Diana Cavallioti face parte din producția românească „Bravo, tată!”, un serial de comedie ce va putea fi urmărit toamna aceasta la Antena 1.

Serialul îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează.

Din producția serialului va face parte și actrița Diana Cavallioti, cunoscută, mai ales, pentru cariera în teatru. ,,Lucrurile frumoase vin atunci când ești pregătit să le îmbrățișezi, așa că mi-am zis ,,de ce nu?”, atunci când mi s-a propus să joc rolul Danei în producția „Bravo, tată!”, iar cu această formulă magică, pentru mine, începe distracția. Și a început de ceva timp, e absolut extraordinar, lucrez cu oameni cu care nu mi-am închipuit vreodată că voi lucra, sunt surpinsă și într-o continuă admirație, încă de când am început. Cred că, dintre tătici, mi-am mai intersectat drumurile, oarecum, doar cu Natanticu. N-aș vrea să mă laud cu distracția de la filmări, pentru că sper să se vadă pe ecran cât de bine ne simțim împreună”.

Despre Dana, soția lui Mario, Diana mărturisește că ,,este personajul de care m-am îndrăgostit iremediabil, e genul infinit ofertant. Nu am jucat genul ăsta de personaj în film și mă bucur că pot să îmi dau cu stângul în dreptul, încercând tot felul de lucruri: e un teren de joacă nesperat și sper că îi dau Danei exact ceea ce îmi dă și ea mie în fiecare zi de filmare: bună dispoziție!”.

Producţia ,,Bravo, tată!” îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel și se anunță a fi o comedie savuroasă, care va face deliciul telespectatorilor. Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, toamna aceasta, serialul ,,Bravo, tată!”, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.