Cinci luni în cel mai puternic și mai dur format de televiziune din lume. Asta au avut în gând, concurenții Survivor România 2023 când au acceptat provocarea de a lăsa totul în urmă și de a pleca în Republica Dominicană. De-a lungul sezonului, 30 de concurenți au intrat în show și au demonstrat că imposibilul nu există și că ei pot face față la orice probă și la orice moment dificil.

Odată cu ieșirea din show, viața lor a trebuit reluată, însă a apărut o întrebare: erau pregătiți să o ia de la capăt? Chiar la această întrebare va răspunde formatul exclusiv, Survivor: dincolo de insulă, care este de astăzi disponibil pe VOYO! În fiecare săptămână, lunea și joia, abonații platformei vor beneficia de episoade noi în care vor vedea cum revin la cotidian cei care au reușit să treacă de etapa Unfiicării.

Prima ediție care este disponibilă începând de astăzi surprinde un moment emoționant: revederea concurenților, din tribul Faimoșilor și al Războinicilor, care au părăsit Survivor înainte de Unificare. Deși la prima vedere acestora ar fi trebuit să le fie mai ușor, se pare că nu a fost deloc așa! S-a operat Sebastian? Cum i-a fost lui Eduard Gogulescu să revină acasă după accidentarea care nu i-a permis să testeze cu adevărat probele? Ce simt Andrei Neagu, Codruța, Crina Abrudan sau Ada Dumitru după ce emisia s-a încheiat pentru ei? Toate sunt întrebări care-și vor găsi răspunsul!

Nu va lipsi de la întâlnirea lor nici Daniel Pavel, chiar din Republica Dominicană, cu un mesaj surprinzător: ”Dragilor, v-ați adunat și sunt extrem de fericit să fiu alături de voi! Vă unificați într-un izvor de amintiri. Am pentru voi o nouă provocare… poartă forma unei recompense”. Ce le-a pregătit? Puteți descoperi doar pe VOYO!

Începând de joi, fiecare episod va urmări atât primele ore ale concurenților de după Consiliul de Eliminare, cât și trăirile acestora după ce vor ajunge acasă! Remus este cel care va da startul, așa că nu ratați singurul show care arată cum e viața… dincolo de insulă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.