Salutare si bine v-am regasit la o noua recomandare de serial marca Canal+ Original! Daca in prima recomandare din acesta toamna am mers pe urmele Brigazii de Cercetare si Interventie, de data acesta facem o vizita… la un sanatoriu.

Sanctuarul este un thriller psihologic plin de suspans, care abordeaza probleme umane legate de supravietuire, identitate, incredere si tradare, intr-o poveste care ne pune intrebarea: In cine te-ai putea transforma pentru a supravietui?

Serialul debuteaza pe 21 noiembrie in aplicatia Focus Sat si este programat spre difuzare in serii de cate 2 episoade, de luni pana joi, pe modelul binging, cu episoade noi programate in fiecare zi. Ultimele episoade vor fi difuzate pe 27 noiembrie.

Ne intoarcem la povestea serialului si dam o fuga in Alpii italieni, unde se afla si locul defasurarii actiunii: un sanatoriu exclusivist, unde totul e relaxant, primitor, perfect pentru o recuperare generala.

Asta am crezut si eu, dar nici pe departe… Eroina, Helena, e invitata sa-si viziteze sora geamana, Siri, care e internata in acest sanatoriu. Tensiunea existenta intre cele 2 surori rezulta intr-un schimb fortat de locuri, iar Siri dispare fara urma. Oare se va mai intoarce?

Cum ai reactiona daca ai afla ca – de fapt – locul in care esti captiva nu e nici pe departe ceea ce pare, ca sora ta a fugit, ca toti cred ca tu esti ea si ca nimeni nu e ceea ce pare a fi? Din acel moment, Helena incepe o lupta intensa pentru supravietuire, iar actrita care-o interpreteaza, Josefin Asplund, face un dublu rol de exceptie!

In concluzie, marcheaza-ti calendarul cu data de 21 noiembrie, ca sa nu ratezi premiera Sanctuarul, din Focus Sat app.

In aplicatia Focus Sat gasesti saptamanal noi filme si seriale europene de o mare diversitate tematica si cu subiecte extrem de provocatoare. Pana data viitoare, nu uitati sa ne spuneti, intr-un comentariu, ce serial sau seriale ati vazut in ultima perioada, in aplicatia Focus Sat!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.