Botched S8

Continua duminica de la 22:00
Căutarea perfecțiunii estetice te poate
dezamăgi, nemulțumi sau poate avea consecințe
dezastruoase, dacă lucrurile merg prost. Dar
chirurgii plastici de renume mondial Terry Dubrow
și Paul Nassif sar din nou în ajutorul pacienților,
în acest nou sezon, folosindu-și abilitățile pentru
a remedia lucrurile aparent imposibil de reparat
și corectând toate tipurile de coșmaruri ale
chirurgiei plastice.

Watch What Happens Live

Continua de luni pana vineri, de la 01:00
Din 2009, talk-show-ul interactiv prezentat de
Andy Cohen a avut în platou numeroși invitați din
domeniul divertismentului, politicii și culturii pop,
alături de care acesta a dezbătut intens subiecte
diverse: de la modă, până la titlurile recente
din presă. Înregistrată în New York, emisiunea
de neratat este difuzată în exclusivitate de E! și
are în portofoliu invitați ca Liam Neeson, Jimmy
Fallon și Mariah Carey.

E! News

Continua de marti pana vineri, de la 01:30
Află toate detaliile din culise, urmărind cele mai
recente zvonuri despre celebrități, știri din lumea
vedetelor, dar și din industria de divertisment, în
emisiunea de pe E!.

PROGRAM TV E!

duminică
1 octombrie 2023

06.00   Celebrity Game Face: Tournament Of Losers

Lamorne Morris, Fortune Feimster și Niecy Nash luptă de la distanță, din propria casă, într-o noapte cu jocuri și distracție găzduită de Kevin Hart.

07.00   Kourtney and Kim Take Miami: Lez-B-Honest

Scott află mai multe despre lesbienele din Miami. Kim se distrează furând laptele de sân al lui Kourtney ca să își trateze psoriazisul.

08.00   Kourtney and Kim Take Miami: Dragon Me Down

Kim invită clanul Kardashian la Miami, pentru cursa anuală de bărci Dragon. După cum își dă seama și Kourtney, cumnata ei ar putea fi însărcinată.

09.00   Kourtney and Kim Take Miami: 2 Klose 4 Komfort

Kourtney o anunță pe Kim că vrea să se mute de la hotel într-o casă, dar va fi dificil din cauza pretențiilor lor. Scott e prea „prietenos” cu Khloe.

10.00   Kourtney and Kim Take Miami: Slapped

Kourtney merge prea departe când Jonathan îi ia partea lui Kim, în timpul unei discuții. Pasiunea lui Khloe pentru cafeaua cubaneză îi face probleme.

11.00   Celebrity Game Face: Celebrity Pecker Problems

Alătură-te lui Kevin Hart pentru o seară de distracție cu prietenii săi celebri, care își vor testa abilitățile și relațiile prin diverse provocări.

12.00   Celebrity Game Face: Ultimate Family Smackdown

Se anunță o confruntare de familie cu Nikki și Julie Glaser, Rita și Elena Ora, Jason Derulo și MOVI3, prezentată de Kevin Hart.

13.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: The Lawrence Brothers, Candis Cayne & Loni Love

Tyler e fascinat când îndrumă un prieten a cărui moarte încă o obsedează pe Candis Cayne. Loni Love are parte de o reuniune de familie șocantă.

14.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Kendra Wilkinson, Lil Jon, Carole Radziwill

Lil Jon este uimit când Tyler se conectează cu o persoană iubită, iar Tyler îi oferă lui Kendra Wilkinson știri despre viitor din cealaltă lume.

15.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Mel B, Reza Farahan, Jana Kramer, Tionne ‘T-Boz’ Watkins

Mel B are o citire lacrimogenă cu vedeta formației de hip-hop TLC care a murit, în timp ce Tyler o reconectează pe T-Boz cu Lisa Left Eye Lopez.

16.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Todd And Julie Chrisley, Patti Stanger, Adrianne Palicki

Scepticul Todd Chrisley izbucnește în plâns în timp ce trece de la sceptic la credincios în timpul unei citiri emoționante și revelatoare cu Tyler.

17.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Jenna Dewan Tatum, Emily VanCamp, Pauly D

Tyler o ajută pe Jenna Dewan Tatum să rezolve misterul morții unei familii, iar Pauly D face o conexiune cu cel mai bun prieten al său, ucis tragic.

18.00   Botched: Bigger Isn’t Breast

O fostă vedetă de reality TV vrea să-și micșoreze sânii, după ce au devenit staruri pe Snapchat, iar o tânără speră să-și mărească sânii strâmbi.

19.00   Botched: Muscles, Tucks and Forehead Flaps

Dr. Dubrow se ocupă de sânii unei culturiste. O persoană drag-queen, care vrea perfecțiunea vrea să-și repare buzele stricate de injecții cu silicon.

20.00   Botched: Baby Got Boobs

Dr. Dubrow reface sânii și abdomenul unei supraviețuitoare a cancerului, iar un medium vrea să-și scoată implanturile, să revină la aspectul natural.

21.00   Botched: 2,000ccs and Counting…

După un eșec chirurgical cumplit din Columbia, o femeie are probleme la sâni, iar medicii salvează nasul unui bărbat mușcat de un câine.

22.00   Botched: Mishaps In Mexico

Dr. Dubrow ajută o soție trădată după o schimbare de look dezastruoasă în Mexic, unde soțul ei i-a spus în secret chirurgului să-i pună implanturi.

23.00   Mariah’s World: For Love of the Tour

Mariah planifică simultan planurile sale nupțiale cu James Packer și lansarea primului ei turneu mondial din acest deceniu, care prezintă o dilemă.

00.00   Mariah’s World: Bone of Contention

Atunci când ies scântei între doi artiști principali, Mariah este prinsă la mijloc și trebuie să-și împace ambii prieteni.

01.00   Mariah’s World: Crossing Borders

Mariah trebuie să-și recâștige audiența atunci când uită de o schimbare de fus orar și ajunge cu o oră mai târziu la spectacolul ei din Luxemburg.

02.00   Dr 90210: Freedom Riders

Dr. Rey stă tot mai mult timp acasă și Hayley înțelege de ce se spune să ai grijă ce îți dorești. Un refugiat vietnamez nu se trezește după operație.

03.00   Dr 90210: Forces of Second Nature

Soții Rey trăiesc o aventură cu rulota lor. Jana, deși perfectă, vrea mai multe liftinguri faciale. Violet are nevoie de o intervenție vaginală.

04.00   Dr 90210: The Gilded Ages

Nicole, nepoata lui John Travolta, îi cere Dr. Rey să îi facă „sânii perfecți”. O supraviețuitoare a cancerului de sân apelează la Dr. Motykie.

05.00   Celebrity Game Face: Rapper’s Delight Remix

Rick Ross, T-Pain și T.I. & Tiny concurează de la distanță, din propria lor casă, într-o noapte cu jocuri și distracție găzduită de Kevin Hart.

luni
2 octombrie 2023

06.00   Celebrity Game Face: Stand Up Showdown

Jeff Ross, Seth Green, Natasha Leggero, Moshe Kasher, Jimmy O. Yang și Tawny Newsome luptă din propria casă, într-o noapte găzduită de Kevin Hart.

07.00   Giuliana & Bill: Time for Baby #2

Giuliana și Bill o întreabă pe Delphine dacă vrea să fie din nou „mamă-surogat” pentru ei. De Ziua Tatălui, Giuliana are un dar întârziat pentru Bill.

08.00   Giuliana & Bill: Home Alone

Giuliana și Bill sunt nerăbdători să afle dacă vor putea apela la aceeași mamă-surogat și pentru al doilea copil al lor.

09.00   The Bradshaw Bunch: Speak From the Heart

Lacey și Terry vorbesc la un eveniment special de conștientizare a pericolelor legate de abuzul de alcool și de medicamente eliberate cu rețetă.

09.30   The Bradshaw Bunch: A Very Bradshaw Christmas

Rachel întâmpină dificultăți în a compune un cântec de Crăciun, așa că familia se reunește pentru a sărbători „Crăciunul în iulie”, ca să o inspire.

10.00   The Bradshaw Bunch: Horse Shows and Hot Sauce

Zurie participă la un spectacol cu cai, iar Terry îl ajută pe Noah, soțul lui Lacey, să-și vândă sosul picant, punând familia să facă o reclamă acasă.

10.30   The Bradshaw Bunch: Hometown Hero

Când primarul orașului natal al lui Terry se oferă să-i dea cheia orașului, Bradshaw Bunch se îndreaptă spre sud, pentru o călătorie printre amintiri.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Baby Shower Blues

Kourtney și Khloe plănuiesc să dea o petrecere pentru bebe, fără știrea lui Kim. Kris și Kylie fac planuri să scape de pistolul lui Bruce.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: More to the Story

Kim o presează pe Khloe să cântărească ideea de a adopta un copil, dar Khloe are alte gânduri. Kris bănuiește că Scott a vândut scuterul dăruit de ea.

13.00   Celebrity Beef: Gen X Vs Millenial

Loni Love și Justin Sylvester au de gând să-și rezolve disputele printr-un concurs de gătit între generații, găzduit de Joel McHale.

13.30   Watch What Happens Live: 26/09/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Dating: No Filter: Naked and in Love?

DJ Alex o duce pe Akemi la prima ei întâlnire cu o femeie, iar Erica și manechinl Maliaki au o primă întâlnire stângace la un curs de desenat nuduri.

14.30   Dating: No Filter: California Dreamin’

Un surfer californian relaxat o duce pe Lisa într-un oraș-fantomă pentru o ședință foto. Modelul Clavacia se vede cu Charmee la cină și la un pahar.

15.00   The Bradshaw Bunch: Speak From the Heart

Lacey și Terry vorbesc la un eveniment special de conștientizare a pericolelor legate de abuzul de alcool și de medicamente eliberate cu rețetă.

15.30   The Bradshaw Bunch: A Very Bradshaw Christmas

Rachel întâmpină dificultăți în a compune un cântec de Crăciun, așa că familia se reunește pentru a sărbători „Crăciunul în iulie”, ca să o inspire.

16.00   The Bradshaw Bunch: Horse Shows and Hot Sauce

Zurie participă la un spectacol cu cai, iar Terry îl ajută pe Noah, soțul lui Lacey, să-și vândă sosul picant, punând familia să facă o reclamă acasă.

16.30   The Bradshaw Bunch: Hometown Hero

Când primarul orașului natal al lui Terry se oferă să-i dea cheia orașului, Bradshaw Bunch se îndreaptă spre sud, pentru o călătorie printre amintiri.

17.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Love Me, For Me

În acest sezon, Khloe îi înțelege pe participanți, deoarece încearcă să slăbească alături de ei.

18.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Twins & The Bullied Brother

Logan a fost hărțuit în copilărie fiindcă era obez. Khloe îl ajută să lase în urmă trecutul, apelând la Corey Calliet, instructorul celerităților.

19.00   Dr 90210: Snip-a-dee-doo-dah

Dr Killeen face cea mai radicală micșorare de sâni din cariera ei, un model transgender și o membră a Pussycat Doll apelează la dr Cat.

20.00   Dr 90210: Facing Your Fears

Dr Q e șocat de un chist cât o minge de baseball, o instructoare de yoga de 31 de ani vrea o dublă mastectomie, iar o femeie vrea gingii mai discrete.

21.00   Botched: MIA Mound and a DUI Disaster

O șefă de echipaj de la Black Hawk cu un piept mititel are nevoie de ajutorul drului Dubrow, iar dr. Nassif redă zâmbetul victimei unui accident.

22.00   Botched: Shake What Your Momma Didn’t Give You

Dr. Nassiv acceptă o pacientă al cărei chirurg i-a găurit nasul, iar un model pentru mărimi mari vrea implanturi mamare și mai mari.

23.00   Botched: Bigger Isn’t Breast

O fostă vedetă de reality TV vrea să-și micșoreze sânii, după ce au devenit staruri pe Snapchat, iar o tânără speră să-și mărească sânii strâmbi.

00.00   Botched: Mishaps In Mexico

Dr. Dubrow ajută o soție trădată după o schimbare de look dezastruoasă în Mexic, unde soțul ei i-a spus în secret chirurgului să-i pună implanturi.

01.00   Watch What Happens Live: 27/09/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   Party On: Mykonos

Porniți la drum alături de prezentatorul Jacqui, explorând destinații de vacanță extraordinare și cele mai extreme experiențe pe care le au de oferit.

02.00   Black Pop: Black Pop: Music

Un serial cu imagini din arhivă despre modul în care americanii de culoare ne-au modelat cultura prin film, televiziune, muzică și comedie.

03.00   Famously Single: Where Do We Go From Here?

În ultimul episod din sezon, Pauly o invită pe Aubrey în oraș, la prima întâlnire oficială. Mai târziu, dr Darcy discută cu ei despre ce au învățat.

04.00   Famously Single: Date Marry Dump

Opt celebrități fără partener se mută într-o locuință comună. Încep să apară tensiunile și deja se întrevede o relație de iubire.

05.00   Celebrity Prank Wars: Ludacris V. Lil Jon

Când Lil Jon vede că farsa pentru Ludacris i-a ieșit prost, face o nouă farsă cu mașini rapide și cascadorii scandaloase.

marţi
3 octombrie 2023

06.00   Celebrity Prank Wars: The Bella Twins Brie Bella V. Nikki Bella

Brie Bella se blochează într-un compactor de gunoi ca parte din farsa pentru Nikki. Nikki ripostează și îi pregătește lui Brie un machiaj unic.

07.00   Giuliana & Bill: Home Alone

Giuliana și Bill sunt nerăbdători să afle dacă vor putea apela la aceeași mamă-surogat și pentru al doilea copil al lor.

08.00   Giuliana & Bill: Day of the Duke

Giuliana și Bill fac planuri pentru prima aniversare a lui Duke, dar nu pot să cadă de acord asupra niciunui detaliu, de la buget până la organizator.

09.00   The Bradshaw Bunch: A Very Bradshaw Christmas

Rachel întâmpină dificultăți în a compune un cântec de Crăciun, așa că familia se reunește pentru a sărbători „Crăciunul în iulie”, ca să o inspire.

09.30   The Bradshaw Bunch: Horse Shows and Hot Sauce

Zurie participă la un spectacol cu cai, iar Terry îl ajută pe Noah, soțul lui Lacey, să-și vândă sosul picant, punând familia să facă o reclamă acasă.

10.00   The Bradshaw Bunch: Hometown Hero

Când primarul orașului natal al lui Terry se oferă să-i dea cheia orașului, Bradshaw Bunch se îndreaptă spre sud, pentru o călătorie printre amintiri.

10.30   The Bradshaw Bunch: Random Acts of Kindness

Când Terry ajunge la știri după ce a ajutat un automobilist rămas în pană, ceilalți membri sunt inspirați să se implice în sprijinul comunității.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Paparazzi and Papas

Se apropie ziua nașterii bebelușului, iar familia o roagă pe Kim să-și facă un plan pentru momentul când va intra în travaliu.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: All Signs Point to North

Kim trebuie să își termine treburile mai devreme decât plănuise, iar Kris pregătește casa pentru sosirea nepoatei ei.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 27/09/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Dating: No Filter: Love and Suds

Jamison și Gregorio se udă și se încing la spălătoria auto, iar Jolie și Charles se străduie să cânte muzică romantică la studioul de înregistrări.

14.30   Dating: No Filter: Extra Cheese, Please

Joshua și David fac zorbing, iar instructorul Nathan omagiază filmul său favorit, ducând-o pe fotografa Haley la o întâlnire la care fac pizza.

15.00   The Bradshaw Bunch: A Very Bradshaw Christmas

Rachel întâmpină dificultăți în a compune un cântec de Crăciun, așa că familia se reunește pentru a sărbători „Crăciunul în iulie”, ca să o inspire.

15.30   The Bradshaw Bunch: Horse Shows and Hot Sauce

Zurie participă la un spectacol cu cai, iar Terry îl ajută pe Noah, soțul lui Lacey, să-și vândă sosul picant, punând familia să facă o reclamă acasă.

16.00   The Bradshaw Bunch: Hometown Hero

Când primarul orașului natal al lui Terry se oferă să-i dea cheia orașului, Bradshaw Bunch se îndreaptă spre sud, pentru o călătorie printre amintiri.

16.30   The Bradshaw Bunch: Random Acts of Kindness

Când Terry ajunge la știri după ce a ajutat un automobilist rămas în pană, ceilalți membri sunt inspirați să se implice în sprijinul comunității.

17.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Becoming Amy & From Scrawny to Brawny

Când fosta iubită a lui Eddie l-a înșelat, a început să se urască. Ashley Borden, instructoare a celebrităților, îl ajută să aibă încredere în sine.

18.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Hungry For Love & The Fighter

Javier a renunțat la viața violentă într-o bandă, când a devenit tată. El află cum să-și folosească în ringul de box iscusința în lupte pe stradă.

19.00   Dr 90210: Facing Your Fears

Dr Q e șocat de un chist cât o minge de baseball, o instructoare de yoga de 31 de ani vrea o dublă mastectomie, iar o femeie vrea gingii mai discrete.

20.00   Dr 90210: The Lift That Keeps on Giving

Dr Lee întinerește o femeie de 60 de ani cu un lifting facial; dr Cat remodelează posteriorul unei soții de sportiv, dr Q reface părul soțului ei.

21.00   Botched: Cross-eyed Nips and Cartel Hips

O bombă sexy din echipa serialului Cartel Crew nu-și menține grăsimea din posterior și apelează la dr. Dubrow. Altă pacientă vrea o revizie la sâni.

22.00   Botched: Playground Trauma and a Pint-Sized Mama

Un model irlandez trece oceanul, pentru a avea sâni mai mari, iar medicii ajută o femeie care era să moară după o abdomenoplastie de coșmar.

23.00   Botched: Muscles, Tucks and Forehead Flaps

Dr. Dubrow se ocupă de sânii unei culturiste. O persoană drag-queen, care vrea perfecțiunea vrea să-și repare buzele stricate de injecții cu silicon.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Nicole ‘Snooki’ Polizzi, Monica Potter & Tom Arnold

Emoționată, Snooki ia legătura cu un unchi decedat la care a ținut mult. Tyler îi transmite un mesaj important Monicăi Potter de la tatăl ei decedat.

01.00   Watch What Happens Live: 28/09/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   Black Pop: Black Pop: Television

Un serial cu imagini din arhivă despre modul în care americanii de culoare ne-au modelat cultura prin film, televiziune, muzică și comedie.

03.00   Famously Single: Date Marry Dump

Opt celebrități fără partener se mută într-o locuință comună. Încep să apară tensiunile și deja se întrevede o relație de iubire.

04.00   Famously Single: Let’s Do Some Damage

Chad i se destăinuie lui dr Darcy. Vedetele își testează limitele, invitând alte persoane fără partener într-un autobuz care îi duce la o petrecere.

05.00   Celebrity Prank Wars: The Bella Twins Brie Bella V. Nikki Bella

Brie Bella se blochează într-un compactor de gunoi ca parte din farsa pentru Nikki. Nikki ripostează și îi pregătește lui Brie un machiaj unic.

miercuri
4 octombrie 2023

06.00   Celebrity Prank Wars: Tiffany Haddish V. Killer Mike

Tiffany Haddish îl invită pe Killer Mike la o licitație caritabilă și distruge obiectul licitației. Mike o închide pe Tiffany în propria casă.

07.00   Giuliana & Bill: Day of the Duke

Giuliana și Bill fac planuri pentru prima aniversare a lui Duke, dar nu pot să cadă de acord asupra niciunui detaliu, de la buget până la organizator.

08.00   Giuliana & Bill: Fifty Shades of G and B

Giuliana și Bill caută grădinițe pentru Duke. Situația devine tensionată când cei doi prezintă o sesiune de lectură pentru noua carte a lui Colet.

09.00   The Bradshaw Bunch: Hometown Hero

Când primarul orașului natal al lui Terry se oferă să-i dea cheia orașului, Bradshaw Bunch se îndreaptă spre sud, pentru o călătorie printre amintiri.

09.30   The Bradshaw Bunch: Random Acts of Kindness

Când Terry ajunge la știri după ce a ajutat un automobilist rămas în pană, ceilalți membri sunt inspirați să se implice în sprijinul comunității.

10.00   The Bradshaw Bunch: Music City Memories

Terry și familia se îndreaptă spre Nashville, unde el și Rachel urcă pe scena de la Grand Ole Opry pentru o prestație specială în duet.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Close Encounters of the Kardashian Kind

Khloe încearcă să uite de problemele de acasă folosindu-se de excursia cu cortul plănuită de Bruce ca să „vâneze extratereștri”.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: Kylie’s Sweet 16

Kylie vrea să-și pregătească aniversarea de 16 ani fără ajutorul lui Kris. Rob discută cu Khloe despre situația lor, iar Kris are grijă de un porc.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 28/09/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Dating: No Filter: All I Want for Christmas is…

Daria vrea să primească de Crăciun un cadou special, iar Allison ar putea fi cea care să-i îndeplinească visul.

14.30   Dating: No Filter: Sugar Daddy

Dan își caută un iubit bogat – Diego se va răzgândi? Modelul de fitness Kaylynn și instructorul ei, Javonte, se vor îndrăgosti în cuștile de luptă?

15.00   The Bradshaw Bunch: Hometown Hero

Când primarul orașului natal al lui Terry se oferă să-i dea cheia orașului, Bradshaw Bunch se îndreaptă spre sud, pentru o călătorie printre amintiri.

15.30   The Bradshaw Bunch: Random Acts of Kindness

Când Terry ajunge la știri după ce a ajutat un automobilist rămas în pană, ceilalți membri sunt inspirați să se implice în sprijinul comunității.

16.00   The Bradshaw Bunch: Music City Memories

Terry și familia se îndreaptă spre Nashville, unde el și Rachel urcă pe scena de la Grand Ole Opry pentru o prestație specială în duet.

17.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Widow & The Hollywood Executive

Sean se teme să fie sincer în privința sexualității sale și îi pune pe Khloe și pe Gunnar Peterson, antrenor al vedetelor, într-o situație dificilă.

18.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Emotional Eater & The Dancer

Khloe apelează la ajutorul lui Simone De La Rue, antrenoare de vedete și dansatoare, ca să o ajute pe Anne să-și redescopere pasiunea pentru dans.

19.00   Dr 90210: The Lift That Keeps on Giving

Dr Lee întinerește o femeie de 60 de ani cu un lifting facial; dr Cat remodelează posteriorul unei soții de sportiv, dr Q reface părul soțului ei.

20.00   Dr 90210: SummerBody

Dr Q își asumă o operație riscantă, o femeie cu pectus excavatum îi cere ajutor lui dr Kelly, iar un pacient apelează la dr Cat pentru pus alunițe.

21.00   Botched: Send Me a Mir-ear-acle

Un bărbat cu o cicatrice cheloidă ca o conopidă la ureche speră că dr. Nassif are o soluție, iar o braziliană obsedată de sâni vrea a 33-a operație.

22.00   Botched: Nothing Butt Trouble

O pictoriță cu picioare lungi vrea să-și repare nasul, ca să îi împace conștința mamei, iar o britanică vrea mai multe operații și mai puține coaste!

23.00   Botched: Baby Got Boobs

Dr. Dubrow reface sânii și abdomenul unei supraviețuitoare a cancerului, iar un medium vrea să-și scoată implanturile, să revină la aspectul natural.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Amber Rose, Cheryl Burke & Heather & Terry Dubrow

Tyler e un clarvăzător de 19 ani care ia legătura cu spiritele decedaților, prevede viitorul și chiar poate percepe starea de sănătate a oamenilor.

01.00   Watch What Happens Live: 01/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   Black Pop: Black Pop: Sports

Un serial cu imagini din arhivă despre modul în care americanii de culoare ne-au modelat cultura prin film, televiziune, muzică și comedie.

03.00   Famously Single: Let’s Do Some Damage

Chad i se destăinuie lui dr Darcy. Vedetele își testează limitele, invitând alte persoane fără partener într-un autobuz care îi duce la o petrecere.

04.00   Famously Single: The Disappearance of Calum Best

Toți cei din casă se îngrijorează, deoarece Callum încă nu s-a întors. Apar tensiuni între Chad și Karina, când ea se lasă dominată de gelozie.

05.00   Celebrity Prank Wars: Tiffany Haddish V. Killer Mike

Tiffany Haddish îl invită pe Killer Mike la o licitație caritabilă și distruge obiectul licitației. Mike o închide pe Tiffany în propria casă.

joi
5 octombrie 2023

06.00   Celebrity Prank Wars: Wwe Superstars The New Day Big E. V. Kofi & Xavier

Superstarurile WWE, Big E vs. Xavier și Kofi, se aruncă într-o luptă cu farse și sfârșesc încăierându-se în vestiar.

07.00   Giuliana & Bill: Fifty Shades of G and B

Giuliana și Bill caută grădinițe pentru Duke. Situația devine tensionată când cei doi prezintă o sesiune de lectură pentru noua carte a lui Colet.

08.00   Giuliana & Bill: Up in the Air

Fiind împreună în călătorie de lucru la New York, Giuliana și Bill întâmpină probleme când vor să-și serbeze aniversarea căsătoriei.

09.00   Welcome Home Nikki Glaser?: Home Sweet Home?

Actrița de comedie Nikki Glaser a plecat din Hollywood pentru părinții ei din St. Louis. Acolo, reîncepe o relație cu fostul ei iubit, Chris.

09.30   Welcome Home Nikki Glaser?: Can We Talk About Us?

În timp ce Nikki are un spectacol cu casa plină în St. Louis, o glumă nereușită face ca poliția să o caute la casa părinților ei.

10.00   Welcome Home Nikki Glaser?: Baby Fever?

În timp de planifică o petrecere de nou născut pentru sora ei însărcinată, Nikki începe să-și imagineze copii în viitorul ei.

10.30   Welcome Home Nikki Glaser?: Dirty Bird Special?

Nikki se teme că spectacolul ei îi va stânjeni pe Chris și pe părinții ei, deoarece împărtășește pe scenă detalii intime despre viața sa sexuală.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Loving and Letting Go

Kris și Bruce trebuie să ia decizii importante legate de viitorul lor. Khloe încă are cu Lamar o relație în schimbare și încearcă să-i facă față.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: How to Deal

Khloe e rănită de un interviu cu comentarii negative la adresa ei și a familiei. Kris îl convinge pe Jonathan să facă o călătorie în Sonoma, fără Kim.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 01/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Dating: No Filter: California Dreamin’

Un surfer californian relaxat o duce pe Lisa într-un oraș-fantomă pentru o ședință foto. Modelul Clavacia se vede cu Charmee la cină și la un pahar.

14.30   Dating: No Filter: Icing on the Cake

Zach, un tocilar ca Harry Potter, o duce pe Bebe, din Bronx, la un curs de decorat torturi, iar Lindsay, tatuat, îl invită pe Na’eem la yoga.

15.00   Welcome Home Nikki Glaser?: Home Sweet Home?

Actrița de comedie Nikki Glaser a plecat din Hollywood pentru părinții ei din St. Louis. Acolo, reîncepe o relație cu fostul ei iubit, Chris.

15.30   Welcome Home Nikki Glaser?: Can We Talk About Us?

În timp ce Nikki are un spectacol cu casa plină în St. Louis, o glumă nereușită face ca poliția să o caute la casa părinților ei.

16.00   Welcome Home Nikki Glaser?: Baby Fever?

În timp de planifică o petrecere de nou născut pentru sora ei însărcinată, Nikki începe să-și imagineze copii în viitorul ei.

16.30   Welcome Home Nikki Glaser?: Dirty Bird Special?

Nikki se teme că spectacolul ei îi va stânjeni pe Chris și pe părinții ei, deoarece împărtășește pe scenă detalii intime despre viața sa sexuală.

17.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Single Mom & The Disappointing Daughter

Khloe speră că, dacă o duce iar pe Alexandria la Ashley Borden, antrenoare a vedetelor, ea va reuși să uite suferința în dragoste din trecut.

18.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Mother/Daughter Duo & The Sugar Addict

Allison din sezonul doi revine, sperând să aibă încă o șansă, însoțită de mama ei. Latreal Michell, antrenoarea celebrităților, o va putea ajuta?

19.00   Dr 90210: SummerBody

Dr Q își asumă o operație riscantă, o femeie cu pectus excavatum îi cere ajutor lui dr Kelly, iar un pacient apelează la dr Cat pentru pus alunițe.

20.00   Dr 90210: A Model Patient

Dr Lee repară lobii urechilor unei paciente, dr Cat ajută un model supraponnderal, iar o frumoasă din Sud speră să scape de transpirația excesivă.

21.00   Botched: Hopeful Transformations

O femeie cu fața distrusă într-un accident rutier speră că operația îi va ușura suferința. O sosie a lui Scarlett Johannson vrea un fund perfect.

22.00   Botched: Lumpy Lipo and Slippy Nippy

O tânără cu „sfârcuri în lateral” vine la medici, iar o femeie vrea să i se repare nasul după ce a fost desfigurată într-un accident rutier.

23.00   Botched: 2,000ccs and Counting…

După un eșec chirurgical cumplit din Columbia, o femeie are probleme la sâni, iar medicii salvează nasul unui bărbat mușcat de un câine.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: The Lawrence Brothers, Candis Cayne & Loni Love

Tyler e fascinat când îndrumă un prieten a cărui moarte încă o obsedează pe Candis Cayne. Loni Love are parte de o reuniune de familie șocantă.

01.00   Watch What Happens Live: 02/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   Black Pop: Black Pop: Film

Un serial cu imagini din arhivă despre modul în care americanii de culoare ne-au modelat cultura prin film, televiziune, muzică și comedie.

03.00   Famously Single: The Disappearance of Calum Best

Toți cei din casă se îngrijorează, deoarece Callum încă nu s-a întors. Apar tensiuni între Chad și Karina, când ea se lasă dominată de gelozie.

04.00   Famously Single: So You’re Saying There’s a Chance

Cu totul imprevizibil, David o convinge pe Dorothy să-i acorde o întâlnire. După ezitări, Chad e de acord să aibă o întâlnire neobișnuită cu Karina.

05.00   Celebrity Prank Wars: Wwe Superstars The New Day Big E. V. Kofi & Xavier

Superstarurile WWE, Big E vs. Xavier și Kofi, se aruncă într-o luptă cu farse și sfârșesc încăierându-se în vestiar.

vineri
6 octombrie 2023

06.00   Celebrity Prank Wars: Robin Thicke V. T-pain

Robin Thicke îl confruntă pe prietenul său T-Pain cu cea mai mare frică – păianjenii. T-Pain îl convinge că e atât de frumos încât ar putea ucide.

07.00   Giuliana & Bill: Up in the Air

Fiind împreună în călătorie de lucru la New York, Giuliana și Bill întâmpină probleme când vor să-și serbeze aniversarea căsătoriei.

08.00   Giuliana & Bill: The Italian Job

Giuliana are șansa să țină un discurs la Ambasada Italiei din Washington DC, dar intră în panică aflând că vor și părinții ei să asiste la eveniment.

09.00   Welcome Home Nikki Glaser?: You? Me? Kids?

După ce face dragoste cu Chris în Chicago, Nikki vrea să aibă discuții mai serioase despre viitorul lor.

09.30   Welcome Home Nikki Glaser?: Who Is Mr. Right?

Nikki simte că relația cu Chris nu evoluează în direcția dorită, așa încât decide să exploreze și alte opțiuni.

10.00   Welcome Home Nikki Glaser?: Love Shack Baby?

Nikki se simte provocată după vizita la cabana de lângă râu a părinților săi. Ea și Chris merg la terapie de cuplu…deși nu formează un cuplu.

10.30   Welcome Home Nikki Glaser?: LA or St. Louis?

În timpul vizitei în Los Angeles, Nikki intră rapid înapoi în vechea rutină de muncă și ia în considerare să se întoarcă definitiv în marele oraș.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: And All That Jazzzzzzz

Cum Khloe nu se simte bine în casa ei, Rob o invită să se mute la el. Kris e lovită de „microbul Broadway” și începe să ia lecții de canto și dans.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: A Surprise Engagement – Part 1

Familia aude că, pentru ziua lui Kim, Kanye pregătește o surpriză. Kris se panichează când află că nu va fi gata la timp casa lui Kim.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 02/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Welcome Home Nikki Glaser?: Baby Fever?

În timp de planifică o petrecere de nou născut pentru sora ei însărcinată, Nikki începe să-și imagineze copii în viitorul ei.

14.30   Welcome Home Nikki Glaser?: Dirty Bird Special?

Nikki se teme că spectacolul ei îi va stânjeni pe Chris și pe părinții ei, deoarece împărtășește pe scenă detalii intime despre viața sa sexuală.

15.00   Welcome Home Nikki Glaser?: You? Me? Kids?

După ce face dragoste cu Chris în Chicago, Nikki vrea să aibă discuții mai serioase despre viitorul lor.

15.30   Welcome Home Nikki Glaser?: Who Is Mr. Right?

Nikki simte că relația cu Chris nu evoluează în direcția dorită, așa încât decide să exploreze și alte opțiuni.

16.00   Welcome Home Nikki Glaser?: Love Shack Baby?

Nikki se simte provocată după vizita la cabana de lângă râu a părinților săi. Ea și Chris merg la terapie de cuplu…deși nu formează un cuplu.

16.30   Welcome Home Nikki Glaser?: LA or St. Louis?

În timpul vizitei în Los Angeles, Nikki intră rapid înapoi în vechea rutină de muncă și ia în considerare să se întoarcă definitiv în marele oraș.

17.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Muscle Cub & The Duff

Will e distrus de faptul că a luat în greutate și că relația lui s-a încheiat, dar Khloe și experții cu care colaborează îl ajută să-și reia viața.

18.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Softball Sweethearts & Former Footballer

Într-o încercare de a-și salva relația, Sam și Nicole încearcă să slăbească împreună, însă Sam are dubii în privința determinării lui Nicole.

19.00   Dr 90210: A Model Patient

Dr Lee repară lobii urechilor unei paciente, dr Cat ajută un model supraponnderal, iar o frumoasă din Sud speră să scape de transpirația excesivă.

20.00   Dr 90210: Third Breasts the Charm

Dr Kelly ajută o mamă, dr Q cunoaște o femeie cu trei sâni, iar o imitatoare a Madonnei are nevoie de o îmbărbătare chirurgicală.

21.00   Botched: Necrotic Nightmare

Dr. Nassif încearcă să readucă la viață un nas, după o necroză oribilă, iar o australiancă obsedată de sâni îi vrea mai mari.

22.00   Botched: Playing with Fire

Dr Nassif ajută o pacientă care a suferit o intervenție la sâni și s-a ales cu o intervenție-surpriză la nas, iar un DJ vrea implanturi de călcâie.

23.00   Botched: Magical Mystery Breasts

O femeie cu o boală inflamatorie rară are nevoie de sfaturile dr Nassif și dr Dubrow. Un pacient visează pătrățele pe care nu le poate obține la sală.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: DJ Qualls, Boy George, Rob Dyrdek & Charisma Carpenter

DJ Qualls rămâne șocat după o experiență inedită cu Tyler. Boy George refuză să accepte predicția lui Tyler legată de viitorul vieții sale amoroase.

01.00   Watch What Happens Live: 03/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   Reality’s Ultimate Countdown: Botched: Most Outrageous Patients

Doctorii nu știu niciodată cine le va trece pragul. Fiți alături de noi, fiindcă vom revedea 20 dintre cei mai ciudați pacienți pe care i-au avut.

02.30   Reality’s Ultimate Countdown: Botched: Celebrity Wannabes

Uneori sunt deja celebrități, alteori vor să arate ca unele! Îi vom revedea pe cei faimoși și pe cei mai puțin faimoși care vor să arate mai bine.

03.00   Famously Single: So You’re Saying There’s a Chance

Cu totul imprevizibil, David o convinge pe Dorothy să-i acorde o întâlnire. După ezitări, Chad e de acord să aibă o întâlnire neobișnuită cu Karina.

04.00   Famously Single: Fight Night

Celebritățile joacă „asistentul amoros” și găsesc potențiali parteneri. Karin cunoaște pe cineva și oscilează între doi bărbați.

05.00   Celebrity Prank Wars: Robin Thicke V. T-pain

Robin Thicke îl confruntă pe prietenul său T-Pain cu cea mai mare frică – păianjenii. T-Pain îl convinge că e atât de frumos încât ar putea ucide.

sâmbătă
7 octombrie 2023

06.00   Celebrity Prank Wars: Lil Duval V. T.i.

Lil Duval folosește un joc de aruncare cu toporul ca să-l păcălească pe T.I. T.I. transformă pasa din culise a lui Duval într-o explozie.

07.00   Kourtney and Kim Take Miami: We’ll Always Have Paris

Kourtney îl invită pe Scott la Paris, ca să reaprindă „scânteia” din relația lor. Kim încearcă să refacă prietenia dintre Jonathan și Simon.

08.00   Kourtney and Kim Take Miami: Miami Vices

Pasiunea lui Kim pentru munca de detectiv devine evidentă când ea lucrează cu un detectiv particular. Kourtney e supărată că se îngrașă după naștere.

09.00   Kourtney and Kim Take Miami: Lord Disick in the House

Khloe e angajată ca prezentatoare la ‘X-Factor’, dar jobul e mai stresant decât credea. Scott îi face lui Lord Disick o prezentare regală în Miami.

10.00   Kourtney and Kim Take Miami: See Ya Later, Alligator

Scott pleacă în zona mlaștinilor, ca să vâneze aligatori. Dorința lui Kim de a rămâne în lumea modei o determină să își cheltuiască economiile.

11.00   Nikki Bella Says I Do: Run Away With Me

După o lungă logodnă, Nikki și Arte sunt în sfârșit pregătiți să spună „Da”. Singura problemă este că trebuie să o facă în patru săptămâni.

12.00   Nikki Bella Says I Do: Pole Dancing With the Stars

Locul nunții fiind stabilit, cuplul are o lungă listă de lucruri de făcut în trei săptămâni. Brie și Gleb găzduiesc o petrecere comună în L.A.

13.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Amber Rose, Cheryl Burke & Heather & Terry Dubrow

Tyler e un clarvăzător de 19 ani care ia legătura cu spiritele decedaților, prevede viitorul și chiar poate percepe starea de sănătate a oamenilor.

14.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Terrell Owens, Fairuza Balk, Olivia Culpo, Carnie Wilson

Tyler vede că Terrell Owen va avea o relație sentimentală cu o femeie misterioasă, iar Fairuza Balk ia legătura cu fratele ei recent decedat.

15.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Nicole ‘Snooki’ Polizzi, Monica Potter & Tom Arnold

Emoționată, Snooki ia legătura cu un unchi decedat la care a ținut mult. Tyler îi transmite un mesaj important Monicăi Potter de la tatăl ei decedat.

16.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: The Lawrence Brothers, Candis Cayne & Loni Love

Tyler e fascinat când îndrumă un prieten a cărui moarte încă o obsedează pe Candis Cayne. Loni Love are parte de o reuniune de familie șocantă.

17.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: DJ Qualls, Boy George, Rob Dyrdek & Charisma Carpenter

DJ Qualls rămâne șocat după o experiență inedită cu Tyler. Boy George refuză să accepte predicția lui Tyler legată de viitorul vieții sale amoroase.

18.00   Botched: Magical Mystery Breasts

O femeie cu o boală inflamatorie rară are nevoie de sfaturile dr Nassif și dr Dubrow. Un pacient visează pătrățele pe care nu le poate obține la sală.

19.00   Botched: Butchered Breasts and Nasal Nightmares

Manechinul mexican Carmen Campuzano vine la medici, sperând să-și refacă nasul și cariera, iar o femeie soldat vrea să i se recapete sânii.

20.00   Botched: Viva Las Vegas Boobs

Danielle Milian apelează la medici ca să-i repare cicatricile de pe burtă, iar o britanică cu areole în formă de inimi vrea să arate ca o caricatură.

21.00   Botched: Cougars and Cobras and Boobs… Oh My!

Dr Nassif remediază gâtul de cobră al unei persoane, iar dr Dubrow ajută o pacientă disperată să-și micșoreze sânii.

22.00   Dr 90210: The Lift That Keeps on Giving

Dr Lee întinerește o femeie de 60 de ani cu un lifting facial; dr Cat remodelează posteriorul unei soții de sportiv, dr Q reface părul soțului ei.

23.00   Dr 90210: Third Breasts the Charm

Dr Kelly ajută o mamă, dr Q cunoaște o femeie cu trei sâni, iar o imitatoare a Madonnei are nevoie de o îmbărbătare chirurgicală.

00.00   Dr 90210: Hip, Nip Hooray

Dr Kelly repară coapsele unei femei, Dr Q ajută o fostă majoretă, iar dr Cat e alături de o pacientă care are nu doar două mameloane.

01.00   Botched: Mishaps In Mexico

Dr. Dubrow ajută o soție trădată după o schimbare de look dezastruoasă în Mexic, unde soțul ei i-a spus în secret chirurgului să-i pună implanturi.

02.00   Dr 90210: The Gilded Ages

Nicole, nepoata lui John Travolta, îi cere Dr. Rey să îi facă „sânii perfecți”. O supraviețuitoare a cancerului de sân apelează la Dr. Motykie.

03.00   Dr 90210: Reflections of the Way Life Used to Be

O supraviețuitoare a cancerului la sân apelează la Dr. Motykie, iar Violet îi cere Dr. Matlock o intervenție de reîntinerire a vaginului.

04.00   Dr 90210: Body Meets Soul

O profesoară îi cere ajutorul Dr. Rey, ca să aibă o părere mai bună despre sine. Un star al parașutismului vrea să își refacă un implant cu probleme.

05.00   Celebrity Game Face: WWE Superstars Edition

Nikki și Brie Bella, Xavier Wood, Cesaro, și Naomi și Jimmy Uso concurează într-o noapte cu jocuri și distracție găzduită de Kevin Hart.

duminică
8 octombrie 2023

06.00   Celebrity Game Face: Will.i.am Asks Where.am.i

Will.i.am, Julie Bowen și Gabriel Iglesias intră în competiție de acasă într-o noapte cu jocuri și distracție găzduită de Kevin Hart.

07.00   Kourtney and Kim Take Miami: Babies, Lies and Alibis – Part 1

Kim bănuiește că Scott e pus pe rele și angajează un detectiv particular care să îl urmărească. Kourtney se gândește să fie mamă-surogat pentru Khloe.

08.00   Kourtney and Kim Take Miami: Babies, Lies and Alibis – Part 2

Familia e scandalizată să afle cum Kim a angajat un detectiv particular ca să îl urmărească pe Scott. Kim are o veste mare pentru întreaga familie.

09.00   Keeping Up with the Kardashians: We’re Having a Baby

Familia e extrem de fericită pentru sarcina lui Kim, dar purtarea ei surprinzătoare îi face pe toți să se întrebe dacă se bucură și ea la fel de mult.

10.00   Keeping Up with the Kardashians: Enough is Enough

După ce în tabloide apar zvonuri urâte despre Kris, Kim și Khloe sar în apărarea ei. Brody încearcă să discute deschis cu Bruce despre problemele lor.

11.00   Celebrity Game Face: Tiffany Haddish Came To Play. Periodt.

Tiffany Haddish, Bresha Webb, Malin Ackerman, Jack Donnelly și Steelo Brim își aduc talentele de vedete într-o noapte de râsete și competiție.

12.00   Celebrity Game Face: Wwe Heavy Weight Takedown

Miz și Maryse, Carmella și Corey Graves și Alexa Bliss și Ryan Cabrera ies din ring pentru o seară de distracție și jocuri, prezentată de Kevin Hart.

13.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Omarosa, Ashley Hamilton, RJ Mitte & Carmen Electra

Tyler transmite instrucțiunile logodnicului defunct al Omarosei. RJ Mitte cere ajutorul legat de o prezență misterioasă ce-i bântuie casa și familia.

14.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Jamie Pressly, Bella Thorne, NeNe Leakes & John Salley

Tyler e un clarvăzător de 19 ani care ia legătura cu spiritele decedaților, prevede viitorul și chiar poate percepe starea de sănătate a oamenilor.

15.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Tracey Gold, Natalya Neidhart, Michael Sam & Christopher Knight

Un copil ucis în mod tragic comunică din mormânt, luând legătura cu Tracey Gold, iar Michael Sam află lucruri neașteptate despre fratele său decedat.

16.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Ross Mathews, Margaret Cho, Jodie Sweetin & Jillian Rose Reed

Tyler îi transmite lui Ross Mathews mesaje detaliate din partea răposatului lui tată. Jodie Sweetin e validată de regretata ei bunică.

17.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Megan Fox, Jewel, David And Rosanna Arquette, Nicole Sullivan

Megan Fox îi dezvăluie lui Tyler propriile ei talente supranaturale. Nicole Sullivan plânge când iubita ei bunică decedată îi trimite un mesaj.

18.00   Botched: Shake What Your Momma Didn’t Give You

Dr. Nassiv acceptă o pacientă al cărei chirurg i-a găurit nasul, iar un model pentru mărimi mari vrea implanturi mamare și mai mari.

19.00   Botched: Playground Trauma and a Pint-Sized Mama

Un model irlandez trece oceanul, pentru a avea sâni mai mari, iar medicii ajută o femeie care era să moară după o abdomenoplastie de coșmar.

20.00   Botched: Nothing Butt Trouble

O pictoriță cu picioare lungi vrea să-și repare nasul, ca să îi împace conștința mamei, iar o britanică vrea mai multe operații și mai puține coaste!

21.00   Botched: Lumpy Lipo and Slippy Nippy

O tânără cu „sfârcuri în lateral” vine la medici, iar o femeie vrea să i se repare nasul după ce a fost desfigurată într-un accident rutier.

22.00   Botched: Swine Flu Over The Cuckoo’s Nest

O femeie are nevoie de dr. Nassif ca să-i repare nasul după ce a fost mâncat de o boală autoimună. O tânără vrea ca dr. Dubrow să-i mărească sânii.

23.00   Mariah’s World: Mimi’s Anniversary

Mariah creează amintiri speciale pentru copiii ei și vorbește despre propriul trecut. Tanaka stârnește un conflict când sare din tortul de ziua ei.

00.00   Mariah’s World: Catching Feelings

Mariah petrece mai mult timp cu „familia” ei din turneu, închiriind o casă mare pentru toți. Tanaka se luptă să-și păstreze sentimentele platonice.

01.00   Mariah’s World: The Show Must Go On

Pierderea lui Prince, un prieten legendar, o afectează cumplit pe Mariah, înainte de concert. Logodnicul ei vine în vizită, iar Tanaka e foarte trist.

02.00   Dr 90210: Slice of Life

Hayley o roagă pe mama sa să se mute cu ei, dar Robert e frustrat. Dr. Rey ajută o actriță aspirantă, iar Dr. Li ajută o tânără care a slăbit drastic.

03.00   Dr 90210: Mother Truckers

Soacra Dr. Rey revine și face legea în casă. Dr. Kirby și Erin se adaptează la viața în doi. Dr. Kirby ajută o mamă și o fiică să fie mai atrăgătoare.

04.00   Dr 90210: Dancing with the Scars

Soții Diamond se pregătesc pentru nașterea primului lor copil. Soții Reyes descoperă că s-ar putea să aibă și ei încă unul.

05.00   Celebrity Game Face: A Bunch of Ask Holes

Amber Ruffin, Donnell Rawlings și Taran Killam intră în competiție de acasă într-o noapte cu jocuri și distracție găzduită de Kevin Hart.

luni
9 octombrie 2023

06.00   Celebrity Game Face: Kevin’s BFFs

Dean Cole, Neal Brennan și Tank și Zena Foster intră în competiție de acasă într-o noapte cu jocuri și distracție găzduită de Kevin Hart.

07.00   Giuliana & Bill: The Italian Job

Giuliana are șansa să țină un discurs la Ambasada Italiei din Washington DC, dar intră în panică aflând că vor și părinții ei să asiste la eveniment.

08.00   Giuliana & Bill: Rancic and Relaxation

Fiind foarte ocupați, Giuliana și Bill se tem că vor rata marile momente din viața lui Duke, așa încât decid să plece într-o călătorie de familie.

09.00   So Cosmo: Vol.1, No.1: Fun Fearless Females

În premiera seriei, talentata și ambițioasa echipă de la Cosmopolitan află că nu există mediu mai competitiv decât industria revistelor din New York.

10.00   So Cosmo: Vol.1, No.2: Big New Futures

După un anunț șocant, făcut de redactorul-șef Joanna Coles, echipa se teme pentru viitorul său. Tiffany se ceartă cu colegele la Săptămâna Modei.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: A Surprise Engagement – Part 2

Familia se adună în San Francisco, ca să-i facă lui Kim o surpriză de ziua ei, dar adevărata surpriză e momentul când Kanye o cere de soție pe Kim.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: 2 Birthdays and a Yard Sale

Kourtney scoate la vânzare lucruri ale familiei. Kendall se pregătește pentru aniversarea ei de 18 ani. Bruce susține că nu-i pasă că vine ziua lui.

13.00   Celebrity Beef: Critical Designer Vs Critically Acclaimed

Jeff Lewis și Missi Pyle au de gând să-și rezolve disputele printr-un concurs de gătit cu critici dure, găzduit de Joel McHale.

13.30   Watch What Happens Live: 03/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Welcome Home Nikki Glaser?: You? Me? Kids?

După ce face dragoste cu Chris în Chicago, Nikki vrea să aibă discuții mai serioase despre viitorul lor.

14.30   Welcome Home Nikki Glaser?: Who Is Mr. Right?

Nikki simte că relația cu Chris nu evoluează în direcția dorită, așa încât decide să exploreze și alte opțiuni.

15.00   Welcome Home Nikki Glaser?: Love Shack Baby?

Nikki se simte provocată după vizita la cabana de lângă râu a părinților săi. Ea și Chris merg la terapie de cuplu…deși nu formează un cuplu.

15.30   Welcome Home Nikki Glaser?: LA or St. Louis?

În timpul vizitei în Los Angeles, Nikki intră rapid înapoi în vechea rutină de muncă și ia în considerare să se întoarcă definitiv în marele oraș.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: The Courage to Change

Khloe trebuie să ia niște decizii legate de relația ei cu Lamar. Kourtney îl invită pe Scott la un spa, în Arizona. Rob primește vești neliniștitoare.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: Let It Go

Familia încearcă să-și explice lipsa de emoții a lui Kourtney. Khloé acceptă o ofertă pentru casa ei, dar nu vrea să-și facă bagajele.

18.00   Mathis Family Matters: Meet The Mathises

Frații și surorile Jade, Greg Jr., Camara și Amir ies noaptea în oraș în timp ce Greg și Linda rămân să îngrijească de scumpii lor nepoți

18.30   Mathis Family Matters: Love, Mathis Style

Linda încearcă să reaprindă scânteia în căsătoria de 36 de ani cu Greg. Frații îl confruntă pe Amir în legătură cu graba lui cu noua prietenă.

19.00   Dr 90210: Third Breasts the Charm

Dr Kelly ajută o mamă, dr Q cunoaște o femeie cu trei sâni, iar o imitatoare a Madonnei are nevoie de o îmbărbătare chirurgicală.

20.00   Dr 90210: Tummy Tucks, Fat Freezing and Cysts, OH MY!

Dr Lee ajută o femeie să-și uite trecutul, dr Cat face cel mai mare lifting abdominal din carieră, iar un influencer își îngheață grăsimea.

21.00   Botched: Would You Like Pepperoni on Those Boobs?

O pacientă cu areolele supradimensionate vrea să le micșoreze, iar dr. Nassif folosește o tehnică nouă pentru a reface nasul unui pacient.

22.00   Botched: Breast Lumps and Empty Noses

Dr Nassif face tot posibilul să refacă nasul unei femei care a fost atacată de un buldog. Dr Dubrow încearcă să rezolve o problemă la un sân.

23.00   Botched: Butchered Breasts and Nasal Nightmares

Manechinul mexican Carmen Campuzano vine la medici, sperând să-și refacă nasul și cariera, iar o femeie soldat vrea să i se recapete sânii.

00.00   Botched: Swine Flu Over The Cuckoo’s Nest

O femeie are nevoie de dr. Nassif ca să-i repare nasul după ce a fost mâncat de o boală autoimună. O tânără vrea ca dr. Dubrow să-i mărească sânii.

01.00   Watch What Happens Live: 04/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   Party On: Hvar

Jacqui se pune serios pe treabă, făcând sărituri de pe stânci cu niște australieni sexy. Petrecerea lor capătă noi dimensiuni pe un iaht de lux.

02.00   Secret Societies Of Hollywood: Deals and Dealers

În societatea secretă a afaceriștilor de la Hollywood există câștigători și perdanți, dar toată lumea participă la acest joc.

03.00   Famously Single: Fight Night

Celebritățile joacă „asistentul amoros” și găsesc potențiali parteneri. Karin cunoaște pe cineva și oscilează între doi bărbați.

04.00   Famously Single: Up in Flames

A doua întâlnire dintre Chad și Karina e pasională. Ronnie își confruntă sentimentele pentru fosta iubită. Malika se îndoiește de comportamentul lui.

05.00   WAGs: The WAG Life

Când verișoarele Natalie și Olivia, celebre pe Instagram, o jignesc pe Barbie Blank, fostă vedetă WWE, orgoliile sunt rănite și apare rivalitatea.

marţi
10 octombrie 2023

06.00   WAGs: Set a Date or Die!

Nicole pune la încercare problemele de imagine ale Nataliei și Oliviei, Barbie le propune să facă pace, iar Ashley și Dashon fixează data nunții.

07.00   Giuliana & Bill: Rancic and Relaxation

Fiind foarte ocupați, Giuliana și Bill se tem că vor rata marile momente din viața lui Duke, așa încât decid să plece într-o călătorie de familie.

08.00   Giuliana & Bill: Saving Face

Giuliana e distrusă când i se spune că i se lasă pielea feței, așa că se consultă cu un chirurg plastician. Bill pleacă în Kuwait cu treburi.

09.00   So Cosmo: Vol.1, No.2: Big New Futures

După un anunț șocant, făcut de redactorul-șef Joanna Coles, echipa se teme pentru viitorul său. Tiffany se ceartă cu colegele la Săptămâna Modei.

10.00   So Cosmo: Vol.1, No.3. Before Heads Roll

După ce Joanna Coles îi predă conducerea revistei noului redactor-șef, soarta echipei de bază a Joannei e în pericol.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: The Courage to Change

Khloe trebuie să ia niște decizii legate de relația ei cu Lamar. Kourtney îl invită pe Scott la un spa, în Arizona. Rob primește vești neliniștitoare.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: Let It Go

Familia încearcă să-și explice lipsa de emoții a lui Kourtney. Khloé acceptă o ofertă pentru casa ei, dar nu vrea să-și facă bagajele.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 04/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Second Wives Club: Don’t Save the Date

În primul episod al seriei, drama începe când numele reținute de Tania ies în oraș, dar nu sunt invitate toate femeile.

15.00   Second Wives Club: Mermaid Meltdown

Veronika are o revelație sfâșietoare cu privire la căsnicia ei. Shawna are un interviu cu un impresar.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: Colour Me Lonely

Kris se dă peste cap ca să se asigure că Bruce nu se simte singur. Scott și Kourtney moștenesc un tablou care ar putea valora milioane.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: Doggy Blu’s

Fiindcă nu se poartă responsabil cu câinele ei, Kendall are probleme. La fel și Scott, după ce îi arată lui Kourtney noua lui mașină de lux.

18.00   Mathis Family Matters: Up in Your Business

Copiii de pe Coasta de Est încep să caute o casă împreună. Amir și Judge călatoresc la Chicago pentru finala sezonului 23 din „Judge Mathis”.

18.30   Mathis Family Matters: Meet the Parents

Împotriva dorințelor fraților săi, Amir le face cunoștință lui Judge și Linda cu prietena lui, Sally, și o aduce la petrecerea de casă nouă.

19.00   Dr 90210: Third Breasts the Charm

Dr Kelly ajută o mamă, dr Q cunoaște o femeie cu trei sâni, iar o imitatoare a Madonnei are nevoie de o îmbărbătare chirurgicală.

20.00   Dr 90210: Hip, Nip Hooray

Dr Kelly repară coapsele unei femei, Dr Q ajută o fostă majoretă, iar dr Cat e alături de o pacientă care are nu doar două mameloane.

21.00   Botched: Melting Mounds & Unlucky Charms

O frumoasă din Sud speră să-și modifice forma neobișnuită sânilor, iar dr Nassif ajută o femeie care crede că are nasul urât.

22.00   Botched: Welcome to Jurassic Schnoz

Dr Dubrow ajută o supraviețuitoare a unei tulburări de alimentație să se simtă frumoasă. Dr Nassif trimite un nas de dinozaur în epoca jurasicului.

23.00   Botched: Viva Las Vegas Boobs

Danielle Milian apelează la medici ca să-i repare cicatricile de pe burtă, iar o britanică cu areole în formă de inimi vrea să arate ca o caricatură.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Jamie Pressly, Bella Thorne, NeNe Leakes & John Salley

Tyler e un clarvăzător de 19 ani care ia legătura cu spiritele decedaților, prevede viitorul și chiar poate percepe starea de sănătate a oamenilor.

01.00   Watch What Happens Live: 05/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   Secret Societies Of Hollywood: Lies and Scandals

Dincolo de covorul roșu și de porțile de securitate se află un Hollywood interzis pe care doar cei bogați și celebri îl cunoșteau… până acum.

03.00   Famously Single: Up in Flames

A doua întâlnire dintre Chad și Karina e pasională. Ronnie își confruntă sentimentele pentru fosta iubită. Malika se îndoiește de comportamentul lui.

04.00   Famously Single: Meet the Twins

Ronnie o cunoaște, în sfârșit, pe sora geamănă a Malikăi, care îl apostrofează pentru trecutul relației lui.

05.00   WAGs: Set a Date or Die!

Nicole pune la încercare problemele de imagine ale Nataliei și Oliviei, Barbie le propune să facă pace, iar Ashley și Dashon fixează data nunții.

miercuri
11 octombrie 2023

06.00   WAGs: Is it Another Girl?

Ashley îi pune la îndoială fidelitatea lui Dashton, iar prietenii lui Natalie dau o petrecere, sărbătorind primul ei milion de fani de pe Instagram.

07.00   Giuliana & Bill: Saving Face

Giuliana e distrusă când i se spune că i se lasă pielea feței, așa că se consultă cu un chirurg plastician. Bill pleacă în Kuwait cu treburi.

08.00   Giuliana & Bill: Couples’ Retreat

Atențiune, Tahiti, sosim! Giuliana și Bill își invită prietenii într-o vacanță pentru cupluri, dar le-au pregătit și câteva surprize.

09.00   So Cosmo: Vol.1, No.3. Before Heads Roll

După ce Joanna Coles îi predă conducerea revistei noului redactor-șef, soarta echipei de bază a Joannei e în pericol.

10.00   So Cosmo: Vol.1, No.4. Fun Fearless Money

La Săptămâna Modei de la Milano, plină de vedete, Tiffany are de-a face cu o controversă internațională. Diandra se ocupă de un eveniment live în NY.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Colour Me Lonely

Kris se dă peste cap ca să se asigure că Bruce nu se simte singur. Scott și Kourtney moștenesc un tablou care ar putea valora milioane.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: Doggy Blu’s

Fiindcă nu se poartă responsabil cu câinele ei, Kendall are probleme. La fel și Scott, după ce îi arată lui Kourtney noua lui mașină de lux.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 05/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Second Wives Club: We’re Going to Need a Bigger Boat

Shawna primește ajutor pentru fotografiile ei. Veronika află adevărul despre aventura soțului ei și doamnele se îndoiesc că nunta Taniei e autentică.

15.00   Second Wives Club: Billionaire Matchmaker

Veronika nu știe cum să reacționeze la infidelitățile lui Michael și decide să-i spună lui Katie. Katie invită întregul grup la Marea Deschidere.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: The Vienna Incidents

O excursie la Viena devine o experiență care le deschide ochii lui Kim și Kris, după ce au parte de niște remarci rasiste, șocante.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: Playing Dirty

Kris o încurajează pe Kourtney să tempereze planurile extravagante ale lui Scott pentru noua lor curte. Kim și Khloé fac wrestling în noroi.

18.00   Mathis Family Matters: Mathis Family Campers

Camara planifică pentru familie o excursie cu cortul, iar alter-ego-ul Mama Boss iesela lumină. Gred se enervează când Elliott este ales să gătească.

18.30   Mathis Family Matters: Out, Proud, Mathis

Greg Jr. vrea să calce pe urmele judecătorului și să devină avocat al comunității LGBTQ, dar mai întâi trebuie să dezvăluie publicului că este gay.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Muscle Cub & The Duff

Will e distrus de faptul că a luat în greutate și că relația lui s-a încheiat, dar Khloe și experții cu care colaborează îl ajută să-și reia viața.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Softball Sweethearts & Former Footballer

Într-o încercare de a-și salva relația, Sam și Nicole încearcă să slăbească împreună, însă Sam are dubii în privința determinării lui Nicole.

21.00   Botched: Witchy Whips & Super High Nips

O vrăjitoare rea, dominatoare, vrea ochi sexy de felină, iar un tânăr speră să-și îndrepte nu doar nasul înainte de nuntă.

22.00   Botched: A Revision Runs Through It

În drum spre Montana, medicii iau o mică vacanță și pescuiesc într-un peisaj extrordinar.

23.00   Botched: Cougars and Cobras and Boobs… Oh My!

Dr Nassif remediază gâtul de cobră al unei persoane, iar dr Dubrow ajută o pacientă disperată să-și micșoreze sânii.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Ross Mathews, Margaret Cho, Jodie Sweetin & Jillian Rose Reed

Tyler îi transmite lui Ross Mathews mesaje detaliate din partea răposatului lui tată. Jodie Sweetin e validată de regretata ei bunică.

01.00   Watch What Happens Live: 08/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   Secret Societies Of Hollywood: Fads and Fetishes

De la amanți secreți, până la comportamente ieșite de sub control, celebritățile încearcă mereu să-și acopere minciunile și scandalurile.

03.00   Famously Single: Meet the Twins

Ronnie o cunoaște, în sfârșit, pe sora geamănă a Malikăi, care îl apostrofează pentru trecutul relației lui.

04.00   Famously Single: Roses and Ring Boxes

În finalul sezonului, fosta iubită a lui David se întoarce din Australia ca să-i spună ce gândește. Ronnie și Malika mai și ies din locuința lor.

05.00   WAGs: Is it Another Girl?

Ashley îi pune la îndoială fidelitatea lui Dashton, iar prietenii lui Natalie dau o petrecere, sărbătorind primul ei milion de fani de pe Instagram.

joi
12 octombrie 2023

06.00   WAGs: Never Have I Ever

Natalia și Olivia lucrează la extinderea afacerii lor pe Instagram, dar se poticnesc atunci când nu cad de acord.

07.00   Giuliana & Bill: Saving Face

Giuliana e distrusă când i se spune că i se lasă pielea feței, așa că se consultă cu un chirurg plastician. Bill pleacă în Kuwait cu treburi.

08.00   Giuliana & Bill: A Sibling for Duke?

În episodul final al sezonului, Giuliana și Bill sunt nerăbdători să afle dacă mama-surogat la care au apelat e însărcinată cu al doilea copil al lor.

09.00   So Cosmo: Vol.1, No.4. Fun Fearless Money

La Săptămâna Modei de la Milano, plină de vedete, Tiffany are de-a face cu o controversă internațională. Diandra se ocupă de un eveniment live în NY.

10.00   So Cosmo: Vol.1, No.5. Is He Truly Into You?

Echipa Cosmo primește o ofertă de nerefuzat: noul editor-șef le pune la dispoziție o casă luxoasă în Hamptons, ca să evadeze cu toții în weekend.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: The Vienna Incidents

O excursie la Viena devine o experiență care le deschide ochii lui Kim și Kris, după ce au parte de niște remarci rasiste, șocante.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: Playing Dirty

Kris o încurajează pe Kourtney să tempereze planurile extravagante ale lui Scott pentru noua lor curte. Kim și Khloé fac wrestling în noroi.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 08/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Second Wives Club: Fightin’ Words

Tania e supărată că nu a fost invitată de Veronika la barbecue și încearcă să se împace, dar tentativele ei au ca rezultat o izbucnire neașteptată.

15.00   Second Wives Club: Unhappy Campers

Shiva are invitați peste noapte, dar, când Tania sosește cu un musafir neinvitat, situația se înrăutățește brusc.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: Move It or Lose It

Problemele lui Khloé cu mutarea se complică după ce lui Lamar i se fură niște bijuterii. Bruce vrea să se apropie de Brody, dar mai are de învățat.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: A Thailand Vacation – Part 1

Vacanța de familie în Thailanda începe cu stângul, căci Kourtney, Scott și Rob decid să nu mai vină, iar Kris și Bruce se ceartă înainte de decolare.

18.00   Mathis Family Matters: Shamans and Trolls

Greg Jr. preia conturile de social media ale judecătorului pentru a-l împiedica să răspundă trolilor de pe internet iar Amir vizitează un șaman.

18.30   Mathis Family Matters: Dating Shadey Jadey

Oscilația lui Jade între DC și LA devine și mai intensă atunci când o „flacără romantică” din Est o vizitează și îi cunoaște familia.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Softball Sweethearts & Former Footballer

Într-o încercare de a-și salva relația, Sam și Nicole încearcă să slăbească împreună, însă Sam are dubii în privința determinării lui Nicole.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Revenge-ance & Uber-Entitled

După ce și-a pierdut ambii părinți în adolescență, Jill a început să se refugieze în mâncare. Khloe și experții săi o ajută să se redescopere.

21.00   Botched: Two Weddings & A Divorce Attorney

Două foste mirese care au ratat nunțile la care visaseră, vin la consultație la dr. Nassif și dr. Dubrow.

22.00   Botched: I Love New Boobs

Tiffany „New York” Pollard revine ca să capete sâni naturali, iar un practicant de cosplay are nevoie de un vrăjitor al sânilor.

23.00   Botched: Not OK from the UK

O pacientă din Marea Britanie cu fund de rață și burtă proeminentă îl silește pe dr Dubrow să facă o revizie în două etape, redându-i corpul.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Tracey Gold, Natalya Neidhart, Michael Sam & Christopher Knight

Un copil ucis în mod tragic comunică din mormânt, luând legătura cu Tracey Gold, iar Michael Sam află lucruri neașteptate despre fratele său decedat.

01.00   Watch What Happens Live: 09/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   Secret Societies Of Hollywood: Pursuit of Perfection

De la operații revoluționare la diete periculoase și intervenții divine, dăm la o parte masca să vedem adevărata față din spatele perfecțiunii.

03.00   We Got Love Teyana & Iman: Meet the Shumperts

Cuplul Teyana Taylor și Iman Shumpert împărtășesc bucuriile și provocările dezvoltării unui imperiu și a unei familii.

03.30   We Got Love Teyana & Iman: Coming 2 Party

Teyana e gazda unei petreceri exclusiviste, premiera unui film, ca să sărbătorească rolul din Sosirea în America, dar echipa ei nu o prea ajută.

04.00   We Got Love Teyana & Iman: A Baby and Bunny on the Way

În timp ce Teyana face planuri pentru o petrecere extinsă de Paște, Coco și Carrington se pregătesc pentru venirea pe lume a bebelușului lor.

04.30   We Got Love Teyana & Iman: Welcome to Miami

Teyana muncește din greu în Miami. Are nevoie ca echipa ei să fie mai implicată, dar nu toată lumea e pregătită pentru provocare.

05.00   WAGs: Never Have I Ever

Natalia și Olivia lucrează la extinderea afacerii lor pe Instagram, dar se poticnesc atunci când nu cad de acord.

vineri
13 octombrie 2023

06.00   WAGs: Mexican Standoff

O călătorie în Mexic de ziua Nataliei le eliberează pe fete, dar comportamentul scandalos al lui Shaun o face pe Autumn să-și dorească să nu fi venit.

07.00   Reunion Road Trip: It’s a Different World

Distribuția de la „A Different World” are o reuniune specială să discute cum serialul lor a influențat o generație și a schimbat fața televiziunii.

08.00   Reunion Road Trip: Back in Scrubs

Vedetele de la „Stagiarii”se reunesc și deapănă amintiri căutându-l pe Rowdy, cel mai iubit cățel împăiat.

09.00   So Cosmo: Vol.1, No.5. Is He Truly Into You?

Echipa Cosmo primește o ofertă de nerefuzat: noul editor-șef le pune la dispoziție o casă luxoasă în Hamptons, ca să evadeze cu toții în weekend.

10.00   So Cosmo: Vol.1, No.6. Bahamadrama

Echipa plănuiește o sesiune foto într-o locație scumpă, în Bahamas, dar are probleme cu un uragan. Diandra și Evan rămân singuri în Miami.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Move It or Lose It

Problemele lui Khloé cu mutarea se complică după ce lui Lamar i se fură niște bijuterii. Bruce vrea să se apropie de Brody, dar mai are de învățat.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: A Thailand Vacation – Part 1

Vacanța de familie în Thailanda începe cu stângul, căci Kourtney, Scott și Rob decid să nu mai vină, iar Kris și Bruce se ceartă înainte de decolare.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 09/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Second Wives Club: Trouble in Paradise

Fetele iau avionul spre Insulele Virgine Americane, pentru a serba ziua Shawnei. Veronika ia o decizie sfâșietoare în legătură cu Michael.

15.00   Second Wives Club: Game Over

În ultimul episod al sezonului, Shiva discută în sfârșit cu Mohammed despre stabilirea unei date pentru nuntă, dar el nu are reacția anticipată de ea.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: A Thailand Vacation – Part 2

Familia își continuă vacanța mergând spre sud, dar descoperă că și Kendall, și Kylie au fugit și s-au făcut pierdute în Thailanda.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: A Thailand Vacation – Part 3

După ce familia vizitează un orfelinat din Thailanda, Kim rămâne legată de o fetiță și încearcă să-i asigure o viață mai bună și mai plină.

18.00   Mathis Family Matters: She Social Graces

Linda și Camara găzduiesc evenimentul She Social, Linda trebuie să își depășească teama de a vorbi în public. Amir încercă să-și impresioneze tatăl.

18.30   Mathis Family Matters: Mathis Family Legacy

Judecătorului i se acordă o stea pe strada Walk of Flame din Hollywood iar familia Mathis se reunește la o petrecere extravagantă în onoarea sa.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Revenge-ance & Uber-Entitled

După ce și-a pierdut ambii părinți în adolescență, Jill a început să se refugieze în mâncare. Khloe și experții săi o ajută să se redescopere.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Former Addict & The Future Bride

Lauren a suferit o pierdere traumatizantă în copilărie, căutând apoi confortul în mâncare. Khloe și echipa sa îi oferă șansa de a se schimba.

21.00   Botched: Shark Side Story

După un accident, un om rămâne cu urma unei mușcături de rechin pe șold, iar o femeie diagnosticată cu lupus își dorește să scape de defectele la nas.

22.00   Botched: Bums, Boobs and Baklava

O ambasadoare britanică a fundurilor se îngrașă ca să obțină fundul lui Kim K, iar dr Nassif e mituit cu baclava ca să repare un nas de star pop.

23.00   Botched: Big Booty Problems

Dr Dubrow îi ridică moralul unei femei și sânii extrem de lăsați, iar o vedetă de pe Internet cere ajutor pentru „probleme mari cu fundulețul”.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Terrell Owens, Fairuza Balk, Olivia Culpo, Carnie Wilson

Tyler vede că Terrell Owen va avea o relație sentimentală cu o femeie misterioasă, iar Fairuza Balk ia legătura cu fratele ei recent decedat.

01.00   Watch What Happens Live: 10/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   E! True Hollywood Story: What’s Killing Music’s Biggest Stars?

Presiunile faimei au condus multe vedete la dependență și abuz de substanțe. Acum însă medicamentele prescrise cu rețetă sunt noul drog la modă.

03.00   We Got Love Teyana & Iman: A Family Emergency

Sunt emoții mari când Teyana e operată de urgență în Miami. Cât timp ea se reface, Imam le duce pe Junie și pe Rue la Chicago.

03.30   We Got Love Teyana & Iman: School’s in Session

Lui Junie nu-i mai place școala de acasă, iar Teyana și Iman pleacă să găsească o școală potrivită cu personalitatea și creativitatea ei debordantă.

04.00   We Got Love Teyana & Iman: Guys Don’t Glamp, But They Do Baby Showers?

O încercare de camping de lux conduce la un lac bântuit, iar părerea Teyanei despre avantajele campingului de lux se schimbă.

04.30   We Got Love Teyana & Iman: Fast Tunes at Aunties High

Deoarece Teyana a pierdut o experiență unică a vieții de licean, Iman și echipa ei încearcă să creeze un bal ca în visele Teyanei.

05.00   WAGs: Mexican Standoff

O călătorie în Mexic de ziua Nataliei le eliberează pe fete, dar comportamentul scandalos al lui Shaun o face pe Autumn să-și dorească să nu fi venit.

sâmbătă
14 octombrie 2023

06.00   WAGs: For Love or Money

Natalie trebuie să aleagă între cariera ei și relația cu Shaun. Nicole renunță la un job de fotomodel la New York pentru a petrece timp cu Larry.

07.00   Keeping Up with the Kardashians: Agree to Disagree

Kris și Bruce implică familia în discuția lor pe tema „Trebuie sau nu să ținem o armă în casă ?” Kim se sperie de un posibil diagnostic medical.

08.00   Keeping Up with the Kardashians: Papa, Can You Hear Me?

Bruce e obligat să accepte că își pierde auzul. Scott află că o femeie cu cancer vrea să se vadă cu el, iar Kris se teme că e urmărită de un obsedat.

09.00   Keeping Up with the Kardashians: I Will Fix You

Kris își face griji pentru comportamentul lui Rob și încearcă să îl ajute. Khloe discută tranșant despre problemele pe care le au Kendall și Kylie.

10.00   Keeping Up with the Kardashians: Some Moms Just Wanna Have Fun

Cum Kourtney și Kim sunt tot mai apropiate, datorită bebelușilor, Khloe se simte exclusă și iese cu Kris într-o seară, ca să se mai distreze.

11.00   Nikki Bella Says I Do: Adieu Before „I Do”

Tensiunea e mare când Nikki își ia rămas bun de la Artem și Matteo, care pleacă într-o călătorie în Turcia pentru a se reîntâlni cu părinții săi ruși.

12.00   Nikki Bella Says I Do: We’ll Always Have Paris

Familia se reunește la Paris. Fiind foarte încordați, Nikki și Artem trebuie să pună toate cărțile pe masă înainte să meargă la altar.

13.30   Reality’s Ultimate Countdown: Botched: Celebrity Wannabes

Uneori sunt deja celebrități, alteori vor să arate ca unele! Îi vom revedea pe cei faimoși și pe cei mai puțin faimoși care vor să arate mai bine.

14.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Luann De Lesseps, Maddie Ziegler, Jax Taylor & Tom Sandoval, Tituss Burgess

Tyler îi ia o greutate de pe umeri lui Luann de Lesseps, comunicându-i un mesaj din partea unui prieten decedat de curând.

15.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Lucy Hale, Tyler Oakley, Selma Blair

Când Tyler se întâlnește cu Lucy Hale, îi dezvăluie detalii șocante din lumea de dincolo, iar ea numește asta „o experiență de viață excepțională.”

16.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Jim Parsons, Kristin Cavallari, Savannah & Todd Chrisley

Tyler îl pune în legătură pe Jim Parsons cu bunicile decedate, iar Kristin Cavallari plânge când Tyler explică ultimele momente din viața fratelui ei.

17.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Arielle Kebbel, Ronda Rousey, Ronnie Ortiz-magro, Chad Michael Murray

Arielle Kebbel începe să plângă când Tyler o pune în legătură cu un unchi decedat. Lui Chad Michael Murray i se dezvăluie un mister familial profund.

18.00   Botched: Playing with Fire

Dr Nassif ajută o pacientă care a suferit o intervenție la sâni și s-a ales cu o intervenție-surpriză la nas, iar un DJ vrea implanturi de călcâie.

19.00   Botched: Breast Lumps and Empty Noses

Dr Nassif face tot posibilul să refacă nasul unei femei care a fost atacată de un buldog. Dr Dubrow încearcă să rezolve o problemă la un sân.

20.00   Botched: Welcome to Jurassic Schnoz

Dr Dubrow ajută o supraviețuitoare a unei tulburări de alimentație să se simtă frumoasă. Dr Nassif trimite un nas de dinozaur în epoca jurasicului.

21.00   Botched: A Revision Runs Through It

În drum spre Montana, medicii iau o mică vacanță și pescuiesc într-un peisaj extrordinar.

22.00   Dr 90210: Tummy Tucks, Fat Freezing and Cysts, OH MY!

Dr Lee ajută o femeie să-și uite trecutul, dr Cat face cel mai mare lifting abdominal din carieră, iar un influencer își îngheață grăsimea.

23.00   Dr 90210: Snip-a-dee-doo-dah

Dr Killeen face cea mai radicală micșorare de sâni din cariera ei, un model transgender și o membră a Pussycat Doll apelează la dr Cat.

00.00   Dr 90210: SummerBody

Dr Q își asumă o operație riscantă, o femeie cu pectus excavatum îi cere ajutor lui dr Kelly, iar un pacient apelează la dr Cat pentru pus alunițe.

01.00   Botched: Swine Flu Over The Cuckoo’s Nest

O femeie are nevoie de dr. Nassif ca să-i repare nasul după ce a fost mâncat de o boală autoimună. O tânără vrea ca dr. Dubrow să-i mărească sânii.

02.00   Dr 90210: Lovely Lady Bumps

Dr. Rey vrea să o ajute pe Sydney să reușească în showbiz. Soții Diamond au un bebe. Dr. Rey îi face niște „retușuri” unui model care prezintă mașini.

03.00   Dr 90210: Behind the Mask

Fostă vedetă porno, Tabitha Stevens îi cere Dr. Motykie să îi reverseze toate operațiile făcute. Dr. Li se obișnuiește cu statutul de mamă vitregă.

04.00   Dr 90210: Trans-Parent

Dr. Rey vrea să aibă o relație mai bună cu soacra lui și ajută două surori să aibă sâni „asortați”. Dr. Alter ajută un transsexual să devină bărbat.

05.00   Celebrity Game Face: Comedy All-stars

Jay Leno, Wayne Brady și London Hughes intră în competiție de acasă într-o noapte cu jocuri și distracție găzduită de Kevin Hart.

duminică
15 octombrie 2023

06.00   Celebrity Game Face: Hip Hop Kings and TV Queens

Big Boi, DJ Khaled și Sasheer Zamata concurează de la distanță, din propriile case, într-o noapte de distracție și jocuri găzduită de Kevin Hart.

07.00   Keeping Up with the Kardashians: Home is Where Your Mom Is

Kim află că noua ei casă nu va fi gata la timp pentru sosirea bebelușului și încearcă să se lămurească unde s-ar putea muta.

08.00   Keeping Up with the Kardashians: Greece is the Word

Familia e încântată de vacanța lor în Grecia, dar tensiunile acumulate între Kris și Brody amenință să le strice tot cheful.

09.00   Keeping Up with the Kardashians: Greece Him Up

În Grecia, Kris devine excesiv de prietenoasă cu Brody, care în sfârșit discută deschis cu ea despre anumite probleme încă nerezolvate.

10.00   Keeping Up with the Kardashians: Opa!

Scott apare în sfârșit în Grecia când au mai rămas doar câteva zile de vacanță. Kendall simte că familia ei se distrează, lăsând-o pe ea deoparte.

11.00   Celebrity Game Face: No G.o.a.t.s, Just W.o.a.t.s

Jermaine Fowler, Neal Brennan, Michael Ealy și Khatira Rafiqzada s-au întors pentru revanșă într-o noapte de provocări distractive cu Kevin Hart.

12.00   Celebrity Game Face: People’s Sexiest Man Alive Joins The Show … And No, It’s Not Kevin

Iliza Shlesinger, Boris Kodjoe, Natasha Lyonne și Nick Thune se luptă într-o noapte de distracție și jocuri, găzduită de Kevin Hart.

13.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Giuliana Rancic, Christina El Moussa, Katy Mixon, Taye Diggs

Giuliana Rancic plânge când Tyler îi transmite mesaje șocante. Christa El Moussa își pierde cumpătul când Tyler îi spune sfaturile bunicii decedate.

14.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Erika Jayne Girardi, K. Michelle, Rick Fox, Padma Lakshmi

Erika Jayne Giardi își dezvăluie latura sensibilă când Tyler o pune în legătură cu bunicii ei dragi, decedați, care o crescuseră.

15.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Teresa Giudice, Jeannie & Mama Mai, La Toya Jackson

Teresa Giudice se străduie să se țină tare când Tyler o pune în legătură cu mama ei, iar La Toya Jackson vrea să se împace cu moartea lui Michael.

16.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Brooke Burke-Charvet, Robert Buckley, Hayley Orrantia, Soleil Moon Frye

După ce a suferit foarte mult, Brooke Burke-Charvet e gata să lase în urmă tragediile din trecut, grație mesajului comunicat de Tyler.

17.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Chrissy Metz, Taryn Manning, Iggy Azalea, Taye Diggs Follow-up

Taryn Manning, vedeta serialului „Orange Is the New Black”, e uluită când Tyler îi dezvăluie detalii despre moartea prematură a tatălui ei.

18.00   Botched: I Love New Boobs

Tiffany „New York” Pollard revine ca să capete sâni naturali, iar un practicant de cosplay are nevoie de un vrăjitor al sânilor.

19.00   Botched: Bums, Boobs and Baklava

O ambasadoare britanică a fundurilor se îngrașă ca să obțină fundul lui Kim K, iar dr Nassif e mituit cu baclava ca să repare un nas de star pop.

20.00   Botched: Flipped Out Butt & A Pelican Neck

Dr Dubrow ajută o pacientă impacientată de implanturile fesiere care îi atârnă, iar dr Nassif salvează un pacient cu gât ca de pelican.

21.00   Botched: All I Want for Christmas…

O mamă zice că Moș Crăciun i-a spart nasul și cere ajutorul dr Nassif, iar o femeie cu areole crăpate e bântuită de fantomele operațiilor anterioare.

22.00   Botched: London’s Nose Is Falling Down

Dr. Nassif repară colapsul unui nas din cauza cocainei. Dr. Dubrow reface pieptul unui bărbat. Un influencer își dorește cei mai mari sâni din lume.

23.00   Mariah’s World: The Show Must Go On

Pierderea lui Prince, un prieten legendar, o afectează cumplit pe Mariah, înainte de concert. Logodnicul ei vine în vizită, iar Tanaka e foarte trist.

00.00   Mariah’s World: Got Me Feeling Emotions

Emoțiile sunt foarte mari la încheierea capitolului european al turneului ei mondial. Mariah înțelege că simte pentru Tanaka mai mult decât prietenie.

01.00   Mariah’s World: We Belong Together

Trecând dincolo de reflectoare și faimă, pătrundem în viața personală a uneia dintre cele mai cunoscute dive pop din toate timpurile: Mariah Carey.

02.00   Dr 90210: Trans-Parent

Dr. Rey vrea să aibă o relație mai bună cu soacra lui și ajută două surori să aibă sâni „asortați”. Dr. Alter ajută un transsexual să devină bărbat.

03.00   Dr 90210: Blonde’s Eye View

O femeie preocupată de urechile ei capătă încredere în sine datorită Dr. Diamond. Hayley vrea să se mute. Oare Dr. Rey va veni cu ea ?

04.00   Dr 90210: Buttocks Are a Girl’s Best Friend

Dr. Li și Dr. Fulcher își serbează aniversarea, dar Dr. Rey și Hayley se ceartă urât. Robert se întoarce la părinții lui adoptivi, în Utah.

05.00   Celebrity Game Face: Fresh Faces Of Hollywood

Jermaine Flower, Ducle Sloan și Anthony Ramos concurează de la distanță într-o noapte de plină de distracție și jocuri găzduită de Kevin Hart.

luni
16 octombrie 2023

06.00   Celebrity Game Face: Saweetie Gets Spicy

Chris Spencer, Charlamagne Tha God și rapperul Saweetie concurează de la distanță într-o noapte de distracție și jocuri găzduită de Kevin Hart.

07.00   I Am Cait: Meeting Cait

În Vanity Fair, Caitlyn Jenner spune lumii întregi cine este cu adevărat, dar încă îi e greu să se întâlnească cu anumite rude pentru prima dată.

08.00   I Am Cait: The Road Trip – Part 1

Cait e încântată să plece la drum cu un grup de noi prieteni transgen, dar oare va putea să devină purtătoarea lor de cuvânt?

09.00   So Cosmo: Vol.1, No.6. Bahamadrama

Echipa plănuiește o sesiune foto într-o locație scumpă, în Bahamas, dar are probleme cu un uragan. Diandra și Evan rămân singuri în Miami.

10.00   So Cosmo: Vol.1, No.7. Woman Up

Iubirea secretă dintre Diandra și Evan atinge noi culmi, dar cum la Cosmo se bârfește mai mult ca oricând, nu va avea de suferit reputația Diandrei?

11.00   Keeping Up with the Kardashians: A Thailand Vacation – Part 2

Familia își continuă vacanța mergând spre sud, dar descoperă că și Kendall, și Kylie au fugit și s-au făcut pierdute în Thailanda.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: A Thailand Vacation – Part 3

După ce familia vizitează un orfelinat din Thailanda, Kim rămâne legată de o fetiță și încearcă să-i asigure o viață mai bună și mai plină.

13.00   Celebrity Beef: Old School Vs Modern

Caroline Manzo și Dolores Catania vor să își rezolve conflicltele într-un concurs de gătit ediția italiano-americană, găzduit de Joel McHale.

13.30   Watch What Happens Live: 10/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Celebrity Game Face: Music Icons Edition

Alătură-te lui Kevin Hart pentru o seară de distracție cu prietenii săi celebri, care își vor testa abilitățile și relațiile prin diverse provocări.

15.00   Celebrity Prank Wars: Nick Cannon V. Kevin Hart

Nick profită de frica lui Kevin pentru animale și aduce în studio trei animale exotice. Kevin îl face pe Nick vedeta surpriză dintr-un reality show.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: Design for Disaster

Cum Khloé e copleșită de ideea de a-și decora casa, Kourtney își oferă serviciile. Kris își ajută mama să accepte marijuana ca tratament medical.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: Secrets of a Double Life

Când Khloé începe o viață secretă, cu un nou grup de prieteni și un nou iubit, Kim și Kourtney își propun să afle ce se întâmplă.

18.00   E! True Hollywood Story: Cardi B

Cardi B definește momentul actual din pop, dar, înainte să fie regina rap-ului, a trebuit să depășească sărăcia și problemele de sănătate.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Former Addict & The Future Bride

Lauren a suferit o pierdere traumatizantă în copilărie, căutând apoi confortul în mâncare. Khloe și echipa sa îi oferă șansa de a se schimba.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Untying The Knot & Giraffically Sexy

Divorțul lui Tiffany îi dă lumea peste cap, însă Khloe și echipa sa o ajută să vadă partea bună a vieții și să-și găsească adevărata dragoste.

21.00   Botched: I Got Dumped Because of My Plastic Surgery

Un om cu brațe de silicon e părăsit, o pasionată de drumeții vrea alt nas și o femeie divorțată vrea alt abdomen, nu pe cel care i-a distrus căsnicia.

22.00   Botched: Flipped Out Butt & A Pelican Neck

Dr Dubrow ajută o pacientă impacientată de implanturile fesiere care îi atârnă, iar dr Nassif salvează un pacient cu gât ca de pelican.

23.00   Botched: Boob Greed & Bump Its

O femeie cu patru implanturi în piept apelează la dr Dubrow ca să i le scoată, iar dr Nassif ajută o italiancă să scape de nasul ei gros.

00.00   Botched: London’s Nose Is Falling Down

Dr. Nassif repară colapsul unui nas din cauza cocainei. Dr. Dubrow reface pieptul unui bărbat. Un influencer își dorește cei mai mari sâni din lume.

01.00   Watch What Happens Live: 11/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   Party On: St Tropez

Jonathan Cheban și Jacqui fac un tur al celor mai exclusiviste destinații. Prindem viteză când Jacqui urcă la volanului unei supermașini de curse.

02.00   E! True Hollywood Story: NXIVM: Self Help or Sex Cult?

Când vedete de la Hollywood cad pradă unor grupuri de autoajutorare precum NXIVM, tacticile asemeni celor ale unui cult fac distrugeri.

03.00   Dr 90210: Starting Over

Facem din nou cunoștință cu Dr. Rey, cu Dr. Diamond, un burlac arătos, și cu un alt chirurg, Dr. Li, care este femeie.

04.00   Dr 90210: Risk

Toți medicii din echipă sunt afectați de riscuri: profesionale, de sănătate personală sau a pacienților, ori din cauza activităților lor suplimentare.

05.00   WAGs: For Love or Money

Natalie trebuie să aleagă între cariera ei și relația cu Shaun. Nicole renunță la un job de fotomodel la New York pentru a petrece timp cu Larry.

marţi
17 octombrie 2023

06.00   WAGs: I Kissed a Girl

La Miami, cu ocazia petrecerii de dinaintea nunții lui Barbie, Nicole și Barbie se ceartă pornind de la o vizită la un club de stipperi.

07.00   I Am Cait: The Road Trip – Part 1

Cait e încântată să plece la drum cu un grup de noi prieteni transgen, dar oare va putea să devină purtătoarea lor de cuvânt?

08.00   I Am Cait: The Road Trip – Part 2

Cait vrea să le ofere noilor ei prieteni o excursie de neuitat și, la rândul lor, ei o îndeamnă să depășească barierele și să-și deschidă sufletul.

09.00   So Cosmo: Vol.1, No.7. Woman Up

Iubirea secretă dintre Diandra și Evan atinge noi culmi, dar cum la Cosmo se bârfește mai mult ca oricând, nu va avea de suferit reputația Diandrei?

10.00   So Cosmo: Vol.1, No.8. Cosmo AF

O problemă fără precedent zguduie toată Corporația Hearst. Între timp, în efortul de a-și salva relația cu Diandra, Evan decide să plece de la Cosmo.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Design for Disaster

Cum Khloé e copleșită de ideea de a-și decora casa, Kourtney își oferă serviciile. Kris își ajută mama să accepte marijuana ca tratament medical.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: Secrets of a Double Life

Când Khloé începe o viață secretă, cu un nou grup de prieteni și un nou iubit, Kim și Kourtney își propun să afle ce se întâmplă.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 11/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Celebrity Game Face: Queen’s Court in Session

Tamar Braxton, Evelyn Lozada și Nivea Williams se confruntă într-o bătălie regală de inteligență și provocări, găzduită de Kevin Hart.

15.00   Celebrity Prank Wars: Taraji P. Henson V. Fantasia

De la o cameră cu cățeluși până la un restaurant plin cu bărbați singuri, Taraji P. Henson și Fantasia fac tot ce pot ca să câștige războiul farselor.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: Rocking the Cradle

După ce Kourtney îl ia prin surprindere pe Scott cu vestea că vor avea un al treilea copil, Scott se închide în el însuși și încearcă să fugă.

17.30   Party On: Ibiza

Jacqui face fotografii cu un rapper englez, apoi se dezbracă pentru o petrecere cu vopsele, într-o comunitate hippy, și discută cu DJ Steve Aoki.

18.00   E! True Hollywood Story: Death of Innocence

Rebecca Schaeffer, Selena și Christina Grimmie. Trei staruri care au fost ucise de fani obsedați, convinși că au o legătură intimă cu ele.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Untying The Knot & Giraffically Sexy

Divorțul lui Tiffany îi dă lumea peste cap, însă Khloe și echipa sa o ajută să vadă partea bună a vieții și să-și găsească adevărata dragoste.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Lost Voice & Half-Baked

După ce Ranella s-a îngrășat, cariera ei de cântăreață n-a mai avansat. Khloé o ajută să-și recapete încrederea în sine și să urce din nou pe scenă.

21.00   Botched: The One Percent

Dr. Dubrow reface sânii unei dne pompier, dr. Nassif repară un nas, iar o tânără din Beverly Hills cheltuie un milion de dolari pe operații estetice.

22.00   Botched: All I Want for Christmas…

O mamă zice că Moș Crăciun i-a spart nasul și cere ajutorul dr Nassif, iar o femeie cu areole crăpate e bântuită de fantomele operațiilor anterioare.

23.00   Botched: Face Misfor-chin

O grefă de piele facială pe care crește păr pubian e o provocare pentru dr Nassif, iar dr Dubrow se ocupă de o dansatoare revenită la operație.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Omarosa, Ashley Hamilton, RJ Mitte & Carmen Electra

Tyler transmite instrucțiunile logodnicului defunct al Omarosei. RJ Mitte cere ajutorul legat de o prezență misterioasă ce-i bântuie casa și familia.

01.00   Watch What Happens Live: 12/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   E! True Hollywood Story: Who is Kim Kardashian West?

Kim Kardashian West a schimbat fața mediei sociale. Cum își transformă o vedetă de reality TV numărul uriaș de umăritori într-o afacere de miliarde?

03.00   Dr 90210: Reconstruction

Explorăm din altă perspectivă importanța sânilor – pentru femei și pentru societate. Lizetta, model și actriță, a învins de două ori cancerul mamar.

04.00   Dr 90210: Mothers and Daughters

Chiar și în lumea chirurgiei plastice, relațiile dintre mame și fiice sunt deosebite.

05.00   WAGs: I Kissed a Girl

La Miami, cu ocazia petrecerii de dinaintea nunții lui Barbie, Nicole și Barbie se ceartă pornind de la o vizită la un club de stipperi.

miercuri
18 octombrie 2023

06.00   WAGs: You’re in a Fake Relationship

O serie de documentare care prezintă viețile celor mai atrăgătoare soții și iubite ale vedetelor din lumea sportului.

07.00   I Am Cait: The Road Trip – Part 2

Cait vrea să le ofere noilor ei prieteni o excursie de neuitat și, la rândul lor, ei o îndeamnă să depășească barierele și să-și deschidă sufletul.

08.00   I Am Cait: Family Interference

Cait înțelege reacția familiei față de articolul din Vanity Fair când Kim și Khloé o critică pentru comentariile referitoare la mama lor.

09.00   Stewarts and Hamiltons: Meet The Stewarts And Hamiltons

În primul episod al serialului, Kimberly Stewart ajunge la discreția mamei sale, Alana, iar fostul „băiat rău”, Ashley Hamilton, revine la origini.

10.00   Stewarts and Hamiltons: Stewed Awakening Pt. 1

Încercând să-i lărgească viziunea, Kimberly îl ia pe Sean într-o excursie caritabilă. Ashley încearcă să scape de codependența de cel mai bun prieten.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Rocking the Cradle

După ce Kourtney îl ia prin surprindere pe Scott cu vestea că vor avea un al treilea copil, Scott se închide în el însuși și încearcă să fugă.

12.30   Celebrity Beef: Actor Bro Vs Singer Bro

Justin Baldoni și Andy Grammer au de gând să-și rezolve disputele printr-un concurs de gătit pentru loialitate și alianțe, găzduit de Joel McHale.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 12/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Celebrity Game Face: Music Hitmakers Edition

Hitmakers Fat Joe, NeYo, Estelle și Melanie Fiona își arată partea competitivă într-o noapte de distracție și jocuri, găzduită de Kevin Hart.

15.00   Celebrity Prank Wars: Chance The Rapper V. Nick Cannon

Pentru a se răzbuna pe Nick pentru farsa cu animalele, Kevin face echipă cu Chance the Rapper pentru a-i face o farsă lui Nick în drum spre platou.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: Kim’s Journey to the Altar

Kim și Kanye își duc familia și prietenii apropiați într-o călătorie ”de culise”, de la Paris până în Italia, în perioada de dinaintea nunții lor.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: The New Normal

Cum Kris și Bruce sunt oficial divorțați, copiii lor vor afla dacă legăturile dintre ei vor rezista chiar și după despărțirea definitivă a părinților.

18.00   E! True Hollywood Story: Star Sisters

Beyonce, Britney și Miley au făcut pionierat, dar Solange, Jamie Lynn și Noah au învățat din greșelile surorilor lor și au succes pe cont propriu.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Lost Voice & Half-Baked

După ce Ranella s-a îngrășat, cariera ei de cântăreață n-a mai avansat. Khloé o ajută să-și recapete încrederea în sine și să urce din nou pe scenă.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: From Mom to M**F

Gabriela mânca excesiv, ca să se consoleze că logodnicul o înșela. Ajutată de echipa lui Khloé, ea începe să facă mișcare și își reevaluează relația.

21.00   Botched: Plastic But Not Fantastic

Medicii efectuează operații estetice cu implanturi fesiere și refac un nas, iar un tânăr cu botox în buze nu mai poate închide gura.

22.00   Botched: Zombie Breasts

Dr Nassif remodelează nasul unui pacient, iar dr Dubrow ajută o mamă singură al cărei implant mamar s-a desprins când se spăla pe dinți.

23.00   Botched: Bunny Boobs & Pooch Patrol

Boss B**** din Kentucky vrea să-și micșoreze sânii de un milion de dolari, iar dr Nassi ajută o femeie care are un soț arătos să-și repare nasul.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Jennifer Esposito, Whitney Port, Kris Jenner

Kris Jenner și Khloe Kardashian sunt uimite când Tyler demonstrează că un membru iubit al familiei urmărește familia de dincolo de mormânt.

01.00   Watch What Happens Live: 15/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   E! True Hollywood Story: Is Fame an Addiction?

Seducția faimei și a celebrității a jucat mereu un rol în dorința de a atinge statutul de superstar. Dorința de celebritate poate da dependență?

03.00   Dr 90210: Psychiatrists with Knives

Se spune că pacienții care apelează la chirurgi esteticieni vor să-și înfrumusețeze aspectul fizic sperând să-și corecteze defectele interioare.

04.00   Dr 90210: Only the Lonely

Acest episod aduce în prim plan oameni foarte diferiți care au un lucru în comun, și anume singurătatea.

05.00   WAGs: You’re in a Fake Relationship

O serie de documentare care prezintă viețile celor mai atrăgătoare soții și iubite ale vedetelor din lumea sportului.

joi
19 octombrie 2023

06.00   WAGs: WAGs Collide

În primul episod din sezon, nou-venita Sophia dezvăluie scandalul legat de aventura soțului lui Autumn, creând două tabere: soțiile și iubitele.

07.00   I Am Cait: Family Interference

Cait înțelege reacția familiei față de articolul din Vanity Fair când Kim și Khloé o critică pentru comentariile referitoare la mama lor.

08.00   I Am Cait: Take Pride

Caitlyn se referă la comunitatea LGBT folosind pronumele „ei” și „lor”, până când participă la un eveniment din New York și se simte una dintre ei.

09.00   Stewarts and Hamiltons: Stewed Awakening Pt. 1

Încercând să-i lărgească viziunea, Kimberly îl ia pe Sean într-o excursie caritabilă. Ashley încearcă să scape de codependența de cel mai bun prieten.

10.00   Stewarts and Hamiltons: Stewed Awakening Pt. 2

Kimberly și Sean se ceartă iar, fiindcă Sean nu-și schimbă viziunea în Haiti. George încearcă să-l determine pe GT să nu se grăbească să crească mare.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Kim’s Journey to the Altar

Kim și Kanye își duc familia și prietenii apropiați într-o călătorie ”de culise”, de la Paris până în Italia, în perioada de dinaintea nunții lor.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: The New Normal

Cum Kris și Bruce sunt oficial divorțați, copiii lor vor afla dacă legăturile dintre ei vor rezista chiar și după despărțirea definitivă a părinților.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 15/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Celebrity Game Face: Comedians, Country Stars, and the King of NASCAR

Jimmie Allen, Bobby Bones, Affion Crockett, Kyle și Samantha Busch se alătură lui Kevin Hart pentru a găzdui o noapte de comedie și competiție.

15.00   Celebrity Prank Wars: Joel McHale V. Anthony Anderson

Profitând de dragostea lui Anthony Anderson pentru golf, Joel McHale pregătește o farsă de zile mari la terenul de golf.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: Somewhere Over the Cuckoo’s Nest

Când Kris iese la prima întâlnire cu un alt bărbat, după 25 de ani alături de Bruce, nimeni nu o privește mai critic decât fiicele ei.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: The Carfather

Când Scott face mai multe chestii suspecte și încheie niște afaceri neclare, familia face lumină în cazul acestui tip misterios.

18.00   E! True Hollywood Story: Brad Pitt

Provenind dintr-un orășel, Brad Pitt a ajuns cel mai sexy bărbat din lume, emblema Hollywoodului, dar a avut probleme cu abuzul de substanțe.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: From Mom to M**F

Gabriela mânca excesiv, ca să se consoleze că logodnicul o înșela. Ajutată de echipa lui Khloé, ea începe să facă mișcare și își reevaluează relația.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Typecast & Camera Shy

De când s-a îngrășat, cântăreața de operă Anjelica joacă doar roluri minore. Specialiștii lui Khloé o ajută să-și revină și să gândească pozitiv.

21.00   Botched: I Should Have Done My Homework

Un tip tatuat vrea să-și elimine sfârcurile și buricul, iar doi pacienți care nu s-au documentat în privința medicilor suportă consecințe grave.

22.00   Botched: Reality Star Vixens and Their Afflictions

Dr Nassif are un caz dificil când trebuie să îngrijească o mușcătură de câine. Dr Dubrow se ocupă de o vedetă reality care are un singur sân.

23.00   Botched: Jaw Dropping Booberati

Doi amici cu sâni mari vin la consult, iar o pacientă a doctorului Dubrow vrea cu disperare să i se repare un sân care seamănă cu trompa unui elefant.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Corey Feldman, Rachel Hunter, Evelyn Lozada

Corey Feldman se confruntă cu sfaturi și detalii din lumea cealaltă, în timp ce Tyler se conectează cu prietenul său apropiat, Corey Haim.

01.00   Watch What Happens Live: 16/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   E! True Hollywood Story: What’s Killing Music’s Biggest Stars?

Presiunile faimei au condus multe vedete la dependență și abuz de substanțe. Acum însă medicamentele prescrise cu rețetă sunt noul drog la modă.

03.00   Dr 90210: Age Ain’t Nothin’ but a Number

Nu e nevoie să îmbătrânești dacă în buzunar ai câteva mii de dolari și o recomandare pentru un chirurg estetician bun.

04.00   Dr 90210: Board Certified Drastic Surgeons

Labioplastii, transsexuali și albire anală. Lăsăm la o parte implanturile mamare sau abdominoplastia și ne concentrăm pe proceduri mai rare.

05.00   WAGs: WAGs Collide

În primul episod din sezon, nou-venita Sophia dezvăluie scandalul legat de aventura soțului lui Autumn, creând două tabere: soțiile și iubitele.

vineri
20 octombrie 2023

06.00   WAGs: Foul Play

Barbie deschide oficial antrenamentele de primăvară, dar o dispută nerezolvată dintre Autumn și Natalie amenință să strice toată excursia.

07.00   I Am Cait: Take Pride

Caitlyn se referă la comunitatea LGBT folosind pronumele „ei” și „lor”, până când participă la un eveniment din New York și se simte una dintre ei.

08.00   I Am Cait: A New Beginning

În sfârșit, Cait și Kris Jenner stau de vorbă pentru a da glas nemulțumirilor reciproce, în încercarea de a merge mai departe ca membri ai familiei.

09.00   Stewarts and Hamiltons: Stewed Awakening Pt. 2

Kimberly și Sean se ceartă iar, fiindcă Sean nu-și schimbă viziunea în Haiti. George încearcă să-l determine pe GT să nu se grăbească să crească mare.

10.00   Stewarts and Hamiltons: The Loyal Family

Kimberly se teme că Dean ține la ea și încearcă să-l cupleze cu o amică. Sean îl convinge pe GT să plece la o plimbare cu Bentley-ul lui George.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Somewhere Over the Cuckoo’s Nest

Când Kris iese la prima întâlnire cu un alt bărbat, după 25 de ani alături de Bruce, nimeni nu o privește mai critic decât fiicele ei.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: The Carfather

Când Scott face mai multe chestii suspecte și încheie niște afaceri neclare, familia face lumină în cazul acestui tip misterios.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 16/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Celebrity Game Face: Celebrity Pecker Problems

Alătură-te lui Kevin Hart pentru o seară de distracție cu prietenii săi celebri, care își vor testa abilitățile și relațiile prin diverse provocări.

15.00   Celebrity Prank Wars: Ludacris V. Lil Jon

Când Lil Jon vede că farsa pentru Ludacris i-a ieșit prost, face o nouă farsă cu mașini rapide și cascadorii scandaloase.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: No Retreat

Cum Rob e într-o perioadă de criză, familia intervine, dar când Rob refuză ajutorul, Kris nu mai știe ce să facă. Khloe se ocupă de un teambuilding.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: On the Road

După ce Khloé se îndepărtează de French Montana, Malika e prinsă ”la mijloc”. Kris o târăște pe Kylie la San Diego ca să-și consolideze relația cu ea.

18.00   E! True Hollywood Story: Transgender in Hollywood

Interviuri profunde care dezvăluie drumul parcurs de actorii, scriitorii și producătorii trans, de la marginalizare la recunoaștere.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Typecast & Camera Shy

De când s-a îngrășat, cântăreața de operă Anjelica joacă doar roluri minore. Specialiștii lui Khloé o ajută să-și revină și să gândească pozitiv.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Web of Lies & Mommy Issues

Khloé și echipa ei îl ajută pe Ken, un mincinos sadea, să-și descopere adevărata identitate, și o învață pe Melody să-și refacă relația cu mama ei.

21.00   Botched: Surgical Secrets Revealed

Probleme cu implanturile, cu un nas strâmb și un fan anime… Medicii tratează trei pacienți care ascund operațiile estetice de cei apropiați.

22.00   Botched: Flaws, Jaws, and Extra Bras

Dr Dubrow dă unei femei cu trei sâni o pereche perfectă de sâni, iar dr Nassif repară nasul unei victime a unui accident rutier.

23.00   Botched: Boobs Dance and a Second Chance

Dr Nassif intră în ringul sălii de operație ca să repare nasul unui boxer. Dr Dubrow readuce la viață sânii morți ai unei femei tinere.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Maria Menounos, Retta, Pia Toscano, Larry Birkhead

Maria Menounos primește mesaje de alinare, iar Tyler se conectează cu Anna Nicole Smith, dezvăluind detalii pe care doar fostul iubit le cunoaște.

01.00   Watch What Happens Live: 17/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   E! True Hollywood Story: Cardi B

Cardi B definește momentul actual din pop, dar, înainte să fie regina rap-ului, a trebuit să depășească sărăcia și problemele de sănătate.

03.00   Dr 90210: It’s a Business

Pe lângă motivele evidente, unele persoane apelează la chirurgie estetică pentru a avea parte de oportunități de afaceri mai multe sau mai bune.

04.00   Dr 90210: Young Frankensteins

Chirurgia estetică n-are vârstă. Acest episod prezintă tineri care-și fac vasectomie și operații de reducere și feminizare facială.

05.00   WAGs: Foul Play

Barbie deschide oficial antrenamentele de primăvară, dar o dispută nerezolvată dintre Autumn și Natalie amenință să strice toată excursia.

sâmbătă
21 octombrie 2023

06.00   WAGs: DM Drama

Olivia îi dezvăluie nou-venitei Tia că iubitul ei s-ar putea să nu merite încrederea acordată. Tia plănuiește să se răzbune.

07.00   Keeping Up with the Kardashians: Life’s a Beach (House)

Kris respinge ideea lui Kendall de a găsi o casă pe plajă pentru vară. Khloe se teme că o ședință foto sexy pentru Lamar ar putea deveni jenantă.

08.00   Keeping Up with the Kardashians: Kris’s Mother-in-Law

Kris e îngrijorată la gândul că vine în vizită mama lui Bruce, Esther, fiindcă ele două n-au avut o relație prea grozavă în trecut.

09.00   Keeping Up with the Kardashians: The Kardashian Chainsaw Massacre

Rob îi șochează pe toți făcând sculpturi cu ferăstrăul electric în curte. Kim vrea să se răzbune pe ai ei hrănindu-i cu placentă, fără știrea lor.

10.00   Keeping Up with the Kardashians: Backdoor Bruiser

Kris e derutată când Kendall stă mai mult timp cu cei din familia Jenner. O casetă pe care face sex cu Kris îl pune pe Bruce într-o situație delicată.

11.00   Black Pop: Black Pop: Music

Un serial cu imagini din arhivă despre modul în care americanii de culoare ne-au modelat cultura prin film, televiziune, muzică și comedie.

12.00   Black Pop: Black Pop: Sports

Un serial cu imagini din arhivă despre modul în care americanii de culoare ne-au modelat cultura prin film, televiziune, muzică și comedie.

13.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Jill Zarin, Carson Kressley, Mike ‘The Situation’ Sorrentino

Tyler merge la New York pentru o ședință cu Jill Zarin, a cărei familie e șocată de mesajele foarte precise de la soțul ei decedat, Bobby.

14.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Terra Jolé, Lizzo, Howie Mandel

Terra Jolé, expansiva vedetă din “Little Women LA”, izbucnește în lacrimi când Tyler o pune în legătură cu tatăl ei decedat, care o adora.

15.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Tamra and Eddie Judge, Stephanie Beatriz, Rasheeda and Kirk Frost

Tamra Judge, vedeta emisiunii „Real Housewives of Orange County” e uluită. Soțul ei, Eddie, crede, după ce Tyler îi spune detalii din viața de apoi.

16.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Anne Heche, Jamie Chung, Dr. Drew With Steve-O

Tyler se conectează la decesul tragic al fratelui lui Anne Heche, într-o sesiune foarte emoțională, care o șochează pe vedeta de televiziune.

17.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Rebel Wilson, Chris Harrison, Sofia Vergara

Sezonul patru începe cu talentatul Tyler Henry întâlnindu-se cu Rebel Wilson, starul din “Pitch Perfect” și comediană.

18.00   Botched: Zombie Breasts

Dr Nassif remodelează nasul unui pacient, iar dr Dubrow ajută o mamă singură al cărei implant mamar s-a desprins când se spăla pe dinți.

19.00   Botched: Reality Star Vixens and Their Afflictions

Dr Nassif are un caz dificil când trebuie să îngrijească o mușcătură de câine. Dr Dubrow se ocupă de o vedetă reality care are un singur sân.

20.00   Botched: Flaws, Jaws, and Extra Bras

Dr Dubrow dă unei femei cu trei sâni o pereche perfectă de sâni, iar dr Nassif repară nasul unei victime a unui accident rutier.

21.00   Botched: MIA Mound and a DUI Disaster

O șefă de echipaj de la Black Hawk cu un piept mititel are nevoie de ajutorul drului Dubrow, iar dr. Nassif redă zâmbetul victimei unui accident.

22.00   Dr 90210: Facing Your Fears

Dr Q e șocat de un chist cât o minge de baseball, o instructoare de yoga de 31 de ani vrea o dublă mastectomie, iar o femeie vrea gingii mai discrete.

23.00   Dr 90210: A Model Patient

Dr Lee repară lobii urechilor unei paciente, dr Cat ajută un model supraponnderal, iar o frumoasă din Sud speră să scape de transpirația excesivă.

00.00   Dr 90210: Snip-a-dee-doo-dah

Dr Killeen face cea mai radicală micșorare de sâni din cariera ei, un model transgender și o membră a Pussycat Doll apelează la dr Cat.

01.00   Botched: London’s Nose Is Falling Down

Dr. Nassif repară colapsul unui nas din cauza cocainei. Dr. Dubrow reface pieptul unui bărbat. Un influencer își dorește cei mai mari sâni din lume.

02.00   Secret Societies Of Hollywood: Deals and Dealers

În societatea secretă a afaceriștilor de la Hollywood există câștigători și perdanți, dar toată lumea participă la acest joc.

03.00   Scouted: Gillian and Jennifer

Gillian a fost descoperită în Dallas, dar se teme să-și părăsească tatăl bolnav de cancer. Jennifer vrea să fie model, dar mama ei e prea protectoare.

04.00   Scouted: Valenteen and Kelsie

Bar Refaeli îi dă un sfat lui Valenteen, un manechin încăpățânat. Paige o descoperă pe Kelsie, o fată cu un trecut zbuciumat.

05.00   Celebrity Game Face: Music Icons Edition

Alătură-te lui Kevin Hart pentru o seară de distracție cu prietenii săi celebri, care își vor testa abilitățile și relațiile prin diverse provocări.

duminică
22 octombrie 2023

06.00   Celebrity Game Face: Queen’s Court in Session

Tamar Braxton, Evelyn Lozada și Nivea Williams se confruntă într-o bătălie regală de inteligență și provocări, găzduită de Kevin Hart.

07.00   Keeping Up with the Kardashians: Baby Shower Blues

Kourtney și Khloe plănuiesc să dea o petrecere pentru bebe, fără știrea lui Kim. Kris și Kylie fac planuri să scape de pistolul lui Bruce.

08.00   Keeping Up with the Kardashians: More to the Story

Kim o presează pe Khloe să cântărească ideea de a adopta un copil, dar Khloe are alte gânduri. Kris bănuiește că Scott a vândut scuterul dăruit de ea.

09.00   Keeping Up with the Kardashians: Paparazzi and Papas

Se apropie ziua nașterii bebelușului, iar familia o roagă pe Kim să-și facă un plan pentru momentul când va intra în travaliu.

10.00   Keeping Up with the Kardashians: All Signs Point to North

Kim trebuie să își termine treburile mai devreme decât plănuise, iar Kris pregătește casa pentru sosirea nepoatei ei.

11.00   Celebrity Game Face: Jb Smoove Can’t Control His Balls

JB Smoove, Shah Omar, Chris & Jada Paul, Maria Menounos și Sean Waltman își demonstrează talentul într-o seară de provocări distractive cu Kevin Hart.

12.00   Celebrity Game Face: Real Heavy-hitters Of Hollywood

Jay Pharoah, Bow Wow și David Dobrik își arată latura competitivă într-o noapte de jocuri și provocări, găzduită de Kevin Hart.

13.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Scheana Shay, Brad Goreski, Karamo Brown

Mesajele din lumea de apoi ale lui Tyler o pun în legătură pe Scheana Shay, celebră în „Vanderpump Rules”, cu iubita ei bunică decedată.

14.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Dave & Odette Annable, Cesar Millan, Heidi & Spencer Pratt

Tyler îi șochează pe Dave și Odette Annable, cuplul influent de la Hollywood, cu vestea că fiica lor e vizitată de o bunică deceată.

15.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Kenya Moore, Wendi McClennon-Covey, Macklemore

Kenya Moore are o sesiune emoționantă, când Tyler o pune în legătură cu bunica ei, făcând-o pe actriță să-și dezvăluie amintiri.

16.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Jill Zarin, Carson Kressley, Mike ‘The Situation’ Sorrentino

Tyler merge la New York pentru o ședință cu Jill Zarin, a cărei familie e șocată de mesajele foarte precise de la soțul ei decedat, Bobby.

17.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Lala Kent, Jesse Tyler Ferguson, Holly Robinson Peete

Lala Kent, vedeta de la „Vanderpump Rules”, lăcrimează când Tyler o pune în legătură cu tatăl ei decedat de curând, care are mesaje pentru familie.

18.00   Botched: Send Me a Mir-ear-acle

Un bărbat cu o cicatrice cheloidă ca o conopidă la ureche speră că dr. Nassif are o soluție, iar o braziliană obsedată de sâni vrea a 33-a operație.

19.00   Botched: Necrotic Nightmare

Dr. Nassif încearcă să readucă la viață un nas, după o necroză oribilă, iar o australiancă obsedată de sâni îi vrea mai mari.

20.00   Botched: Melting Mounds & Unlucky Charms

O frumoasă din Sud speră să-și modifice forma neobișnuită sânilor, iar dr Nassif ajută o femeie care crede că are nasul urât.

21.00   Botched: Most Shocking Patients

Celebrii chirurgi plasticieni dr. Terry Dubrow și dr. Paul Nassif remediază dezastre ale chirurgiei estetice.

22.00   Botched: Sep-ear-ation Anxiety

Dr. Nassif reface o ureche. Un superfan vrea un fund mai mare ca o celebritate. Dr. Dubrow ajută la repararea sânilor unei victime a abuzului.

23.00   Botched: Mishaps In Mexico

Dr. Dubrow ajută o soție trădată după o schimbare de look dezastruoasă în Mexic, unde soțul ei i-a spus în secret chirurgului să-i pună implanturi.

00.00   Botched: Swine Flu Over The Cuckoo’s Nest

O femeie are nevoie de dr. Nassif ca să-i repare nasul după ce a fost mâncat de o boală autoimună. O tânără vrea ca dr. Dubrow să-i mărească sânii.

01.00   Botched: London’s Nose Is Falling Down

Dr. Nassif repară colapsul unui nas din cauza cocainei. Dr. Dubrow reface pieptul unui bărbat. Un influencer își dorește cei mai mari sâni din lume.

02.00   Secret Societies Of Hollywood: Lies and Scandals

Dincolo de covorul roșu și de porțile de securitate se află un Hollywood interzis pe care doar cei bogați și celebri îl cunoșteau… până acum.

03.00   Scouted: Nicole and Amber

Nicole îi împărtășește un secret primejdios lui Kristen. Căutând talente prin mall, Erin dă peste un chip nou.

04.00   Scouted: Amy and Jillian

Căutătoarea de fotomodele Stacie află cu surpindere că noua ei descoperire are o soră geamănă. Jilian are mult potențial, dar e prea legată de casă.

05.00   Celebrity Game Face: Music Hitmakers Edition

Hitmakers Fat Joe, NeYo, Estelle și Melanie Fiona își arată partea competitivă într-o noapte de distracție și jocuri, găzduită de Kevin Hart.

luni
23 octombrie 2023

06.00   Celebrity Game Face: Celebrity Pecker Problems

Alătură-te lui Kevin Hart pentru o seară de distracție cu prietenii săi celebri, care își vor testa abilitățile și relațiile prin diverse provocări.

07.00   I Am Cait: Woman of the Year?

În autocar, dezbaterea politică se încinge. Femeile critică stilul agresiv în care polemizează Cait, sugerându-i o abordare mai feminină.

08.00   I Am Cait: Politically Incorrect

În sfârșit, Cait trăiește în armonie cu natura sa înnăscută. Descoperă ce înseamnă transformarea ei pentru cei apropiați și cum sunt afectați aceștia.

09.00   Stewarts and Hamiltons: The Loyal Family

Kimberly se teme că Dean ține la ea și încearcă să-l cupleze cu o amică. Sean îl convinge pe GT să plece la o plimbare cu Bentley-ul lui George.

10.00   Stewarts and Hamiltons: A Can of Worms

Kimberly îl invită pe Ali în vacanță cu familia, Sean dă o petrecere de ziua câinelui său, iar GT face o glumă proastă care are efecte dezastruoase.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: No Retreat

Cum Rob e într-o perioadă de criză, familia intervine, dar când Rob refuză ajutorul, Kris nu mai știe ce să facă. Khloe se ocupă de un teambuilding.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: On the Road

După ce Khloé se îndepărtează de French Montana, Malika e prinsă ”la mijloc”. Kris o târăște pe Kylie la San Diego ca să-și consolideze relația cu ea.

13.00   Celebrity Beef: Big Sister Vs Little Sister

Nikki Bella și Brie Bella își propun să își rezolve conflicltele într-un concurs de gătit între surori, găzduit de Joel McHale.

13.30   Watch What Happens Live: 17/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Celebrity Game Face: Ultimate Family Smackdown

Se anunță o confruntare de familie cu Nikki și Julie Glaser, Rita și Elena Ora, Jason Derulo și MOVI3, prezentată de Kevin Hart.

15.00   Celebrity Prank Wars: The Bella Twins Brie Bella V. Nikki Bella

Brie Bella se blochează într-un compactor de gunoi ca parte din farsa pentru Nikki. Nikki ripostează și îi pregătește lui Brie un machiaj unic.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: Don’t Panic!

Kris e sătulă până peste cap de Scott, care aranjează o apariție într-un club de noapte pentru ziua ei, apoi vine la eveniment beat și pus pe harță.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: Special Delivery

O problemă de securitate o determină pe Kim să întărească paza. Scott merge la o petrecere în Vegas, iar Kourtney află că ar putea naște prematur.

18.00   E! True Hollywood Story: Victoria’s Secret

Victoria’s Secret a transformat modelele în moguli, redefinind standardul de frumusețe. Dar pentru unele persoane această fantezie a fost un coșmar.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Web of Lies & Mommy Issues

Khloé și echipa ei îl ajută pe Ken, un mincinos sadea, să-și descopere adevărata identitate, și o învață pe Melody să-și refacă relația cu mama ei.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Invisible Girl & Living A Lie

Melissa, PR la Hollywood, vrea să fie și ea în centrul atenției. Mayank, fiul unor imigranți, le dezvăluie părinților săi cine e cu adevărat.

21.00   Botched: Massive Medical Mystery

Un fost surfer speră să rezolve un mister, un perfecționist cere un nas ideal, iar o culturistă vrea să aibă o înfățișare cu „mușchi estetici”.

22.00   Botched: MIA Mound and a DUI Disaster

O șefă de echipaj de la Black Hawk cu un piept mititel are nevoie de ajutorul drului Dubrow, iar dr. Nassif redă zâmbetul victimei unui accident.

23.00   Botched: Cross-eyed Nips and Cartel Hips

O bombă sexy din echipa serialului Cartel Crew nu-și menține grăsimea din posterior și apelează la dr. Dubrow. Altă pacientă vrea o revizie la sâni.

00.00   Botched: Sep-ear-ation Anxiety

Dr. Nassif reface o ureche. Un superfan vrea un fund mai mare ca o celebritate. Dr. Dubrow ajută la repararea sânilor unei victime a abuzului.

01.00   Watch What Happens Live: 18/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   Party On: Marrakech

Jacqui și o Pussycat Doll se întâlnesc cu un șarpe ucigaș, dansează sub cerul înstelat la o petrecere VIP în deșert, apoi ajung într-un superclub.

02.00   E! True Hollywood Story: Harry & Meghan

„THS” arată cum prințul Harry și Meghan Markle s-au confruntat cu presa, cu rasismul și drama familială și au încălcat tradiția în numele dragostei.

03.00   Dr 90210: Big Changes

Este Dr. Li însărcinată? Se pregătește Dr. Diamond să pășească spre altar? Acordă în sfârșit Dr. Rey prioritate soției și familiei?

04.00   Dr 90210: It Don’t Mean a Thing If It Ain’t Got That Bling

În acest episod vă prezentăm un cascador la Hollywood, un monden de Beverly Hills și câteva destinații de vacanță exotice.

05.00   WAGs: DM Drama

Olivia îi dezvăluie nou-venitei Tia că iubitul ei s-ar putea să nu merite încrederea acordată. Tia plănuiește să se răzbune.

marţi
24 octombrie 2023

06.00   WAGs: Secrets in Sin City

Natalie îl invită pe Shaun la Vegas, sperând să-și refacă relația, dar când Nicole se amestecă în viața ei amoroasă, se îndoiește de loialitatea sa.

07.00   I Am Cait: Politically Incorrect

În sfârșit, Cait trăiește în armonie cu natura sa înnăscută. Descoperă ce înseamnă transformarea ei pentru cei apropiați și cum sunt afectați aceștia.

08.00   I Am Cait: Woman of the Year?

În autocar, dezbaterea politică se încinge. Femeile critică stilul agresiv în care polemizează Cait, sugerându-i o abordare mai feminină.

09.00   Stewarts and Hamiltons: A Can of Worms

Kimberly îl invită pe Ali în vacanță cu familia, Sean dă o petrecere de ziua câinelui său, iar GT face o glumă proastă care are efecte dezastruoase.

10.00   Stewarts and Hamiltons: Family Trippin’

Membrii familiei merg la Palm Springs, unde apar certuri între Alana și Kim, iar tensiunea crește când Ali pleacă pe furiș la un bar.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Don’t Panic!

Kris e sătulă până peste cap de Scott, care aranjează o apariție într-un club de noapte pentru ziua ei, apoi vine la eveniment beat și pus pe harță.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: Special Delivery

O problemă de securitate o determină pe Kim să întărească paza. Scott merge la o petrecere în Vegas, iar Kourtney află că ar putea naște prematur.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 18/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Celebrity Game Face: Tiffany Haddish Came To Play. Periodt.

Tiffany Haddish, Bresha Webb, Malin Ackerman, Jack Donnelly și Steelo Brim își aduc talentele de vedete într-o noapte de râsete și competiție.

15.00   Celebrity Prank Wars: Tiffany Haddish V. Killer Mike

Tiffany Haddish îl invită pe Killer Mike la o licitație caritabilă și distruge obiectul licitației. Mike o închide pe Tiffany în propria casă.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: Buggy Boo

Scott e năucit când i se naște al treilea copil, așa încât Khloé îl roagă pe Bruce s-o ajute să-l mai calmeze puțin. Kanye filmează un clip cu North.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: Lip Service

Presa își bagă nasul prin secretele de frumusețe ale lui Kylie, care ia atitudine față de noul ei look. Scott o angajează pe Kourtney ca designer.

18.00   E! True Hollywood Story: Hollywood Mysteries

Cei bogați și celebri dispar brusc, iar goana publicului după adevăr continuă. Interviuri detaliate explorează trei mari mistere de la Hollywood.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Invisible Girl & Living A Lie

Melissa, PR la Hollywood, vrea să fie și ea în centrul atenției. Mayank, fiul unor imigranți, le dezvăluie părinților săi cine e cu adevărat.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Model, Interrupted & The Basic B!@tch

Un fost manechin își revine după un accident și se întoarce pe podium. O revelație uluitoare provoacă o dilemă gravă. Doar Khloé o poate rezolva.

21.00   Botched: Big Booty Stress and a Mastectomy Mess

O pacientă cu cancer se teme că primul medic nu i-a scos tot implantul mamar, iar o domnișoară influencer vrea un posterior atractiv.

22.00   Botched: Send Me a Mir-ear-acle

Un bărbat cu o cicatrice cheloidă ca o conopidă la ureche speră că dr. Nassif are o soluție, iar o braziliană obsedată de sâni vrea a 33-a operație.

23.00   Botched: Hopeful Transformations

O femeie cu fața distrusă într-un accident rutier speră că operația îi va ușura suferința. O sosie a lui Scarlett Johannson vrea un fund perfect.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Eva Longoria, Bobby Brown, JWoww

Bobby Brown începe să plângă atunci când este conectat cu fiica sa.

01.00   Watch What Happens Live: 19/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   E! True Hollywood Story: Death of Innocence

Rebecca Schaeffer, Selena și Christina Grimmie. Trei staruri care au fost ucise de fani obsedați, convinși că au o legătură intimă cu ele.

03.00   Dr 90210: New Beginnings and New Horizons

În ultimul episod al sezonului Dr. 90210 și pacienții lor închid capitole vechi din vieților lor și deschid altele noi.

04.00   Dr 90210: Busy as a Li

Însărcinată și la fel de ocupată ca întotdeauna, Dr. Li e obligată să își reevalueze stilul de viață și limitele fizice, pentru a-și păstra sănătatea.

05.00   WAGs: Secrets in Sin City

Natalie îl invită pe Shaun la Vegas, sperând să-și refacă relația, dar când Nicole se amestecă în viața ei amoroasă, se îndoiește de loialitatea sa.

miercuri
25 octombrie 2023

06.00   WAGs: Cheat Sheet

Barbie se înfurie, aflând că Larry ar putea să ceară mâna lui Nicole la nunta ei. Olivia nu bagă de seamă că sora ei îi face ochi dulci bărbatului ei.

07.00   I Am Cait: Woman of the Year?

În autocar, dezbaterea politică se încinge. Femeile critică stilul agresiv în care polemizează Cait, sugerându-i o abordare mai feminină.

08.00   I Am Cait: Partner Up

După ce un bărbat nu vine la întâlnirea cu Candis pentru că e transgender, Cait își mărturisește cele mai adânci temeri privind relațiile cu bărbații.

09.00   Stewarts and Hamiltons: Family Trippin’

Membrii familiei merg la Palm Springs, unde apar certuri între Alana și Kim, iar tensiunea crește când Ali pleacă pe furiș la un bar.

10.00   Stewarts and Hamiltons: Don’t Mess with Texas

Kimberly vizitează orașul natal al Alanei, Sean încearcă să o uite pe fosta iubită, iar Ashley află în sfârșit ce soartă are noul său album.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Buggy Boo

Scott e năucit când i se naște al treilea copil, așa încât Khloé îl roagă pe Bruce s-o ajute să-l mai calmeze puțin. Kanye filmează un clip cu North.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: Lip Service

Presa își bagă nasul prin secretele de frumusețe ale lui Kylie, care ia atitudine față de noul ei look. Scott o angajează pe Kourtney ca designer.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 19/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Celebrity Game Face: Wwe Heavy Weight Takedown

Miz și Maryse, Carmella și Corey Graves și Alexa Bliss și Ryan Cabrera ies din ring pentru o seară de distracție și jocuri, prezentată de Kevin Hart.

15.00   Celebrity Prank Wars: Wwe Superstars The New Day Big E. V. Kofi & Xavier

Superstarurile WWE, Big E vs. Xavier și Kofi, se aruncă într-o luptă cu farse și sfârșesc încăierându-se în vestiar.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: About Bruce – Part 1

Bruce și toată familia povestesc ce simt și părere au despre decizia lui de a trăi public ca o femeie, așa cum a fost dintotdeauna în sufletul lui.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: About Bruce – Part 2

Bruce și familia discută decizia lui de a trăi public ca o femeie, pentru ca și alte familii care trăiesc același lucru să știe că nu sunt singure.

18.00   E! True Hollywood Story: Pretty Ugly: Money Rumors and Lies

Influencerii de beauty de pe YouTube sunt noii moguli media. În timp ce acțiunile cresc, prietenia dintre acești guru ai frumuseții devine competiție.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Model, Interrupted & The Basic B!@tch

Un fost manechin își revine după un accident și se întoarce pe podium. O revelație uluitoare provoacă o dilemă gravă. Doar Khloé o poate rezolva.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Lost Identity & Never Been Kissed

O femeie pornește într-o călătorie inițiatică. Sătul să fie hărțuit, Kevin decide să devină bărbatul care vrea să fie.

21.00   Botched: Implant-Nation

O femeie suferă de dureri din cauza implanturilor în gambe, o tânără are un semn urât din naștere, iar un tânăr are un implant de bicepși care cade!

22.00   Botched: Necrotic Nightmare

Dr. Nassif încearcă să readucă la viață un nas, după o necroză oribilă, iar o australiancă obsedată de sâni îi vrea mai mari.

23.00   Botched: Would You Like Pepperoni on Those Boobs?

O pacientă cu areolele supradimensionate vrea să le micșoreze, iar dr. Nassif folosește o tehnică nouă pentru a reface nasul unui pacient.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Nico Tortorella, Ice-T and Coco Austin, Alan Thicke

Într-o citire specială, Tyler vorbește cu Alan Thicke și soția sa Tanya cu puțin înainte de moartea lui tragică și îi spune o premoniție șocantă.

01.00   Watch What Happens Live: 22/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   E! True Hollywood Story: Star Sisters

Beyonce, Britney și Miley au făcut pionierat, dar Solange, Jamie Lynn și Noah au învățat din greșelile surorilor lor și au succes pe cont propriu.

03.00   Dr 90210: Baby Talk and Tummy Tucks

Episodul explorează controversatul subiect al obezității în America și dezbaterea aprinsă despre metodele de abordare a acestei probleme.

04.00   Dr 90210: Boobs, Dogs and Snakes: Man’s Best Friends

Dr. Rey trăiește cea mai agitată zi în sala de operații, operând simultan trei surori: Christie, Amy și Mary, trei frumuseți blonde din California.

05.00   WAGs: Cheat Sheet

Barbie se înfurie, aflând că Larry ar putea să ceară mâna lui Nicole la nunta ei. Olivia nu bagă de seamă că sora ei îi face ochi dulci bărbatului ei.

joi
26 octombrie 2023

06.00   WAGs: A WAG Wedding

Fetele merg la Cabo San Lucas, la nunta lui Barbie. Olivia rămâne singură, iar Natalie descoperă că Sophia ar putea fi vinovată.

07.00   I Am Cait: Partner Up

După ce un bărbat nu vine la întâlnirea cu Candis pentru că e transgender, Cait își mărturisește cele mai adânci temeri privind relațiile cu bărbații.

08.00   I Am Cait: The Great Debate

Cait trebuie să se stăpânească în timpul dezbaterilor Democraților. Femeile vizitează universitatea lui Cait, un colegiu creștin conservator din Iowa.

09.00   Stewarts and Hamiltons: Don’t Mess with Texas

Kimberly vizitează orașul natal al Alanei, Sean încearcă să o uite pe fosta iubită, iar Ashley află în sfârșit ce soartă are noul său album.

10.00   Stewarts and Hamiltons: It’s a Family Thing

În ultimul episod al sezonului, Alana își recunoaște sentimentele față de George. Între timp, Kimberly încearcă să se apropie iar de Ashley.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: About Bruce – Part 1

Bruce și toată familia povestesc ce simt și părere au despre decizia lui de a trăi public ca o femeie, așa cum a fost dintotdeauna în sufletul lui.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: About Bruce – Part 2

Bruce și familia discută decizia lui de a trăi public ca o femeie, pentru ca și alte familii care trăiesc același lucru să știe că nu sunt singure.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 22/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Celebrity Game Face: No G.o.a.t.s, Just W.o.a.t.s

Jermaine Fowler, Neal Brennan, Michael Ealy și Khatira Rafiqzada s-au întors pentru revanșă într-o noapte de provocări distractive cu Kevin Hart.

15.00   Celebrity Prank Wars: Robin Thicke V. T-pain

Robin Thicke îl confruntă pe prietenul său T-Pain cu cea mai mare frică – păianjenii. T-Pain îl convinge că e atât de frumos încât ar putea ucide.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: Moons Over Montana

Kim vrea o excursie cu familia la schi, în Montana, dar e foarte clar că atmosfera vacanței din acest an e complet diferită.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: In the Blink of an Eye…

Copiii se întorc acasă ca să se vadă cu Bruce cel pregătit de schimbare. Kris și Kendall pleacă la Paris. Kim are o ultimă speranță pentru o sarcină.

18.00   E! True Hollywood Story: Billionaires: Fierce, Fearless, and Filthy Rich

Elon Musk, Jay-Z și Sara Blakely. Interviuri care arată antreprenorii care n-au ținut cont de status quo și au adunat cele mai mari averi ale lumii.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Lost Identity & Never Been Kissed

O femeie pornește într-o călătorie inițiatică. Sătul să fie hărțuit, Kevin decide să devină bărbatul care vrea să fie.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Binge Eating Bachelorette & Drill Sergeant

Crysta a început să mănânce compulsiv, fiind nefericită în relația ei. Un fost pușcaș marin vrea să devină bărbatul care a fost cândva.

21.00   Botched: Go with the Toe

Un supraviețuitor de cancer își pierde buza după ce o procedură simplă devine un dezastru și un savant speră să i se înlăture grefa de pe picior.

22.00   Botched: Melting Mounds & Unlucky Charms

O frumoasă din Sud speră să-și modifice forma neobișnuită sânilor, iar dr Nassif ajută o femeie care crede că are nasul urât.

23.00   Botched: Witchy Whips & Super High Nips

O vrăjitoare rea, dominatoare, vrea ochi sexy de felină, iar un tânăr speră să-și îndrepte nu doar nasul înainte de nuntă.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Khloé Kardashian And Kylie Jenner, RuPaul, Elisha Cuthbert

Khloé Kardashian și Kylie Jenner descoperă noutăți despre viața lor amoroasă, iar superstarul travestit RuPaul are o citire profund șocantă.

01.00   Watch What Happens Live: 23/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   E! True Hollywood Story: Brad Pitt

Provenind dintr-un orășel, Brad Pitt a ajuns cel mai sexy bărbat din lume, emblema Hollywoodului, dar a avut probleme cu abuzul de substanțe.

03.00   Dr 90210: Buying the Fountain of Youth

Urmărim o veterană a chirurgiei plastice, care la 35 de ani și-a făcut deja peste 10 intervenții, și două tinere care abia au pătruns în această lume.

04.00   Dr 90210: If It Ain’t Fixed, Don’t Break It

Multe cupluri se zbat să rămână împreună, la bine și la greu. Uneori, acești oameni își pun pielea în joc, la propriu !

05.00   WAGs: A WAG Wedding

Fetele merg la Cabo San Lucas, la nunta lui Barbie. Olivia rămâne singură, iar Natalie descoperă că Sophia ar putea fi vinovată.

vineri
27 octombrie 2023

06.00   WAGs: WAG Interference

Tia o cunoaște pe fosta iubită a lui Larry, care o acuză pe Nicole că distruge căsnicii. Olivia îl înfruntă pe Marcedes, care a abandonat-o în Cabo.

07.00   I Am Cait: The Great Debate

Cait trebuie să se stăpânească în timpul dezbaterilor Democraților. Femeile vizitează universitatea lui Cait, un colegiu creștin conservator din Iowa.

08.00   I Am Cait: Great Scott!

Când Scott, care nu a mai băut, o vizitează pe Cait, le e greu să găsească o bază comună. Femeile merg la o ceremonie în onoarea persoanelor transgen.

09.00   Reunion Road Trip: It’s a Different World

Distribuția de la „A Different World” are o reuniune specială să discute cum serialul lor a influențat o generație și a schimbat fața televiziunii.

10.00   Reunion Road Trip: Back in Scrubs

Vedetele de la „Stagiarii”se reunesc și deapănă amintiri căutându-l pe Rowdy, cel mai iubit cățel împăiat.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Moons Over Montana

Kim vrea o excursie cu familia la schi, în Montana, dar e foarte clar că atmosfera vacanței din acest an e complet diferită.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: In the Blink of an Eye…

Copiii se întorc acasă ca să se vadă cu Bruce cel pregătit de schimbare. Kris și Kendall pleacă la Paris. Kim are o ultimă speranță pentru o sarcină.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 23/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Celebrity Game Face: People’s Sexiest Man Alive Joins The Show … And No, It’s Not Kevin

Iliza Shlesinger, Boris Kodjoe, Natasha Lyonne și Nick Thune se luptă într-o noapte de distracție și jocuri, găzduită de Kevin Hart.

15.00   Celebrity Prank Wars: Lil Duval V. T.i.

Lil Duval folosește un joc de aruncare cu toporul ca să-l păcălească pe T.I. T.I. transformă pasa din culise a lui Duval într-o explozie.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: Mother Armenia

Kim și Khloé vizitează ținutul strămoșilor lor pentru a-și îndeplini un vis de demult. Kourtney vrea să afle de ce Kylie e atât de distantă.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: It Feels Good to Be Home

Kanye spune „mulțumesc” Armeniei concertând acolo. Kim plănuiește o oprire specială la Ierusalim, pentru a o boteza pe North într-o biserică armeană.

18.00   E! True Hollywood Story: TGIF

Interviuri cu echipa de distribuție și creatorii pun în valoare succesele și luptele din cea mai mare seară din istoria televiziunii: TGIF

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Binge Eating Bachelorette & Drill Sergeant

Crysta a început să mănânce compulsiv, fiind nefericită în relația ei. Un fost pușcaș marin vrea să devină bărbatul care a fost cândva.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Eye of the Tiger & The Other Woman

Rocco e iubitul cuiva, nu luptător, dar, pentru prima oară în viață e gata să urce în ring și să se dezlănțuie, de dragul tatălui său.

21.00   Botched: Oops, I Need Surgery Again

O cântăreață obsedată de anii 2000 vrea să aibă sâni mari. Dr. Dubrow ajută o mamă să-și repare genunchiul după ce aproape și-a pierdut piciorul.

22.00   Botched: Where Are They Now?

Dr Nassif și dr Dubrow află ce s-a întâmplat cu pacienții lor preferați după ce au plecat din biroul lor.

23.00   Botched: Toughest Cases

Dr. Dubrow și dr. Nassif își reamintesc cele mai dificile cazuri de reconstrucție plastică, inclusiv un pacient refuzat de șapte chirurgi.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Stassi Schroeder And Kristen Doute, Johnny Weir, Nancy Grace

Vedetele Vanderpump Rules, Stassi și Kristen, au o citire intensă care îi ajută să rezolve misterele familiei.

01.00   Watch What Happens Live: 24/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   E! True Hollywood Story: Transgender in Hollywood

Interviuri profunde care dezvăluie drumul parcurs de actorii, scriitorii și producătorii trans, de la marginalizare la recunoaștere.

03.00   Dr 90210: Labor of Love

Tema episodului este impactul sarcinii asupra corpului femeii. Dr. Li se întreabă dacă poate suporta ce îi face propriul copil !

04.00   Dr 90210: Model Madness

Un tânăr model vrea să își mărească sânii, sperând într-o carieră mai profitabilă. O actriță aspirantă vrea un implant de bărbie, dar și de încredere.

05.00   WAGs: WAG Interference

Tia o cunoaște pe fosta iubită a lui Larry, care o acuză pe Nicole că distruge căsnicii. Olivia îl înfruntă pe Marcedes, care a abandonat-o în Cabo.

sâmbătă
28 octombrie 2023

06.00   WAGs: Moving on Out

Tyler Henry, mediumul de la Hollywood, face o vizită emoționantă, iar Nicole ia o decizie drastică, ce poate pune capăt relației sale cu Larry.

07.00   Keeping Up with the Kardashians: Close Encounters of the Kardashian Kind

Khloe încearcă să uite de problemele de acasă folosindu-se de excursia cu cortul plănuită de Bruce ca să „vâneze extratereștri”.

08.00   Keeping Up with the Kardashians: Kylie’s Sweet 16

Kylie vrea să-și pregătească aniversarea de 16 ani fără ajutorul lui Kris. Rob discută cu Khloe despre situația lor, iar Kris are grijă de un porc.

09.00   Keeping Up with the Kardashians: Loving and Letting Go

Kris și Bruce trebuie să ia decizii importante legate de viitorul lor. Khloe încă are cu Lamar o relație în schimbare și încearcă să-i facă față.

10.00   Keeping Up with the Kardashians: How to Deal

Khloe e rănită de un interviu cu comentarii negative la adresa ei și a familiei. Kris îl convinge pe Jonathan să facă o călătorie în Sonoma, fără Kim.

11.00   Black Pop: Black Pop: Television

Un serial cu imagini din arhivă despre modul în care americanii de culoare ne-au modelat cultura prin film, televiziune, muzică și comedie.

12.00   Black Pop: Black Pop: Film

Un serial cu imagini din arhivă despre modul în care americanii de culoare ne-au modelat cultura prin film, televiziune, muzică și comedie.

13.00   Mathis Family Matters: Meet The Mathises

Frații și surorile Jade, Greg Jr., Camara și Amir ies noaptea în oraș în timp ce Greg și Linda rămân să îngrijească de scumpii lor nepoți

13.30   Mathis Family Matters: Love, Mathis Style

Linda încearcă să reaprindă scânteia în căsătoria de 36 de ani cu Greg. Frații îl confruntă pe Amir în legătură cu graba lui cu noua prietenă.

14.00   Mathis Family Matters: Up in Your Business

Copiii de pe Coasta de Est încep să caute o casă împreună. Amir și Judge călatoresc la Chicago pentru finala sezonului 23 din „Judge Mathis”.

14.30   Mathis Family Matters: Meet the Parents

Împotriva dorințelor fraților săi, Amir le face cunoștință lui Judge și Linda cu prietena lui, Sally, și o aduce la petrecerea de casă nouă.

15.00   Mathis Family Matters: Mathis Family Campers

Camara planifică pentru familie o excursie cu cortul, iar alter-ego-ul Mama Boss iesela lumină. Gred se enervează când Elliott este ales să gătească.

15.30   Mathis Family Matters: Out, Proud, Mathis

Greg Jr. vrea să calce pe urmele judecătorului și să devină avocat al comunității LGBTQ, dar mai întâi trebuie să dezvăluie publicului că este gay.

16.00   Mathis Family Matters: Shamans and Trolls

Greg Jr. preia conturile de social media ale judecătorului pentru a-l împiedica să răspundă trolilor de pe internet iar Amir vizitează un șaman.

16.30   Mathis Family Matters: Dating Shadey Jadey

Oscilația lui Jade între DC și LA devine și mai intensă atunci când o „flacără romantică” din Est o vizitează și îi cunoaște familia.

17.00   Mathis Family Matters: She Social Graces

Linda și Camara găzduiesc evenimentul She Social, Linda trebuie să își depășească teama de a vorbi în public. Amir încercă să-și impresioneze tatăl.

17.30   Mathis Family Matters: Mathis Family Legacy

Judecătorului i se acordă o stea pe strada Walk of Flame din Hollywood iar familia Mathis se reunește la o petrecere extravagantă în onoarea sa.

18.00   Botched: Not OK from the UK

O pacientă din Marea Britanie cu fund de rață și burtă proeminentă îl silește pe dr Dubrow să facă o revizie în două etape, redându-i corpul.

19.00   Botched: Big Booty Problems

Dr Dubrow îi ridică moralul unei femei și sânii extrem de lăsați, iar o vedetă de pe Internet cere ajutor pentru „probleme mari cu fundulețul”.

20.00   Botched: Boob Greed & Bump Its

O femeie cu patru implanturi în piept apelează la dr Dubrow ca să i le scoată, iar dr Nassif ajută o italiancă să scape de nasul ei gros.

21.00   Botched: Face Misfor-chin

O grefă de piele facială pe care crește păr pubian e o provocare pentru dr Nassif, iar dr Dubrow se ocupă de o dansatoare revenită la operație.

22.00   Botched: Mishaps In Mexico

Dr. Dubrow ajută o soție trădată după o schimbare de look dezastruoasă în Mexic, unde soțul ei i-a spus în secret chirurgului să-i pună implanturi.

23.00   Botched: Swine Flu Over The Cuckoo’s Nest

O femeie are nevoie de dr. Nassif ca să-i repare nasul după ce a fost mâncat de o boală autoimună. O tânără vrea ca dr. Dubrow să-i mărească sânii.

00.00   Botched: London’s Nose Is Falling Down

Dr. Nassif repară colapsul unui nas din cauza cocainei. Dr. Dubrow reface pieptul unui bărbat. Un influencer își dorește cei mai mari sâni din lume.

01.00   Botched: Sep-ear-ation Anxiety

Dr. Nassif reface o ureche. Un superfan vrea un fund mai mare ca o celebritate. Dr. Dubrow ajută la repararea sânilor unei victime a abuzului.

02.00   Secret Societies Of Hollywood: Fads and Fetishes

De la amanți secreți, până la comportamente ieșite de sub control, celebritățile încearcă mereu să-și acopere minciunile și scandalurile.

03.00   Scouted: Cheyann and Gina

Cheyann, frumoasa dintr-un oraș mic, n-are încredere în ea. Gina are trăsături aparte, care o aduc în NYC, dar îi e greu să-și lase familia din Utah.

03.00   Scouted: Lindsay and Amber R.

Educația religioasă a lui Lindsay se bate cap în cap cu caracterul ostentativ al vieții de manechin. Amber trebuie să decidă care-i sunt prioritățile.

04.00   Celebrity Game Face: Ultimate Family Smackdown

Se anunță o confruntare de familie cu Nikki și Julie Glaser, Rita și Elena Ora, Jason Derulo și MOVI3, prezentată de Kevin Hart.

06.00   Celebrity Game Face: Wwe Heavy Weight Takedown

Miz și Maryse, Carmella și Corey Graves și Alexa Bliss și Ryan Cabrera ies din ring pentru o seară de distracție și jocuri, prezentată de Kevin Hart.

duminică
29 octombrie 2023

05.00   Celebrity Game Face: Tiffany Haddish Came To Play. Periodt.

Tiffany Haddish, Bresha Webb, Malin Ackerman, Jack Donnelly și Steelo Brim își aduc talentele de vedete într-o noapte de râsete și competiție.

07.00   Keeping Up with the Kardashians: And All That Jazzzzzzz

Cum Khloe nu se simte bine în casa ei, Rob o invită să se mute la el. Kris e lovită de „microbul Broadway” și începe să ia lecții de canto și dans.

08.00   Keeping Up with the Kardashians: A Surprise Engagement – Part 1

Familia aude că, pentru ziua lui Kim, Kanye pregătește o surpriză. Kris se panichează când află că nu va fi gata la timp casa lui Kim.

09.00   Keeping Up with the Kardashians: A Surprise Engagement – Part 2

Familia se adună în San Francisco, ca să-i facă lui Kim o surpriză de ziua ei, dar adevărata surpriză e momentul când Kanye o cere de soție pe Kim.

10.00   Keeping Up with the Kardashians: 2 Birthdays and a Yard Sale

Kourtney scoate la vânzare lucruri ale familiei. Kendall se pregătește pentru aniversarea ei de 18 ani. Bruce susține că nu-i pasă că vine ziua lui.

11.00   Celebrity Game Face: Real Heavy-hitters Of Hollywood

Jay Pharoah, Bow Wow și David Dobrik își arată latura competitivă într-o noapte de jocuri și provocări, găzduită de Kevin Hart.

12.00   Celebrity Game Face: Chloe And Halle Bury Kevin Under The Sea

Vivica A. Fox, Chloe x Halle și GaTa se scufundă într-o noapte de jocuri și provocări, găzduită de Kevin Hart.

13.00   Nikki Bella Says I Do: Run Away With Me

După o lungă logodnă, Nikki și Arte sunt în sfârșit pregătiți să spună „Da”. Singura problemă este că trebuie să o facă în patru săptămâni.

14.00   Nikki Bella Says I Do: Pole Dancing With the Stars

Locul nunții fiind stabilit, cuplul are o lungă listă de lucruri de făcut în trei săptămâni. Brie și Gleb găzduiesc o petrecere comună în L.A.

15.00   Nikki Bella Says I Do: Adieu Before „I Do”

Tensiunea e mare când Nikki își ia rămas bun de la Artem și Matteo, care pleacă într-o călătorie în Turcia pentru a se reîntâlni cu părinții săi ruși.

16.00   Nikki Bella Says I Do: We’ll Always Have Paris

Familia se reunește la Paris. Fiind foarte încordați, Nikki și Artem trebuie să pună toate cărțile pe masă înainte să meargă la altar.

17.30   Celebrity Beef: Actor Bro Vs Singer Bro

Justin Baldoni și Andy Grammer au de gând să-și rezolve disputele printr-un concurs de gătit pentru loialitate și alianțe, găzduit de Joel McHale.

18.00   Botched: Bunny Boobs & Pooch Patrol

Boss B**** din Kentucky vrea să-și micșoreze sânii de un milion de dolari, iar dr Nassi ajută o femeie care are un soț arătos să-și repare nasul.

19.00   Botched: Jaw Dropping Booberati

Doi amici cu sâni mari vin la consult, iar o pacientă a doctorului Dubrow vrea cu disperare să i se repare un sân care seamănă cu trompa unui elefant.

20.00   Botched: Boobs Dance and a Second Chance

Dr Nassif intră în ringul sălii de operație ca să repare nasul unui boxer. Dr Dubrow readuce la viață sânii morți ai unei femei tinere.

21.00   Botched: Cross-eyed Nips and Cartel Hips

O bombă sexy din echipa serialului Cartel Crew nu-și menține grăsimea din posterior și apelează la dr. Dubrow. Altă pacientă vrea o revizie la sâni.

22.00   Botched: Baby Got Front Butt

O femeie are „fundul în față” după o operație nereușită, un influencer urăște cicatricile de la sâni de pe corpul său „sculptat chirurgical”.

23.00   Botched: Sep-ear-ation Anxiety

Dr. Nassif reface o ureche. Un superfan vrea un fund mai mare ca o celebritate. Dr. Dubrow ajută la repararea sânilor unei victime a abuzului.

00.00   Botched: Mishaps In Mexico

Dr. Dubrow ajută o soție trădată după o schimbare de look dezastruoasă în Mexic, unde soțul ei i-a spus în secret chirurgului să-i pună implanturi.

01.00   Botched: A Scar is Born

O femeie născută cu intestinele în afara corpului are cicatrici. Un imitator cheltuie 1.000.000$ pentru a-și scoate uleiul pentru bebeluși din sâni.

02.00   Secret Societies Of Hollywood: Pursuit of Perfection

De la operații revoluționare la diete periculoase și intervenții divine, dăm la o parte masca să vedem adevărata față din spatele perfecțiunii.

03.00   Scouted: Marissa and Hallie

Descoperită într-un fast food, Marissa nu e sigură că vrea să fie fotomodel la NYC. Hallie, studentă la arte, nu e gata pentru cariera de manechin.

04.00   Scouted: Erin and Alwyn

Atleta celebră Erin încearcă să ducă mai departe tradiția familiei de modeling. Alwyn cea cu zece pe linie descoperă că la modeling nu se tocește.

05.00   Celebrity Game Face: Wwe Heavy Weight Takedown

Miz și Maryse, Carmella și Corey Graves și Alexa Bliss și Ryan Cabrera ies din ring pentru o seară de distracție și jocuri, prezentată de Kevin Hart.

luni
30 octombrie 2023

06.00   Celebrity Game Face: No G.o.a.t.s, Just W.o.a.t.s

Jermaine Fowler, Neal Brennan, Michael Ealy și Khatira Rafiqzada s-au întors pentru revanșă într-o noapte de provocări distractive cu Kevin Hart.

07.00   I Am Cait: Great Scott!

Când Scott, care nu a mai băut, o vizitează pe Cait, le e greu să găsească o bază comună. Femeile merg la o ceremonie în onoarea persoanelor transgen.

08.00   I Am Cait: Guess Who’s Coming to Dinner?

Încercând să-și amelioreze relația, Kris o vizitează pe Cait la New Orleans; dar, când rănile vechi se redeschid, prietenii lui Cait intervin.

09.00   For Real: The Story of Reality TV: Celebs: Just Like Us!?

Familiile Osbourne, Kardashian, Kendra Wilkinson și Danny Bonaduce dezvăluie argumentele pro și contra ale primelor reality-show-uri cu vedete.

10.00   For Real: The Story of Reality TV: Is it Real?

Aflați ce a fost real și ce nu într-unele dintre primele reality-show-uri de succes, când vedetele dezvăluie totul.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Mother Armenia

Kim și Khloé vizitează ținutul strămoșilor lor pentru a-și îndeplini un vis de demult. Kourtney vrea să afle de ce Kylie e atât de distantă.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: It Feels Good to Be Home

Kanye spune „mulțumesc” Armeniei concertând acolo. Kim plănuiește o oprire specială la Ierusalim, pentru a o boteza pe North într-o biserică armeană.

13.00   Celebrity Beef: Good Guy Vs Bad Boy

Ben Higgins și Nick Viall vor să înceteze conflictul printr-un concurs de gătit cu miza cel mai bun burlac găzduit de Joel McHale.

13.30   Watch What Happens Live: 24/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Celebrity Game Face: Jb Smoove Can’t Control His Balls

JB Smoove, Shah Omar, Chris & Jada Paul, Maria Menounos și Sean Waltman își demonstrează talentul într-o seară de provocări distractive cu Kevin Hart.

15.00   Celebrity Beef: Good Cop Vs Bad Cop

Cheryl Hines și Rachel Harris vor să înceteze conflictul printr-un concurs de gătit în stil polițistul bun – polițistul rău găzduit de Joel McHale.

15.30   Celebrity Beef: Big Sister Vs Little Sister

Nikki Bella și Brie Bella își propun să își rezolve conflicltele într-un concurs de gătit între surori, găzduit de Joel McHale.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: Vanity Unfair

Când Caitlyn se destăinuie în primul interviu dat unei reviste, spunând lucruri dureroase pentru membrii familiei, Kim încearcă să repare situația.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: The Last Straw

Comportamentul lui Scott scapă de sub control. El e fotografiat în Franța cu o altă femeie, iar Kourtney nu știe cât de multe îi mai poate tolera.

18.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Eva Longoria, Bobby Brown, JWoww

Bobby Brown începe să plângă atunci când este conectat cu fiica sa.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: Eye of the Tiger & The Other Woman

Rocco e iubitul cuiva, nu luptător, dar, pentru prima oară în viață e gata să urce în ring și să se dezlănțuie, de dragul tatălui său.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Excuse Queen & The Pop Star

Nicole pleacă într-o călătorie salvatoare, pentru a evita diabetul și afecțiunea cardiacă; Alexis speră să-și descopere vedeta Pop Star din sinea sa.

21.00   Botched: Naked and Afraid of Surgery

Un nudist cere sfatul mediculul pentru talia ei supusă la prea multe liposucții, în timp ce o mamă cu sânii distruși își înfruntă frica de anestezie.

22.00   Botched: Wheel of Misfortune

O văduvă care era să moară în timpul recuperării după abdominoplastie, vine la dr. Dubrow pentru a scăpa de ceea ce ea numește „Insula vaginului”.

23.00   Botched: Dog Days Are Over

O mamă caută cu disperare ajutorul lui dr. Nassif după ce un câine i-a mușcat vârful nasului. Regele Fundului Bombat își dorește o talie micro-mini.

00.00   Botched: Baby Got Front Butt

O femeie are „fundul în față” după o operație nereușită, un influencer urăște cicatricile de la sâni de pe corpul său „sculptat chirurgical”.

01.00   Watch What Happens Live: 25/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   Party On: Sardinia

Jacqui și Jonathan Cheban își fac de cap pe plajă cu Elisabetta Canalis, apoi ajung pe un iaht de curse luxos și într-un club fastuos.

02.00   E! True Hollywood Story: Victoria’s Secret

Victoria’s Secret a transformat modelele în moguli, redefinind standardul de frumusețe. Dar pentru unele persoane această fantezie a fost un coșmar.

03.00   Dr 90210: From the Halls of Beverly Hills to Mexico

Dr. Rey ajunge în Mexic cu o organizație caritabilă, ca să facă operații de reconstrucție de care localnicii din satele sărace au mare nevoie.

04.00   Dr 90210: Singers, Surfers, Soul Mates and Sadness

O cântăreață aspirantă îi cere Dr. Nassif să îi îmbunătățească aspectul și funcționarea nasului, dar se teme că operația i-ar putea afecta vocea.

05.00   WAGs: Moving on Out

Tyler Henry, mediumul de la Hollywood, face o vizită emoționantă, iar Nicole ia o decizie drastică, ce poate pune capăt relației sale cu Larry.

marţi
31 octombrie 2023

06.00   WAGs: New Blood

Două lumi se ciocnesc când Autumn le prezintă fetelor câteva soții de fotbaliști LA Rams. Olivia resimte presiunea unei relații de la distanță.

07.00   I Am Cait: Guess Who’s Coming to Dinner?

Încercând să-și amelioreze relația, Kris o vizitează pe Cait la New Orleans; dar, când rănile vechi se redeschid, prietenii lui Cait intervin.

08.00   I Am Cait: Kiss and Make-Up

Evoluția personală a lui Cait e pusă la încercare în timpul excursiei, când vrea să-i ceară iertare fostei soții pentru rolul jucat în divorțul lor.

09.00   For Real: The Story of Reality TV: Is it Real?

Aflați ce a fost real și ce nu într-unele dintre primele reality-show-uri de succes, când vedetele dezvăluie totul.

10.00   For Real: The Story of Reality TV: Addicted to Love

Vedete din anii ’90, Danny Fiance, Catfish, Rock of Love și Temptation Island dezvăluie cum a fost când au căutat dragostea în reality-show-uri.

11.00   Keeping Up with the Kardashians: Vanity Unfair

Când Caitlyn se destăinuie în primul interviu dat unei reviste, spunând lucruri dureroase pentru membrii familiei, Kim încearcă să repare situația.

12.00   Keeping Up with the Kardashians: The Last Straw

Comportamentul lui Scott scapă de sub control. El e fotografiat în Franța cu o altă femeie, iar Kourtney nu știe cât de multe îi mai poate tolera.

13.00   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

13.30   Watch What Happens Live: 25/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

14.00   Celebrity Game Face: Jb Smoove Can’t Control His Balls

JB Smoove, Shah Omar, Chris & Jada Paul, Maria Menounos și Sean Waltman își demonstrează talentul într-o seară de provocări distractive cu Kevin Hart.

15.00   Celebrity Beef: Good Guy Vs Bad Boy

Ben Higgins și Nick Viall vor să înceteze conflictul printr-un concurs de gătit cu miza cel mai bun burlac găzduit de Joel McHale.

15.30   Celebrity Beef: Old School Vs Modern

Caroline Manzo și Dolores Catania vor să își rezolve conflicltele într-un concurs de gătit ediția italiano-americană, găzduit de Joel McHale.

16.00   Keeping Up with the Kardashians: That Was Then This is Now

Kris e încă supărată pentru ce a zis Caitlyn. Fiicele ei trebuie să găsească un mod de-a o susține pe Caitlyn, fiind atente și la ce simte Kris.

17.00   Keeping Up with the Kardashians: The Price You Pay

Kourtney încearcă să găsească un nou echilibru alături de Scott, în timp ce restul familiei se teme că-i va ceda prea ușor.

18.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Mel B, Reza Farahan, Jana Kramer, Tionne ‘T-Boz’ Watkins

Mel B are o citire lacrimogenă cu vedeta formației de hip-hop TLC care a murit, în timp ce Tyler o reconectează pe T-Boz cu Lisa Left Eye Lopez.

19.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Excuse Queen & The Pop Star

Nicole pleacă într-o călătorie salvatoare, pentru a evita diabetul și afecțiunea cardiacă; Alexis speră să-și descopere vedeta Pop Star din sinea sa.

20.00   Revenge Body with Khloé Kardashian: The Odd Couple & The Ex Factor

După suferința cauzată de un bărbat care o înșela, Rebecca vrea să-i arate fostului iubit că nu a deprimat-o și nu i-a distrus încrederea.

21.00   Botched: Musical Nightmares

Un rocker cu colțurile ochilor căzute dorește să revină pe scenă, iar o femeie transsexual este inspirația unei petreceri cu dans pentru medici.

22.00   Botched: Dog Days Are Over

O mamă caută cu disperare ajutorul lui dr. Nassif după ce un câine i-a mușcat vârful nasului. Regele Fundului Bombat își dorește o talie micro-mini.

23.00   Botched: Hot Lava Booty

O operație regretabilă lasă o femeie cu cicatrici și o fesă lipsă, provocându-l pe dr. Dubrow. Un model caută a doua părere pentru sutien intern.

00.00   Hollywood Medium with Tyler Henry: Todd And Julie Chrisley, Patti Stanger, Adrianne Palicki

Scepticul Todd Chrisley izbucnește în plâns în timp ce trece de la sceptic la credincios în timpul unei citiri emoționante și revelatoare cu Tyler.

01.00   Watch What Happens Live: 26/10/2023

Gazda Andy Cohen discută despre evenimentele din cultura pop cu invitații și spectatorii.

01.30   E! News

Urmărește E! ca să ai parte de cele mai noi știri despre celebrități, divertisment și zvonuri despre vedete!

02.00   E! True Hollywood Story: Horror Movies: Cursed or Coincidence?

Filmele horror sunt o mare afacere. Dar, aducând pe platou decese, evenimente inexplicabile și frici supranaturale, Hollywoodul sfidează soarta?

03.00   Dr 90210: Action!

O mamă devotată își face timp în programul ei încărcat de manager al celor trei copii-actori ai săi și apelează la Dr. Li pentru chirurgie cosmetică.

04.00   Dr 90210: New Beginnings and New Horizons – Part Three

O striperiță discută cu Dr. Aiello despre o carieră ca infirmieră în schimbul dublelor implanturi F, iar Dr. Rey face o labioplastie unei angajate.

05.00   WAGs: New Blood

Două lumi se ciocnesc când Autumn le prezintă fetelor câteva soții de fotbaliști LA Rams. Olivia resimte presiunea unei relații de la distanță.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.