Un spectacol de neratat, o seară de neuitat și o finală pe care cei de acasă au urmărit-o cu atenție la fiecare minut! Rareș Prisacariu a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală spectaculoasă, Rareș a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin versurile recitate și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

 

Pe următoarele locuri s-au clasat, în ordine: Olya și Valera, Oleg Spînu, Monique Family, Bianca Avram, Eduard Dragu, Albert Gugulan, Sandip Brahamin, Taheira Sașa, Sara Piliego și Carina Veghiu.

 

Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro.

După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susțină pe Sandip Brahamin.

 

Marea finală a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:25. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.1 puncte de rating și 34.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.2 puncte de audiență și 12.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:26 aproape 2.7 milioane de telespectatori erau cu ochii pe spectacolul #magic.

 

Seara s-a încheiat cu declarația câștigătorului sezonului 13, Rareș: ”Mă simt foarte bine, sunt foarte emoționat că am putut să dau o impresie bună și oamenii m-au votat. Nu mă așteptam să câștig premiul cel mare. Am avut multe emoții și cred că am transmis. I-aș sfătui pe toți să vină la Românii au talent pentru că știu că toți au un har”.

Un sezon magic s-a încheiat, însă talentul merge mai departe! Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul inscrieri.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 14 Românii au talent!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.