Warner Bros. Pictures și CMC Pictures aduc în cinematografe continuarea blockbuster-ului cu Jason Statham, MEG 2: Confruntare în Adâncuri. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment și va avea premiera pe marile ecrane din 4 august 2023.

 

Pregătește-te pentru adrenalina supremă în această vară în MEG 2: Confruntare în Adâncuri, o experiență la superlativ, plină de senzații tari, care duce blockbuster-ul din 2018 și acțiunea la noi înălțimi și adâncimi unde se ascund megalodoni mai mari decât știai că au existat! Scufundă-te în apele neexplorate cu Jason Statham și simbolul filmelor de acțiune Wu Jing, în timp ce conduc o echipă de cercetare îndrăzneață într-o scufundare în care explorează cele mai adânci zone ale oceanului. Călătoria lor se transformă într-un haos de neconceput când o operațiune de minerit le amenință misiunea și îi forțează într-o luptă pentru supraviețuire cu mize mari. Confruntați cu colosalii megalodoni și cu necruțătorii jefuitori ai mediului, eroii noștri trebuie să depășească din toate punctele de vedere pradătorii fără milă într-o cursă zguduitoare contracronometru.

Warner Bros. Pictures și CMC Pictures prezintă MEG 2: Confruntare în Adâncuri cu Statham și Jing în fruntea unei distribuții de excepție care include și actorii Sophia Cai („The Meg”), Page Kennedy („The Meg”), Sergio Peris-Mencheta („Rambo: Last Blood”), Skyler Samuels („The Gifted”), Sienna Guillory („Filme Resident Evil”) și Cliff Curtis („Franciza Avatar”).

 

MEG 2: Confruntare în Adâncuri este regizat de Ben Wheatley („In the Earth”, „Free Fire”), după un scenariu de Jon Hoeber și Erich Hoeber („The Meg”, „Transformers: Rise of the Beasts”) și Dean Georgaris („The Meg”, „Lara Croft: Toom Raider – Cradle of Life”) și o poveste ecranizată de Dean Georgaris și Jon Hoeber și Erich Hoeber, bazată pe romanul „The Trench” de Steve Alten. Filmul este produs de Lorenzo di Bonaventura („The Meg”, „Bumblebee”) și Belle Avery („The Meg”, „Before the Devil Knows You’re Dead”), iar producătorii executivi sunt Jason Statham, Cate Adams, Ruigang Li, Catherine Xujun Ying, Wu Jing, E. Bennett Walsh, Erik Howsam, Randy Greenberg și Gerald R. Molen.

 

Regizorului Wheatley i se alătură în spatele camerei directorul de fotografie Haris Zambarloukous („Belfast”, „Murder on the Orient Express”), designerul de producție, Chris Lowe („The Grey Man”, „No Time to Die”) și editorul Jonathan Amos („Baby Driver”, „Paddington 2”). Supraveghetorul efectelor vizuale este Pete Bebb („Fantastic Beasts and Where to Find Them”, „Inception”), iar designerul de costume este Lindsay Pugh („The Matrix Resurrections”, „Krypton”). Muzica este creată de Harry Gregson-Williams („The Meg”, „The Martian”).

 

Warner Bros. Pictures și CMC Pictures prezintă, în asociere cu DF Pictures, o producție di Bonaventura/ Apelles Entertainment Inc., un film de Ben Wheatley, MEG 2: Confruntare în Adâncuri. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment și va putea fi vizionat exclusiv în cinematografe din 4 august 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.