Cel mai iubit şi accesibil quiz show are, începand de astăzi, aplicaţie captivantă pentru iubitorii jocurilor cu şi despre cuvinte. Cei care preferă jocurile inteligente şi relaxante se vor putea bucura de o experienţă reconfortantă, în orice moment al zilei, cu “Jocul cuvintelor”, de aceasta dată pe telefonul mobil!

 

Aplicaţia oficială a show-ului este disponibilă în App Store (JoculCuvintelorKanalD) şi Google Play (Jocul Cuvintelor), şi are o interfaţă care le permite fanilor jocului să trăiască emoţiile jocului, să ceară litere sau indicii, şi să simtă bucuria de a oferi răspunsurile corecte ca şi când s-ar afla în platoul emisiunii, în faţa definiţiilor enunţate de Dan Negru.

 

Creierul e obişnuit să funcţioneze pe orice ecrane, indiferent de generaţii. De asta aducem aplicaţia <Jocul cuvintelor>, o aplicaţie pentru oameni inteligenţi”, a spus Dan Negru.

 

Aplicaţia este gratuită şi proiectată pentru a stimula abilităţile lingvistice, inteligenţa, dar şi pentru a oferi o experienţa distractivă pentru utilizatorii de toate vârstele.

 

Descarcă aplicaţia şi fii parte din fenomenul care a cucerit România: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”!  Aplicaţia poate fi downladata pe mobil, accesand urmatorul link https://apps.kanald.ro/install-jocul-cuvintelor

 

 

1 COMENTARIU

  1. Mult Stimate Domn DAN NEGRU,

    De 3 ori, am intrat pe „Google ” sa gasesc, nu Mobilul, ci Adresa de E-mail a Dlui DAN NEGRU, ca sa-l binecuvantez si sa-i spun cat mult BINE imi fac Emisiunile D-sale si cat de mult il pretuiesc si-i sunt recunoscatoare!!!

    In Seara asta, de 2 ore, iarasi am intrat, si Har Domnului ca am gasit spatiul acesta, pentru a putea comenta si in care imi pot scrie impresiile!

    Dle Dan Negru, sunt „O EXPIRATA”, de 76 de ani, prof.univ.dr., care „a pastorit <>” 5 ani, Filologie+3 ani la Sc.Generala+39 de ani, la „Facultatea de Litere”!!!
    Nu mi-am scris Numele real, intrucat nu-mi fac publicitate, desi sunt extrem de cunoscuta si prin „Cartile & Manualele” mele, ajutand enorm Elevii, Studentii, Profesorii, precum si alti Romani, pentru ca ma ocup, si de „Ortografia si Punctuatia LR”, carele pot fi de folos, si compatriotilor mei netitrati !

    Domnule Dan Negru, in primul rand, un tip uman ca Dvs., putea sa fie stralucit, si ca Psiholog, facand Pacientii sa devina „optimisti” si „exuberanti”, dar si ca ACTOR, cata vreme Emisiunea Dvs., ne si distreaza, prin stradania Dvs., motivata, de a-i ajuta pe Concurenti!
    Am stat,ma mir si ma razmir, cate cunostinte puteti poseda, ca sa dati detalii din atatea sfere semantice – si uzuale, si de specialitate – !
    Sunteti „un fenomen” stralucit, benefic si tamaduitor, mai ales al persoanelor din „Iarna Vietii”, deoarece eu, de cand va urmaresc fara a pierde vreo Emisiune, n-am mai luat „SEDATIF PC” sau „Magnevie Express”, ci dorm ca un Prunc dupa Baita!

    Din alt pdv, fara a exagera, va spun ca sunt – seara de seara- , foarte bogata, pierzand numai cuvinte, care vizeaza „Tehnologia” avansata!Ating, si 7000 lei!
    Mi s-a spus, cand va laudam Amicelor, ca „E normal ca eu, specialista <> sa jonglez cu „Vocabularul”, insa eu adaug, si faptul ca am o varsta si, e normal sa fi auzit destule, la Viata mea, in acest sens, sprijinindu-ma prezntarea ireprosabila a „Pensionarilor”, la Emisiunea Dvs., comparativ cu „Studentii”!

    Daca mai concureaza, si vreo Doamna Invatatoare sau Profesoara de LR, chiar Pensionara, acestea stiu ca un cuvant are „Familie de cuvinte”, ca exista „Derivare”, „Compunere”, „Sinonimie”, „Omonimie”, „Polisemantism” etc. si atunci, e normal sa se descurce!

    Grija mea mare este ca eu & altii ca mine, nefiind performanti in Tehnologie, ne e teama ca se va termina la TV, acesta superba Emisiune, „datatoare de AER si VIATA pentru noi”!

    Dle DAN NEGRU, sunteti „genial” si un minunat „specialist” tamaduitor, reusind „sa umpleti <> al Romanilor batrani, suferinzi si disperati de cate se intampla in RO si in Lume!

    Sa va dea bunul Dumnezeu multa Sanatate, Putere de munca si Impliniri, alaturi de superba Dvs. Familie!
    Fiti Bineecuvantati!
    Amin!

    Cu aleasa Pretuire si profunda Recunostinta,
    Nora Ivanescu
    prof.univ.dr.
    Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.