THE BEEKEEPER: RĂZBUNARE IMINENTĂ (N15)

 

PREMIERĂ:  19 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

 

GEN: Acţiune, Thriller

DISTRIBUȚIE: Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman

SINOPSIS:

“Beekeper” este un agent ultra-secret solicitat doar în cazuri extreme, când orice altă variantă de a soluționa urgențele naționale dă greș. După o lungă pauză din organizația „Beekeepers”, Adam Clay (Jason Statham) descoperă întâmplător o conspirație care ajunge până la cel mai înalt nivel al guvernului. Hotărât să extermine corupția prin orice mijloace, Clay decide să acționeze pe cont propriu și nici cele mai performante mecanisme de siguranță nu îl pot opri să își ducă la îndeplinire planul său de a face dreptate.

 

PROGRAM:

 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

 

 

 

 

 

 

 

SUPERPIETONII ZURLI (AG)

 

PREMIERĂ: 19 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D în limba română

 

GEN:  Familie

DISTRIBUȚIE: Mirela Retegan, Vero Căliman, Răzvan Marina, Ionuț Varodi, Eduard Zănoagă

SINOPSIS:

Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimaturica, Truli, și Tanti Prezentatoarea, adică Gașca Zurli, sunt chemați de către președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră.

Gașca pornește în căutarea prietenului lor, Tony, aventurându-se într-o serie de peripeții și acțiuni amuzante care le testează limitele și îi fac să se autodepășească, obținând titlul de superpietoni. Va reuși gașca colorată și plină de viață să dejoace planurile vrăjitoarei Tura Vura? Va reuși zebra Tony să se reunească cu prietenii ei și să restaureze ordinea? Vom afla urmărind acest film educațional, amuzant și plin de aventură pentru copii și părinți deopotrivă.

 

PROGRAM:

 

2D ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

 

 

 

 

 

 

         PROMOȚIE FAMILY PACK

 

 

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLAUS & BARROSO (AP12)

 

PREMIERĂ: 19 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D în limba română

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Cosmin Micutzu Nedelcu, Adrian Nicolae, Șerban Pavlu

SINOPSIS:

Un barman combinator trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Dar minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze?

 

PROGRAM:

 

2D ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

 

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.