Aveți în fața voastră o colaborare care va rămâne în memoria hip-hop-ului românesc și nu numai, datorită flow-urilor ireproșabile ale celor trei nume grele care tronează pe piesa “Bands”: Drei, Killa Fonic și Rick Ross. Cu o atitudine gangsta și versuri pe măsură, cei trei cântă despre fascinația pentru feminin și despre dependența de aceasta, fiind superioară milioanelor din cont. Deși vin din colțuri diferite ale lumii, cei trei s-au regăsit în propriile experiențe ale celuilalt și s-au unit nu doar prin muzica, ci și cultura, care de zeci de ani unește glasuri și suflete: hip-hop.

Creditele pentru “Bands” merg către Drei, Killa Fonic, Rick Ross, Emmanuel Christiano Jacinthe și Cosmin Cătălin Motea. Producția a fost realizată de Diny, iar mix-masterul de IRKO. Piesa vine însoțită de un videoclip, regizat de frații Stan (Richard și Claudiu), care se reunesc după 6 ani – pentru o colaborare uluitoare. Richard, stabilit în prezent în Los Angeles, este foarte apreciat de către legendele hip-hop-ului american, în timp ce Claudiu a evoluat în carieră ca regizor respectat de seriale și documentare. Videoclipul a fost filmat în trei orașe emblematice: Miami, Los Angeles și București. 

,,Cei 10 ani petrecuți în L.A. m-au format atât ca om, cât și ca artist și sper ca influența orașului să se resimtă și în muzica mea. Mă bucur că la întoarcerea mea am cunoscut artiști precum Killa Fonic și că am reușit să ne conectăm muzical, iar Rick Ross este deja un tovarăș vechi, cu care mă simt onorat să colaborez.” ne spune Drei.

,,Eu și Drei suntem din același oraș. Știam unul de celălalt, dar ne-am conectat prin Undefined Business, un prieten comun artist grafic, și el tot din Ploiești. Am intrat în studio, am intrat pe piesa lui Drei cu Rick Ross și am mai făcut și alte piese împreună. M-am îndrăgostit de instrumental și m-am simțit ca atunci când am scris pentru <<Miami Bici>>, doar că de data asta conexiunea cu Miami și California a fost directă. Pot să adaug că am avut onoarea să-mi aud vocea mixată și masterizată de IRKO, un inginer de sunet imens din SUA, care lucrează cu unele dintre cele mai celebre nume din hip hop-ul internațional. Clipul a fost filmat de Claudiu Stan și montat de fratele său Richard Stan, cu care nu am mai lucrat până acum, dar a fost o experiență inedită.” ne spune Killa Fonic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.