe, Mandinga şi magicianul Robert Tudor.

Sunt 16 ani de când gazdele matinalului le aduc telespectatorilor zâmbete, informaţii, aventură și distracție fără limită şi îi invită totodată să le fie alături în continuare, zilnic, de luni până vineri, de la ora 08.00 şi duminică, de la ora 09.00.

„Consider că secretul longevităţii noastre porneşte şi de la faptul că noi doi ne cunoaştem de 40 de ani, ne ştim punctele tari şi mai ales vulnerabilităţile, ştim când să spunem şi mai ales când să nu spunem nimic!”, a declarat Răzvan, în vreme ce Dani a completat: „Pentru noi, înainte de orice altceva, Neatza înseamnă familie. Şi după cum bine ştiţi, chiar şi în familie, oricât de cei mai cei ar fi membrii familiei, dacă nu e şi o prietenie reală între ei şi susţinere, la bine şi, mai ales, la rău, lucrurile nu funcţionează!”

De-a lungul timpului, Răzvan și Dani au traversat țara, de la malul mării, în vârf de munte și până în inima Deltei şi le-au adus telespectatorilor momente memorabile și imagini spectaculoase. În timp, au primit în familia lor cea mai veselă gaşcă din România. Şi Super Neatza a devenit bucuria dimineților, cu mii de ore de emisii live, audienţe record şi poveşti speciale petrecute alături de telespectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.