O nouă serie de interviuri revelatoare cu personalităţi ale scenei publice româneşti începe pe 10 septembrie, la Kanal D, odată cu lansarea noului sezon “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Emisiunea vine în continuare cu dezvaluiri în premieră, la fiecare ediţie, şi este pregatită să îi suprindă pe telespectatori cu cele mai intense şi neaşteptate confesiuni ale invitatilor lui Denise Rifai.

 

 

I-am obişnuit pe telespectatori cu o anumită ţinută a acestor interviuri, emisiunea este un produs media premium şi asta ne dorim să oferim în continuare şi în acest nou sezon. Îi invit pe telespectatori să fie în continuare alături de noi, de asemenea, le mulţumesc pentru feedback-ul atât de frumos şi de încurajator, primit încă de la lansarea formatului. Le mulţumesc şi invitatilor mei pentru încredere, pentru faptul că vin în faţa milioanelor de oameni pentru a-şi spune povestea şi a clarifica anumite lucruri care au ţinut primele pagini ale ziarelor”, a spus Denise Rifai.

 

 

“40 de intrebări cu Denise Rifai” aduce în faţa publicului interviuri maraton, prin intermediul cărora telespectatorii descoperă noi perspective asupra invitaţilor din platoul emisiunii. Abordarea editorială indrazneaţă, documentarea minuţioasă, care acoperă chiar şi decenii din viata celor care trec pragul emisiunii, emoţia intensă, inerentă momentelor dezvaluirilor sunt cateva dintre ingredintele cheie ale unui format care a suprins piaţa media din România încă de la lansare.

Nu pierdeţi, un nou sezon “40 de intrebari cu Denise Rifai”, din 10 septembrie,  la Kanal D! Emisiunea va putea fi urmarită în fiecare duminică, de la ora 22:00, la Kanal D.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.