Sunt super bucuros ca am dat drumul acestui remake. “Un actor grăbit” este una din piesele mele preferate din anii ’90. Vreau să îi mulțumesc lui Sore pentru colaborare și echipei care a lucrat la acest proiect.“ a spus Bitza..


Sore a adăugat: „Este o mare onoare pentru mine să cânt acest refren istoric și sper din suflet să vă placă și vouă acest remake. Mi-a fost dor de muzică, iar ea și-a găsit singură drumul înapoi spre mine.”


Cu o abordare proaspătă, Bitză aduce o dimensiune nouă piesei „Un actor grăbit.” Cu lirica sa profundă și ritmuri hip-hop, el reinventează această piesă atât de cunoscută, dându-i o energie modernă.

 


Sore, cu vocea ei emoționantă, dar și puternică, păstrează intimitatea și emoția cunoscute în refrenul piesei originale, creând astfel un contrast interesant cu influențele de hip-hop introduse de Bitză.


„Un actor grăbit” reinterpretat de Bitză și Sore este un omagiu adus hitului clasic al Laurei Stoica, o melodie care a rămas în sufletul multora de-a lungul anilor. Această colaborare ne arată că muzica poate traversa generații și poate continua să fie relevantă și inspirațională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.