În cadrul Galei Premiilor TVMania 2023, desfășurată aseară, televiziunea Kanal D a fost onorată cu două distinctii importante.  “40 de întrebări cu Denise Rifai” şi-a adjudecat premiul pentru “Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”, pentru cel de-al treilea an, consecutiv, consolidând reputația sa ca un program de referință în peisajul media românesc. Încă de la lansare, emisiunea de interviuri maraton a reprezentat o revelație pe piața media din România si s-a adăugat suitei de formate prin care Kanal D s-a impus ca trendsetter.

Andreea Mantea, prezentatoarea reality show-ului “Casa iubirii”, de la Kanal D, a câștigat premiul pentru Cea mai activă vedetă TV în online. Andreea Mantea și-a dedicat premiul fanilor săi, subliniind impactul pozitiv al conexiunii dintre public și lumea fascinantă a televiziunii prin puterea online-ului.

Ambele producţii Kanal D, care s-au aflat aseară în lumina reflectoarelor, au devenit adevărate repere pe piaţa media din România, Kanal D reconfirmându-şi, şi prin aceste emisiuni, originalitatea şi puterea inovatoare în materie de formate de televiziune.

Mulțumesc echipei mele pentru contribuția esențială la succesul emisiunii. Lucrez alături de profesioniști dedicați, iar fără implicarea fiecărui membru al echipei, acest proiect nu ar fi fost posibil. De asemenea, multumesc invitaților mei care au avut generozitatea  să vină în fața noastră și să se dezvăluie. Promisiunea mea este că vom continua să  aducem un conținut premium pentru marele public, în fața căruia mă înlin și căruia îi mulțumesc încă o dată pentru susținere și inspirație”, a spus Denise Rifai.

Mă simt onorată să primesc acest premiu pentru cea mai activă vedetă TV în online. Dedic această realizare publicului, celor care imi scriu, celor care sunt prezenti mereu alături de mine. Este incredibil cum puterea online-ului a reușit să creeze conexiuni profunde între noi, public, și lumea fascinantă a televiziunii. Internetul ne-a unit într-un mod nemaiîntâlnit până acum. Vă mulțumesc din inimă pentru susținerea voastră constantă și promit să rămân la fel de activă și dedicată în a vă aduce conținut de calitate și momente de bucurie”, a spus Andreea Mantea.

Gala Premiilor TVMania 2023 a marcat si cei 25 de ani de existență a publicației, iar la prestigiosul eveniment au participat personalități ale televiziunii din România, vedete, producători TV, ziariști.  Fanii și cititorii TVMania sunt cei care și-au ales  aseară câștigătorii, votându-și vedetele și emisiunile preferate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.