Sezonul doi al serialului captivant de călătorie, Prieteni fantastici, prezentat de James și Oliver Phelps, alias gemenii Weasley din seria Harry Potter, este acum pe HBO Max.

James și Oliver Phelps, actorii care au jucat rolurile gemenilor Fred și George Weasley în filmele Harry Potter, se întorc cu sezonul doi din Prieteni fantastici. Cei doi pornesc în diverse aventuri alături de prietenii lor, iar în sezonul doi îi vor avea invitați pe Alfie Enoch (Dean Thomas în Harry Potter), Mark Williams (Arthur Weasley în Harry Potter), Natalie Tena (Nymphadora Tonks în Harry Potter, Osha în Game of Thrones), Alfie Allen (Theon Greyjoy în Game of Thrones) și mulți alții. Sezonul doi din Prieteni fantastici este disponibil de astăzi pe HBO Max.

James Phelps spune: „Prieteni fantastici a fost ideea lui Oliver. Dar am descoperit rapid că prietenii noștri, care ni s-au alăturat pentru primul sezon, au susținut ideea pe deplin. Întotdeauna ne-am dorit ca ei să contribuie la activitățile și locurile în care mergeam. Am învățat de la început că poate să fi mult mai distractiv să alegi să faci ceva ce își dorește un prieten, nu neapărat ce aveai tu pe listă, e ceva neașteptat. Acum spun asta oricui: atunci când călătoriți, încercați ceva ce nu ați face în mod normal.

Oliver Phelps continuă: „Călătoriile sunt o pasiune pentru noi de mult timp. Iar faptul că am putut să facem Prieteni fantastici a fost o experiență extraordinară. Să vezi lumea alături de fratele tău și prieteni… este o combinație perfectă. Un lucru pe care ni l-am dorit întotdeauna a fost ca publicul să simtă că sunt în această călătorie alături de noi. Nu am vrut să arătăm doar părțile frumoase ale călătoriei, ci să includem și părțile pe care oamenii le pot uita – plecările dis-de-dimineață, zilele interminabile, momentele în care nu știi unde te afli – totul este acolo.

Filmat în locuri incredibile, inclusiv Turcia, Alpii elvețieni, Singapore, Australia, Florida în SUA, Chile și Patagonia, sezonul doi din Prieteni fantastici îi urmărește pe gemeni și pe invitații lor speciali în aventuri pline de adrenalină, cum ar fi cățăratul pe gheață, snowmobilul și vânătoarea de fantome.

Prieteni fantastici este produs și regizat de Daniel Sharp, nominalizat la premiile Emmy (Billy & Dom Eat The World; The Frontier; Vikings: The Rise and Fall) și Agata Pieczynska (For the Love of the Game; Prince Harry in Africa), iar producători executivi sunt James Phelps, Oliver Phelps, Martin Blencowe și Daniel Sharp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.