Delia marchează un an plin din punct de vedere muzical, cu piese și colaborări care au cucerit publicul din România.
De data aceasta, artista prezintă single-ul ”Fără Te Merau” în colaborare cu Connect-R, prima piesă pe care cei doi o lansează împreună. ”Fără Te Merau” a fost compusă de Delia, Alex Cotoi, versuri Delia, Connect-R și produsă de Alex Cotoi.
Videoclipul plin de culoare și influențe gipsy a fost regizat și filmat de Bogdan Daragiu, producție video Luca’s Art Film.

De imaginea Deliei s-au ocupat Andra Manea (make-up), George Cozma (hair), iar styling-ul celor doi artiști a fost asigurat de Hilke Muslim.

Delia marchează aproape 100 de milioane de vizualizări pentru ”Bella Ciao”, video tribut Casa de Papel, un record important pentru artistă.

 

Delia – Bella Ciao

 

De curând, Delia a lansat piesa ”Miami” cu Johny Romano care va fi inclusă pe coloana sonoră a ”Miami Bici 2”.

 

Delia x Johny Romano – Miami

 

Tot anul acesta, publicul s-a putut bucura de ”Sirena Apelor”, un cântec plin de dor și iubire preluat din cultura romă de la Conte Casanova cu videoclip controversat.

 

Delia – Sirena Apelor

 

Controversată, cameleonică, mereu surprinzătoare, tot anul acesta, Delia a lansat și ”Skndl” în colaborare cu Hvnds, un mix de stiluri muzicale rock-trap, un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită, dar și ”Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV.

 

Delia x HVNDS – SKNDL

 

 

Delia – Lololo

 

Aceste piese vor fi incluse pe albumul ”Flex”, a cărui lansare va fi marcată de un eveniment exclusivist la Mina Museum din bucurești pe data de 21 noiembrie. Biletele vor fi puse la vânzare în exclusivitate pe iabilet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.