Cum arată daily line-up-ul pentru a doua ediție We Love Music Festival !

Pe 18, 19 și 20 August, Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea va fi luat cu asalt de artiști memorabili, care au făcut istorie, dar și de artiști care acum rup toate topurile muzicale.

Organizatorii celei de-a doua ediții We Love Music Festival, în frunte cu Marius Chină de la Sprint Music, au anunțat azi programul pentru cele 3 zile pline de festival, iar daily line-up-ul celui mai așteptat eveniment de la Râmnicu Vâlcea arată cam așa:

Pe 18 August, Thomas Anders de la Modern Talking este cap de afiș, urmat de Snap!, East 17, Faydee, Pepe, Akcent și Mario Joy, iar MC Dylma&Papa M vor fi responsabili pentru un Retro Party de zile mari.

Seara de 19 August va începe pe acordurile lui Willy William, vor urma apoi La Bouche, Mr.President, Connect-R, DJ Project&Ioana Ignat, Johny Romano, Shift, N&D, Simona

Nae, iar DJ Dark&Mentol se vor ocupa de un Epic Night Party.

Pe 20 August, cea de-a doua ediție We Love Music Festival începe cu S.T.S.B. A..K.A. Fun Factory, L.A., Holograf, Fab Morvan A.K.A. Milly Vanilly, Corina, Cappella, Alb Negru, What’s UP, iar atmosfera incendiară de final de festival va fi asigurată pentru Last Night Party de DJ Professor.

Ambasadorii și prezentatorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit, Liana Stanciu și NiCK nnd.

20.000 de participanți au fost la prima ediție We Love Music Festival

Prima ediție We Love Music Festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia.

Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project și mulți alții au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie de nedescris în cuvinte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.