CRIMĂ: LUPTA PENTRU ADEVĂR

Sezonul 1.
De luni până vineri, de la ora 21:00 din 9 până pe 20 octombrie.

În această emisiune, vă prezentăm poveștile unor eroi care au rezolvat un caz atunci când șansele erau împotriva lor. Eroi care și-au folosit expertiza și pasiunea pentru a dovedi că cei care se îndoiau de ei, se înșelau. Eroi care pur și simplu au știut că ceva nu era așa cum părea. Eroi care au mers mai departe cu investigațiile lor. Eroi care au adus ucigașii în fața justiției. Eroi care au luptat pentru adevăr.

Acest sezon de 10 episoade cuprinde șase povești din SUA și patru povești din Marea Britanie. Fiecare episod este scris de eroul care a condus ancheta justiției și a contribuit la rezolvarea cazului. Această persoană este principalul nostru punct de interes pentru fiecare episod, dar este susținută de alți jucători-cheie din caz, inclusiv familii, ofițeri, avocați, jurați și alți profesioniști implicați în caz.

DOVEZI INCONTESTABILE

Sezonul 1.
De luni până vineri de la ora 22:00 din 9 până pe 20 octombrie.

De la ucigași în serie, la crime între bande, „Dovezi incontestabile” urmărește investigațiile minuțioase care au dus la rezolvarea a zece crime șocante din Marea Britanie și SUA, prin intermediul dovezilor lăsate în urmă de criminali. Fiecare episod prezintă un nou caz de crimă și fiecare indiciu este analizat din punct de vedere criminalistic, în timp ce poveștile crimelor brutale sunt spuse de către cei mai importanți polițiști sau experți criminaliști care s-au ocupat de aceste cazuri.

Totul începe cu locul crimei, pe măsură ce sunt adunate primele probe din puzzle-ul mortal. Mai multe dovezi sunt adăugate treptat la imaginea de ansamblu a cazului, pe măsură ce anchetatorii se apropie de criminal. Cei mai importanți criminaliști, de la experți, la analiști digitali criminologi și psihiatri criminaliști, ne ghidează în fiecare etapă a investigației.

O FRACȚIUNE DE SECUNDĂ

Sezonul 9.
De luni până vineri de la ora 18:00 și 18:30 (Episoade duble)
din 23 octombrie până pe 3 noiembrie.

„O fracțiune de secundă” aduce la viață poveștile unor oameni obișnuiți care s-au confruntat cu circumstanțe extraordinare. Având acces la o varietate de surse, cum ar fi înregistrări video și telefonice filmate de victime și de spectatori, apeluri dramatice din viața reală la numărul de urgență și mărturii directe de la victime și de la prietenii și familiile acestora, emisiunea retrăiește clipele de o fracțiune de secundă în care evenimente cotidiene se transformă în dezastre și face cunoștință cu oamenii care au supraviețuit pentru a le povesti.

SUPRAVIEȚUITORII

Sezonul 1.
De luni până vineri, de la ora 21:00 din 20 noiembrie
până pe 6 decembrie.

„Supraviețuitorii” explorează dezastrele care au ținut capul de afiș la nivel mondial timp de săptămâni, luni și chiar ani. Această emisiune spune povestea din perspectiva mai multor supraviețuitori care au avut inteligența și instinctul uman brut de a supraviețui. Fiecare episod de o oră prezintă interviuri cu supraviețuitori ai aceluiași dezastru, fiecare subiect spunându-și povestea completă de supraviețuire, de la momentele pașnice dinaintea dezastrului până la desfășurarea acestuia și supraviețuirea lor triumfătoare. Poveștile sunt relatări profund personale și emoționante ale unei aventuri – uneori de doar câteva ore – care le-a schimbat cursul vieții în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.