Tujamo este un nume de referință în scena muzicii electronice, un DJ și producător cu o dominație de 8 ani în Topul 100 al revistei DJ Mag, ocupând în prezent locul #35. Apreciat internațional pentru sunetele sale electro-house, talentatul producător a fost desemnat cel mai bine vândut artist în genul electro house pe Beatport în 2019, continuând să impresioneze cu producții magistrale de atunci. Anul 2023 s-a dovedit a fi un an de succes pentru Tujamo, atât ca DJ, cât și ca producător, maestrul german lansând o serie de piese noi la prestigioasa casă de discuri Spinnin și acum Smash The House, și a pornit în prima etapă a turneului său Energy, aducând show-urile sale pline de energie fanilor săi din întreaga lume.


Se alătură acestui trio talentat DJ-ul, producătorul și compozitorul britanico-olandez, Azteck, care a cunoscut o ascensiune meteorică în scena muzicii dance. După o carieră de ghostwriting în spatele scenei, Azteck a explodat în industrie ca lider al propriilor producții în 2020, și de atunci a reușit să adune o serie de hituri alături de unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală, printre care Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren și Timmy Trumpet. În acest an, Azteck a lansat colaborări impresionante, inclusiv „Not Alone” cu Don Diablo și, cel mai recent, „Anybody Out There” cu Alex Hepburn și Hardwell. Cu încă o serie de performanțe prolifice programate pentru această vară, pare că abia începe să-și arate adevăratul potențial.

Completând acest minunat trio se află artista premiată, INNA, care s-a impus ca una dintre cele mai căutate voci din muzica dance, colaborând cu artiști precum R3HAB, Alok, Sofi Tukker, Timmy Trumpet și mulți alții. Vocalista româncă a stabilit recorduri internaționale când muzica ei a depășit impresionanta cifră de 10 miliarde de stream-uri anul trecut, atingând un nou vârf cu unul dintre succesele sale recente, anume atingerea a 11 milioane de ascultători lunar pe Spotify. Cu 8 albume de studio și numeroase concerte în întreaga lume, regina muzicii dance s-a dovedit a fi un maestru creativ și o adevărată artistă. Recentul ei single, „Rock My Body”, cu R3HAB, a urcat în topurile din întreaga lume și a acumulat peste 32 de milioane de ascultări, iar „Freak” pare să urmeze aceeași cale de succes și a primit deja aprecieri, după ce a surprins cu o interpretare surpriză alături de Tujamo pentru setul său la prestigiosul festival Neversea.

Nu uita să asculți noul single „Freak” al lui Tujamo, Azteck și INNA, disponibil exclusiv pe Smash The House.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.