Otilia a dezvăluit, în exclusivitate, cum a fost cerută în căsătorie: “Mă așteptam să se întâmple asta, dar nu știam că o să fie chiar de aniversarea noastră de un an. Cererea a avut loc în Turcia, locul în care ne-am cunoscut.”

 


Artista a povestit că momentul în care a spus “DA” a fost perfect, nefiind mai sigură în viața ei de o decizie. De asemenea, inelul cu safir și diamante care i-a fost pus pe deget la cererea în căsătorie are o însemnătate specială: artista a admirat dintotdeauna inelul sultanei Hurrem, dar și-l imagina cu piatra de safir a inelului Prințesei Diana. Iubitul ei a reușit să facă la comandă un inel care să aducă la viață visul Otiliei, combinând cele două idei într-o bijuterie spectaculoasă.

 

Otilia Bilionera a fost felicitată de comunitatea ei numeroasă de fani, postarea prin care a anunțat logodna strângând peste 10.000 de aprecieri în primele ore. Cântăreața, proaspăt logodită, anunță fanii că o să fie o perioadă aglomerată pentru ea. Pe lângă concertele pe care le are, urmează și o lansare inedită: piesa “Otro Tagro” feat Jay Maly va fi lansată pe 24 august, melodie la care a lucrat alături de Costi Ioniță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.