Virginia Rogin revine pe micile ecrane şi se alătură distribuţiei comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1. Alături de ea, telespectatorii o vor putea urmări şi pe tânăra actriţă Julia Marcan, cunoscută publicului din serialul Sacrificiul şi producţiile 5Gang, The Power sau Backdraft 2.
De peste patru decenii, Virginia Rogin îşi încântă publicul cu personaje pe cât de diverse, pe atât de actuale. Absolventă a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică la clasa prof.univ. Dem Rădulescu, actriţa a putut fi urmărită de-a lungul carierei în numeroase filme, piese de teatru, dar şi seriale româneşti semnate de către Ruxandra Ion, care s-au bucurat de un succes răsunător.
În serialul romance de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, telespectatorii o vor putea urmări pe Virgina Rogin în rolul Elisabetei Pop, cea care după dispariţia soţului său, cunoscutul arhitect Iosif Pop, rămâne vocea autoritară a familiei Pop. Cultă şi rafinată, curator de artă, Elisabeta şi-a crescut cei doi copii, pe Sergiu (Mihai Călin) şi Mircea (Claudiu Bleonţ), în acest spirit, însă aceştia i-au scăpat din mână după căsătorie. O femeie cu principii morale solide şi cu puterea de a le impune şi celor din jurul ei, Elisabeta este cea care va face tot ce îi va sta în putinţă pentru a se asigura că ultima dorinţă a soţului său va fi respectată de întreaga familie.
„Sunt foarte încântată să mă alătur unui alt proiect marca Ruxandra Ion, într-un rol cu totul nou pentru mine, dar şi pentru dumneavoastră. Spun asta pentru că de această dată voi juca un personaj pozitiv, cu care îmi doresc să îi suprind pe cei care ne vor urmări din toamnă, la Antena 1!”, dezvăluie Virginia Rogin.
Tot atunci revine pe tv şi micuţa actriţă Julia Marcan, pe care telespectatorii au avut ocazia să o urmărească în serialul Sacrificiul, de la Antena 1, dar şi în producţiile 5Gang, The Power sau Backdraft 2. În comendia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, Julia o va interpreta pe Lara Pop, fiica Luminiţei (Anca Androne) şi a lui Mircea (Claudiu Bleonţ) şi nepoata Elisabetei (Virginia Rogin). La doar 15 ani, Lara este o fată inteligentă şi muncitoare, singura, de altfel, căreia bunicul i-a lăsat ceva.
„Am primit cu mare bucurie vestea ca voi face parte din cea mai nouă producţie a doamnei Ruxandra Ion. Desi proiectul este nou, cu o echipă nouă, tânără şi foarte talentată, am acelaşi sentiment de căldură ca şi atunci când am jucat pentru serialul Sacrificiul. Despre Lara pot spune că este o adolescentă inteligentă, carismatică şi foarte încrezătoare în forţele proprii. De multe ori chiar dă dovadă de mai multă maturitate şi înţelepciune decât fratele ei mai mare. Rămâne o surpriză relaţionarea Larei cu ceilalţi. Abia aştept să o cunoaşteţi mai bine!”, mărturiseşte Julia Marcan.
Distribuția serialului este una de excepție și va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.