Când ai fost capturat pentru multă vreme, libertatea se poate simți ca o cădere în gol, însă toată această adrenalină e cea care îți dă, de fapt, viață. “Free man falling”, piesa rock alternativă pe care EMAA ne-o livrează, vorbește despre îmbrățișarea tuturor umbrelor noastre, în orice forme ar veni, însoțite de durere, pericol sau păcat. Un riff de chitară provocator și un set agitativ de tobe stau drept fundal pentru mesajul artistei. 

“Free man falling” a fost compusă de EMAA, alături de Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție. 

Piesa “Free man falling” face parte din soundtrack-ul oficial al noului serial marca HBO, ”Spy/Master”, serial creat și scris de Adina Sădeanu și Kristen Peters, regizat de Christopher Smith. “Spy/Master” spune povestea omului de încredere al lui Nicolae Ceaușescu, care se dovedește a fi, de fapt, un spion. 

 

,,<<Spy/ Master>> e un proiect care ne-a dat mie și echipei mele un imens spațiu de joacă, scos cumva dintr-o perioadă de timp pe care, deși n-am trăit-o, am reușit să o proiectăm cu ajutorul atâtor povești auzite și citite de-a lungul vremii. A fost o plăcere și sunt tare onorată că am luat parte.” ne spune EMAA.

 

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum “Sufletul Imun” și “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams, DJ Project, The Motans și VUNK, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio. De curând, aceasta a avut și o colaborare alături de ȘATRA B.E.N.Z., ,,Prima zăpadă”, iar piesa sa ,,În fiecare seară, a fost în heavy rotation pe cele mai mari posturi de radio și în playlisturi populare Apple Music și Spotify. Ultimele sale lansări, ,,Poartă-mă” și ,,Razna”, sunt foarte îndrăgite de fanii artistei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.