După ce au realizat că au pășit în cea mai grea provocare a vieții lor, membrii celor două triburi au început să se acomodeze cu revenirea în Republica Dominicană. Pas cu pas își construiesc locul care îi va adăposti în următoarele luni, iar probă cu probă, își dau seama că limitele le sunt testate la fiecare pas. Survivor All Stars a rămas pe primul loc în clasamentul preferințelor celor de acasă și aseară.

De fiecare dintre voi depinde cât de departe ajunge în sezonul suprem. Pentru a rămâne în competiție este nevoie să dați ce aveți mai bun”, au aflat aseară cei 20 de concurenți. Realizând cât este de mare miza jocului de imunitate, aceștia au făcut spectacol pe traseu și au luptat până la ultimul punct. Victoria le-a aparținut, de această dată, Războinicilor, așa că ei nu vor pierde pe nimeni în prima săptămână.

De la jocul de echipă, Faimoșii au mers spre cel individual, iar acolo TJ Miles a reușit să obțină prima victorie din sezon și are acum Imunitate personală, nefiind în pericol să părăsească show-ul. Pe cine va propune acesta, dar și echipa, să meargă la Duelul de eliminare, urmează să aflăm.

Se simte o tensiune mare”, a declarat Andreea Tonciu după ce echipa ei a pierdut jocul, iar Jador i-a subliniat într-o discuție extrem de sinceră că ea este prima pe lista opțiunilor de nominalizare. Dacă așa va fi, descoperim într-o nouă seară de Survivor!

Cea de-a doua ediție a sezonului suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 23:53. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.6 puncte de rating și 28.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.1 puncte de audiență și 15.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de românii au trăit cu emoție primul joc de imunitate.

În această seară, lucrurile se complică! După pierderea Imunității, Faimoșii se vor vedea nevoiți să intre în Consiliu și să facă primele nominalizări. Astfel, două persoane din trib vor ajunge, în premieră, la Duelul eliminatoriu. Cine va fi primul concurent din acest sezon care pleacă acasă, aflăm în curând!

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.