Paulina & Liviu Teodorescu lansează melodia „Nu-s ca fosta ta”, alături de videoclipul oficial

Streaming Link: https://Ascultă.lnk.to/Nu-s-că-fosta-taPR

După ce a lansat albumul „Săraca fată bogată” în martie 2023 și a cucerit publicul de la principalele festivaluri din România vara aceasta, Paulina colaborează cu Liviu Teodorescu pentru melodia „Nu-s ca fosta ta”.

Melodia este compusă de către cei doi artiști în cadrul unei sesiuni din urmă cu câteva luni, iar videoclipul în care Paulina și Liviu sunt personaje principale a fost filmat vara aceasta pe lângă București. Clipul este realizat de către Letiția Roșculeț (regizor) și Silviu Crăciun (DoP).

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rPLLmY_vUBY

Paulina s-a lansat în industria muzicală din România cu hitul scris, compus, produs și înregistrat de ea în dormitor “Fetița ta de milioane”. În doar doi ani de la decizia de a renunța la carieră de psiholog și de a-și trăi visul de a face muzică, artista a reușit să transforme un gen de artă nișat într-un trend și să cânte pe scenele marilor festivaluri din țară muzică ei cu influențe electronice și balcanice. În cadrul celor două albume pe care le-a creat, „Prin Lume” și „Săraca fată bogată”, Paulina își păstrează esența copilului crescut aproape de lăutari, printre casete și oameni creativi și continuă și la vârsta adultă să caute frumusețea din neconvențional.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele lui au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

 

 

 

 

Alessiah lansează single-ul “Down South”, în colaborare cu Vanotek

Streaming Link: https://listen.lnk.to/DownSouthPR
Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=2GajFi1wQZo

După ce a lansat melodia “Saturday Night”, o celebrare a libertății și a magiei care se întâmplă atunci când te lași condus de val și dansezi toată noaptea, acum, Alessiah lansează single-ul “Down South”, alături de Vanotek, producătorul primelor melodii lansate de către artistă, dar și unul dintre mentorii ei.

Alessiah și Vanotek nu numai că au creat o melodie excepțională, dar au lansat și un videoclip care încapsulează vizual esența melodiei, regizat de către SAN si filmat in Japonia. Videoclipul prezintă peisaje uluitoare și imagini vibrante care transportă publicul într-o călătorie „Down South”.

Dacă “Saturday Night” vorbește despre perspectiva fetei dintr-o poveste de iubire, acum Alessiah, în “Down South”, Alessiah ne prezintă perspectiva băiatului care inventează și se laudă pentru a cuceri o fată, fiind un contrast intre perspectivele diferite inspirate de adolescență.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste din România. Alessiah a lansat până în prezent peste 30 de melodii și remix-uri, printre care “Summer Feeling”, “Nostalgia”, “On My Way”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live alături de Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek, Manuel Riva sau Minelli, printre alții, în sesiuni de compoziție locale și internaționale.

Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. De-a lungul timpului, Alessiah a colaborat cu artiști precum Alpha P, DJ-ul croat Arien, Iselin Solheim, Kenn Colt, Thyponyx si multi altii pentru proiectele lansate. În același timp, Alessiah și echipa ei au acordat o atenție deosebită videoclipurilor, încercând de fiecare dată să surprindă publicul cu imagini noi, din diferite locații, filmând din Japonia până Zanzibar, Nigeria, Spania sau Italia.

 

 

 

Soprana Alexandra Coman lansează piesa „Fata din Carpați”

Streaming Link: https://AlexandraComan.lnk.to/FataDinCarpatiPR

Alexandra Coman lansează piesa „Fata din Carpați”, un omagiu al femeii românce, și invită fanii la concertul extraordinar al maestrului Gheorghe Zamfir, unde soprana va cânta alături de tenorul Jose Carreras și de Laura Fabian.

„Piesa „Fata din Carpați este compusă de Ioan D. Chirescu, iar varianta interpretată de mine are la bază orchestrația semnata de dirijorul și compozitorul Marius Hristescu și adaptată de către Mihnea Irimia. Scenariul care mi-a fost prezentat de către regizoarea și actrița Carmen-Maria Strujac a făcut din acest proiect ceva de nerefuzat. Clipul surprinde câteva ipostaze ale “fetei din Carpați”: fata din satul românesc, cu expresia ei ludică, fata dacă, o imagine oarecum necunoscută, revelată însă acum, fascinanta figură feminină din ansamblul mitologic de iele, figura feminină medievală, un fel de alter-ego feminin al Prințului Dracula. Seducătoare și înspăimântătoare deopotrivă, dar și figura feminină care strunește caii cu măiestrie chiar superioară unui bărbat, precum în basmele românești. Trăsăturile comune ale fiecăreia din ipostazele prezentate sunt frumusețea, naturalețea și bunul gust. Videoclipul excelează, pentru fiecare dintre ipostaze, prin ținute perfect adaptate care rămân pe retină cu forța unor tablouri. Țin să îi mulțumesc superbei și talentatei balerine a ONB, Raluca Jercea și colegelor ei, pentru minunata colaborare. Cu nuanțe din cele mai subtile, videoclipul aduce un omagiu muzicii românești, femeii românce și frumuseții acestei țări.” – declară soprana Alexandra Coman.

„Cu această ocazie, aș vrea să lansez o invitație la concertul aniversar extraordinar al maestrului Gheorghe Zamfir, de pe 15 septembrie, unde sunt invitată alături de tenorul Jose Carreras cu care am cântat de foarte multe ori, de Laura Fabian și de mulți alți invitați extraordinari. În cadrul acestui eveniment unic, spectatorii vor avea ocazia sa asculte live, minunata piesă „Fata din Carpați „.„ – continuă aceasta.

Soprana Alexandra Comana și-a început cariera muzicala cu studiul pianului, încercând să cânte și la alte instrumente, cum ar fi vioara și chitara, dar, ulterior, s-a axat pe lecțiile de pian.
Alexandra Coman a cântat pentru prima data în străinătate în 1996, la Palais Corbelli din Viena. În România a debutat cu un rol integral, Magda din opera „La Rondine”, de Puccini, la Universitatea Națională de Muzica, în 2002. A interpretat, în același an, și rolul Mimi din „La Boheme”, la Los Angeles. Alexandra Coman a studiat cu Luciano Pavarotti, l-a cunoscut pe Placido Domingo și a cântat alături de Jose Carreras.

 

 

 

Link YouTube

 

J Balvin face echipă cu Usher și DJ Khaled pentru “DIENTES”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/DientesPR

J Balvin face echipă cu Usher și DJ Khaled pentru “DIENTES”. Piesa promite să devină noul imn global care va aprinde ringurile de dans din întreaga lume. Cântecul include o interpolare iconică a hitulu lui USHER din 2004, „Yeah!” si aduce un omagiu uneia dintre cele mai legendare piese din istoria muzicii, adăugând în același timp o întorsătură latino uimitoare.

Însoțind această piesă electrizantă este un videoclip exploziv de captivant, care transportă spectatorii într-un tărâm în care nostalgia se întâlnește cu divertismentul, amplasat pe fundalurile vibrante ale străzilor pline de culoare ale orașului și a unui ring de dans dinamic care prinde viață. Aceste imagini atent îngrijite creează o călătorie captivantă, nu numai că aduc un omagiu trecutului, ci și propulsează „DIENTES” în viitor ca o capodoperă muzicală de neuitat.

„DIENTES” este o colaborare unică de stiluri și genuri care converg trei artiști diferiți și de mare succes într-o singură melodie care promite să fie un hit de neuitat și atemporal. Produs de o echipă puternică, incluzând Mura Masa, Fred Ball, DJ Luian, Mambo Kingz, Tainy și Michael Brun, „DIENTES” este o dovadă a capacității lui J Balvin de a reinventa și reimagina muzica, rămânând fidel rădăcinilor sale latino.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Michael Schulte face echipă cu R3HAB pentru “Better Me“

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/BetterMePR

Michael Schulte face echipă cu R3HAB pentru “Better Me“. Unul dintre cei mai de succes compozitori și cântăreți ai Germaniei, Michael Schulte și starul internațional, R3HAB, au obținut individual numeroase premii de aur și platină în toată Europa. Ei combină tot ce este mai bun din ambele lumi: radio și streaming, dance și pop. Prima lor colaborare „Waterfall” a ajuns acum la peste 70 de milioane stream-uri și a dominat topurile radio: printre altele, pe locul 1 în Polonia, Slovacia și Cehia, precum și pe locul 3 în Germania.

Noua piesă, „Better Me” de la Michael Schulte și R3HAB este doar una dintre multele melodii de pe albumul versatil „Remember Me”, care va fi lansat pe 29 septembrie.

„Îmi place să cânt pentru a dansa ritmuri și să continui această călătorie cu R3HAB, pur și simplu, mă simt bine. „Better Me” înseamnă să realizezi că, cu oamenii potriviți în viața ta, poți deveni o persoană mai bună.”

„Better Me” este piesa cheie pentru noul album Michael Schulte și pentru campania sa, inclusiv publicitatea TV și digitală din 15 septembrie.

Veți găsi câțiva invitați de top pe cel de-al șaptelea album al lui Schulte, urmărind lista de melodii, inclusiv „Bye Bye” cu YouNotUs, „More To this Life” cu Max Giesinger, „HEY” cu Montez, „Lovers on the Run” cu Amistat și, bineînțeles, „Waterfall” și „Better Me” cu R3HAB.

Michael Schulte – Remember Me ALBUM Tracklisting

1. With You
2. Here Goes Nothing
3. Stay
4. Remember Me
5. More To This Life feat. Max Giesinger
6. HEY feat. Montez
7. Are You In, Are You Out
8. Better Me feat. R3HAB
9. Waterfall feat. R3HAB
10. Bye Bye feat. YouNotUs
11. Slowly
12. One More Day
13. Lovers On The Run feat. Amistat
14. Nothing Left Of Me

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Offset a lansat single-ul “FAN”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/FANPR

Offset a lansat single-ul “FAN”. Pe 13 octombrie, Motown Records va lansa Set It Off – primul album solo de studio al lui Offset de la apreciatul Father of Four din 2019, care a marcat debutul lui solo. Astăzi, când a fost lansată precomanda albumului, el și-a împărtășit noul său single fioros și molipsitor, „FAN”. Offset a înregistrat piesa cu producătorii Aaron Bow, FNZ, Teddy Walton, Thank You Fizzle și Thurdi.

„Lucrez la acest proiect de peste doi ani. Acest sezon este personal pentru mine. Acesta marchează un nou capitol în viața mea”, spune Offset. “Acest proiect este vindecator pentru mine și o scrisoare către fanii și susținătorii mei.”

„FAN” vine în urma primului single al albumului, „JEALOUSY” cu Cardi B, care a fost inclus în cele mai mari liste de redare hip-hop la lansare, pe toate DSP-urile majore, inclusiv RapCaviar (Spotify), Rap Life (Apple Music). ), On Everything (YouTube) și Rap Rotation (Amazon Music). Single-ul a strâns peste 60 de milioane de stream-uri globale combinate, în timp ce vizionările videoclipului însoțitor au depășit 17 milioane. „Ric Flair Drip”, colaborarea sa cu 21 Savage și Metro Boomin, a depășit acum un miliard de stream-uri pe Spotify.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Demi Lovato a lansat albumul “REVAMPED”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/REVAMPEDPR

Demi Lovato a lansat albumul “REVAMPED”. Proeictul vine în urma show-ului de la MTV VMA de marți seară, unde a interpretat o versiune rock a hiturilor ei – „Heart Attack”, „Sorry Not Sorry” și „Cool for the Summer”. Spectacolul a fost întâmpinat cu aprecieri pe scară largă.

Albumul de 10 piese include hiturile reimaginate, lansate anterior, „Sorry Not Sorry (Rock Version) ft. Slash”, „Heart Attack (Rock Version)”, „Cool for the Summer (Rock Version)” și „Confident (Rock Version),” precum și noile favorite ale fanilor, inclusiv „Give Your Heart a Break (Rock Version) ft. Bert McCracken”, „Neon Lights (Rock Version) ft. The Maine”, „La La Land (Rock Version) ft. Nita Strauss” și multe altele.

Cu voci și producții noi, REVAMPED o vede pe Demi reimaginând melodiile ei care definesc cariera cu o perspectivă proaspătă care reflectă viziunea ei artistică actuală. Muzica reînregistrată arată creșterea artistică și versatilitatea lui Demi, în timp ce ea își evoluează fără probleme melodiile de la pop la rock, păstrând în același timp vocea ei puternică.

Vorbind despre album, Demi a spus: „Cu REVAMPED, am vrut să aduc un omagiu cântecelor care au rezonat cel mai mult cu fanii și au jucat un rol important în cariera mea, dându-le o nouă viață incitantă. Crearea acestui proiect a fost incredibil de distractivă și mi-a permis să-mi exprim pasiunea pentru muzica rock într-un mod nou și mă simt mult mai aproape de muzica mea mai veche din cauza asta.”

Demi a interpretat pentru prima dată versiuni rock ale melodiile prezentate pe REVAMPED în turneul ei HOLY FVCK din 2022, care a susținut albumul ei cu același nume. Trupa formată exclusiv feminină a lui Demi din turneul HOLY FVCK a inclus și pe Nita Strauss, una dintre cele mai admirate chitariste ai muzicii rock. Aclamat de critici, HOLY FVCK, care a inclus single-urile „29”, „SUBSTANCE” și SKIN OF MY TEETH, a văzut-o pe Demi revenind la rădăcinile ei rock și pop-punk și a inclus colaborări cu Yungblud, Royal & The Serpent și Dead Sara. Albumul a debutat pe locul 1 în trei topuri Billboard separate: Top Rock & Alternative Albums, Top Rock Albums și Top Alternative Albums și i-a adus o nominalizare în 2023 la GLAAD Media Award pentru Cel mai bun artist muzical.

 

Stream / Download

 

 

NEW MUSIC EVERY DAY! Enjoy #RoMusicFriday! 

 

Stream RO Music Friday

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.