Cea de-a zecea ediție Chefi la cuțite a adus victoria lui Chef Cătălin Scărlătescu la amuletă, după o întrecere jurizată de Andreea Raicu, iar seara a culminat cu povestea lui Janni Alexandridis, concurentul care a obținut cuțitul de aur din partea lui Florin Dumitrescu. În această seară, urmează o premieră în arena amuletei: a treia bombă care complică lupta juraților!

Difuzată aseară în intervalul 20:00 – 23:30, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe targeturile urban și național. Astfel, pe segmentul de public urban, Chefi la cuțite a înregistrat pe întregul interval orar 7.2 puncte de rating și 19.8% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 6.1 puncte de rating cu 16.7% cotă de piață. Și la nivel național, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 6.6 puncte de rating și 18.9% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2 a obținut 6.5 puncte de rating și 18.5% cotă de piață. În minutul de aur 21:44, emisiunea Chefi la cuțite a fost urmărită de aproape 1,5 milioane de telespectatori.

Lupta pentru amuletă i-a pus pe Chefi față-n față cu o probă specială: Irina Fodor le-a cerut să gătească fără gluten, proba fiind inspirată de dieta degustătoarei Andreea Raicu. ”Nu mănânc gluten, nu mănânc lactate, nici zahăr, nici prăjeli”, a declarat Andreea, care a savurat din plin preparatele juraților, preferând farfuria creată de Chef Scărlătescu, cel căruia i-a înmânat amuleta.

De partea cealaltă, vizita lui Ilie Dumitrescu i-a impresionat pe Chefi, fostul sportiv cucerindu-i pe jurați cu un preparat apreciat de el în Grecia: biban în sos mediteranean. ”A fost o experiență unică pentru mine, am gătit pentru prima dată în fața camerelor de luat vederi”, a spus Ilie Dumitrescu, iar Chefii i-au răspuns cu un verdict la înălțime: nu doar cuțitul de argint al prieteniei, ci și cele 3 cuțite pentru farfuria lui reușită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.