În România, Discovery Channel a pregătit mai multe emisiuni dedicate 100% rechinilor și lumii lor. Printre premierele din acest an se numără Rechinii din abis: Lumi noi și stranii, Monstrul cu cap-de-ciocan: Instincte ucigașe și Marele alb contra megalodon.

Rechinii din abis: Lumi noi și stranii – În Africa de Sud există un punct de atracție pentru rechinii neobișnuiți, care au comportamente bizare și înfățișări neobișnuite, ca din alte lumi. Biologul Forrest Galante, specialist în biologie sălbatică, explorează păduri de alge uimitoare și adâncuri oceanice nemaivăzute până acum de oameni, pentru a studia aceste creaturi extraordinare.

Monstrul cu cap-de-ciocan: Instincte ucigașe – Dr. Tristan Guttridge crede că rechinii ciocan pot ajunge la dimensiuni monstruoase prin vânarea altor specii de rechini. Singura modalitate de a demonstra teoria sa este de a obține mostre de țesut de la unii dintre cei mai mari rechini de pe planetă.

Marele alb contra megalodon – Meg, un rechin masiv care măsoară 15 metri și cântărește 60 de tone, a fost odată temut ca fiind cel mai înfricosător prădător. Putea devora o balenă ucigasă fără efort, dar noi dovezi sugerează că vărul său, marele rechin alb, ar fi putut fi cauza dispariției sale.

După Shark Week, publicul îl poate vedea pe Jason Momoa în „Aquaman și Regatul pierdut„, care va avea premiera în cinematografe în luna decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.