Serialul documentar „Brawn: O poveste imposibilă de Formula 1©” este disponibil de astăzi pe platforma de streaming Disney+, prezentând povestea echipei Brawn GP și a remarcabilului lor sezon în campionatul de Formula 1©.

 

Serialul îl are ca gazdă și producător executiv pe Keanu Reeves („John Wick” și „The Matrix Resurrections”), pe lângă legendele Formulei 1© Ross Brawn, Jenson Button, Nick Fry, Rubens Barrichello și Christian Horner. Serialul documentar unscripted, prezentat de Keanu Reeves, spune povestea remarcabilă a modului în care în 2009, Ross Brawn a concurat în cel mai scump și performant campionat de curse, transformând imposibilul în realitate. Echipa sa independentă, subfinanțată și fără suficient personal, a câștigat Campionatul Mondial, înfruntând titanii industriei – toate acestea după ce a cumpărat echipa cu o liră sterlină.

 

Intrați în culisele acestui basm de Formulei 1© cu oamenii care au fost pe circuit, în garaj și în sala de ședințe și care relatează despre acest an miraculos. Cu acces la arhivele F1 – multe dintre ele în exclusivitate – această serie vă aduce alături de piloții britanici de F1, Jenson Button și Ross Brawn în drumul spre victorie.

 

Acest serial este o producție North One dezvoltată, scrisă și produsă de Simon Hammerson, showrunner, împreună cu Neil Duncanson, producător executiv câștigător a trei premii BAFTA, și regizată de Daryl Goodrich, câștigător al premiului pentru cel mai bun documentar sportiv la 2022 Broadcast, cu Keanu Reeves în calitate de gazdă și producător executiv.

 

Toate episoadele din „Brawn: O poveste imposibilă de Formula 1©” sunt disponibile pe Disney+ din 15 noiembrie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.