Bianca Tilici, cunoscută pentru abilitatea sa de a transmite emoții puternice prin vocea sa distinctă, este o artistă Pop-Dance și Electronic. Într-o industrie a muzicii în continuă schimbare, Bianca reușește să se remarce prin piese originale, atrăgând atenția atât a publicului larg, cât și a producătorilor din industrie.

 

“Este o piesă care a luat naștere într-un camp de songwriting și care, după audierea instrumentarului, hook-ul a venit instant. M-am transpus în filmul piesei și am venit cu ideea imediat. Subiectul piesei este muzica în sine, care este precum o dependență, te menține pe ringul de dans ore în șir. Chiar și atunci când ești obosit și ai vrea sa pleci acasă, dacă auzi piesa ta preferată, imediat te umpli de energie și mai rămâi puțin pe ringul de dans pentru a te bucura de muzică. Emoția asta am vrut să o transmit prin piesa “The floor” și sper să ajungă piesa care să-ți dea un vibe bun și să te facă să dansezi în continuare.” a declarat Bianca Tilici.

 

 

Cu un istoric impresionant de hituri care au strâns milioane de stream-uri pe platformele YouTube și Spotify, Bianca Tilici este prezentă în numeroase playlisturi muzicale internaționale. Piesele sale, precum „In the Nick of Time” (NUBLANC x Bianca Tilici), „Never Mind” (Ikarus x Bianca Tilici) și „Coming Home” (GORISCK x Bianca Tilici), au fost ascultate de oameni din întreaga lume  și au demonstrat abilitatea sa de a se adapta la diverse stiluri muzicale.

Atât piesa, cât și videoclipul, au un element de surpriză: misterul din jurul artistului Forever Friday.  „Nu am nimic de ascuns și acest lucru nu se datorează timidității mele. Sunt un om simplu, cu părțile mele bune și rele, cu cele obișnuite, dar și cele excentrice. Pentru mine, muzica este punctul central de interes al acestui proiect, ea călătorește în întreaga lume și eu sunt doar mesagerul. Iubesc să creez muzică și ador petrecerile, acestea sunt cele două lucruri pe care lumea ar trebui să le știe despre mine”, a declarat Forever Friday.

 

Forever Friday este un proiect muzical internațional ce a prins viață în august 2023. Artistul preferă să rămână anonim pentru a pune accentul pe muzica sa, fără a primi judecăți sau comentarii legate de viața personală sau de alte aspecte care ar putea pune muzica pe un plan secundar.

 

După un remix reușit al piesei „Toca Toca”, hitul mondial de la Fly Project care a devenit viral din nou în acest an, prima colaborare a lui Forever Friday în România este cu Bianca Tilici, o artistă nouă și foarte talentată, care a venit cu o piesă plină de dinamism și energie, care l-a inspirat.

 

„The Floor” este disponibilă pe principalele platformele de streaming muzical. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.