„Alerg” este al doilea single de pe viitorul album de studio, ce urmează a fi lansat de către Melting Dice în toamna lui 2023. Piesa vorbește despre relația tată-fiu, despre permisiunile oferite într-o astfel de relație și despre temerile transmise de la o generație la alta. Este disponibilă pentru streaming și download pe toate platformele de distribuție digitală.

 

Melting Dice – Alerg

https://lnk.to/alerg

 

Tot ceea ce nu am putut și nu pot să-i spun tatălui meu am pus în această piesă, am criptat mesajul suficient de mult, ca el să nu fie înțeles atunci când tata ajunge la câte un concert de-al nostru. Muzica m-a ajutat încă o dată să spun ce am de spus și să transpun gândurile în sunete pentru a le auzi din exterior și a le controla mai bine volumul’ declară Bogdan Cotirță, solistul trupei.

 

Muzica și versurile sunt scrise de Bogdan Cotirta Gruicin, mixul și master-ul sunt semnate de Dan Georgescu, iar înregistrările s-au făcut la studioul Muzicon.hub de către Mihai Bele. Producția muzicală este semnată de Cristi Paroș.

 

Despre Melting Dice

Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice.

În 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promovare. Materialul contine zece piese, compozitii proprii ale trupei, compuse in perioada 2014 – 2016. Cel de-al doilea material de studio, EP-ul „Mat deschis” a fost lansat la sfârșitul anului 2020 și este un material muzical de tranziție între sound-ul de pe primul album și cel la care se lucrează în prezent, între componența inițială a trupei și formula de azi, un material necesar în procesul de maturizare al formației.

Melting Dice înseamnă:

Bogdan Cotirta Gruicin (chitară și voce).

Cristi Paros (clape)

Freddy Paros (bas)

Sorin Ghiniță (tobe)

http://fb.com/Melting-Dice-480790012064351/

https://www.instagram.com/bandmeltingdice/

https://www.youtube.com/@MeltingDice

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.