Este vremea pentru istorie! Este momentul pentru campioana en-titre să continue în grupele unei competiții europene. Iar Farul este tot mai aproape de acea clipă, după ce a câștigat meciul tur cu scorul de 2-1. Echipa condusă de Gheorghe Hagi va juca contra celor de la HJK Helskinki, joi, 31 septembrie,  de la ora 19:00, în direct pe PRO ARENA și VOYO!

Anul trecut, la finalul stagiunii 2022 – 2023, Farul Constanța a reușit o victorie impresionantă în liga internă, când a câștigat titlul de campioană a României, pentru a doua oară în istorie și prima sub această denumire a clubului. De cealaltă parte, HJK Helsinki, echipă care activează în prima ligă finlandeză, este în acest moment pe primul loc în clasament, după 21 de etape.

În meciul tur, echipa românească a reușit o revenire importantă, după ce a fost condusă cu 1-0, câștigând cu 2-1 pe teren propriu și având acum prima șansă la calificare.

Meciul transmis live va fi comentat de Cristi Pintea și Ion Alexandru, iar toți cei de acasă se vor putea bucura pe PRO ARENA și VOYO de șansa echipei românești de a ajunge în grupele competiției Conference League.

Ciprian Marica, acționar al clubului din Constanța, este încrezător în puterea echipei și speră să aibă parte de o calificare de neuitat: ”Înseamnă o performanță istorică pentru club, acești băieți vor intra în istorie. Din punct de vedere financiar, ne-ar da posibilitatea să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă”.

Am avut ocazia să comentez victoria din meciul tur și acum aș putea asista din aceeași postură la calificarea echipei. Îmi doresc să avem ce să sărbătorim după 90 de minute. Ar fi o performanță incredibilă dacă Farul ajunge în grupele unei competiții europene după ce a reușit să câștige și titlul în sezonul trecut. Sper să trăim împreună bucuria unei calificări și să urmărim, din toamnă, Farul și meciurile din Conference League la PRO TV, PRO Arena și VOYO. Hai Farul! Hai România!”, declară Cristi Pintea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.